• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Ben de katılırım kızlaar. Nası bişey yapsam ki. O kadar hırs yaptım ki isveç diyetine baktım dün gece boyu:rolleyes: Sanki uygulayabilecem de

onuda denedim gitti dışarda yedi :mad:

bak yaw ne zenginmiş senin koca, her gece yapsan her gece mi gidip dışarda yicek. bi kırılma noktası vardır kız bunun, yarın bigün çocuk olunca onu da mı sağlıksız beslicen? alıştırman lazım ama püf noktası sende kocanın,bi yola gelir elbet

bak yaw ne zenginmiş senin koca, her gece yapsan her gece mi gidip dışarda yicek. bi kırılma noktası vardır kız bunun, yarın bigün çocuk olunca onu da mı sağlıksız beslicen? alıştırman lazım ama püf noktası sende kocanın,bi yola gelir elbet
yapar kuzum yapar bebeğim
biliyorum babası yemesin oda yemezmiş ondan böyle olmuş emin olabilirsin
artık çocuk olana kadar takılcaz böyle

yapar kuzum yapar bebeğim
biliyorum babası yemesin oda yemezmiş ondan böyle olmuş emin olabilirsin
artık çocuk olana kadar takılcaz böyle
anam ne inatmış, çocuğa kötü örnek olmasa bari ilerde

Ben beslenmeme başladım bugünden itibaren
alerji testi içinde randevu bulursam alıcam
tavuk yediğimdede bi sıkıntı oluyor gibi geliyor
proteine alerjim yoktur umarım çok korkuyorum valla
nese akşam için yeni tarifimi açıklıyorum
yatmadan yarım saat önce kefir limon pul biber 2 hafta bunu hergün yapıcam

burdayım canım, köfteler mideme oturdu sindirmeye çalışıyorum:KK70:

Günaydın canımm. Bne kefir içmeyi bıraktım malesef. Normalde mideye iyi geldiği yazıyordu ama bende keşime ve yanma bıraktı. Çok da hoşuma gitmişti ama içemeyecem. Ben de akşam 52ten sonra bişey yemeyecem. Ve akşam yemeklerim çorba+salata tarzında olacak.

Günaydın canımm. Bne kefir içmeyi bıraktım malesef. Normalde mideye iyi geldiği yazıyordu ama bende keşime ve yanma bıraktı. Çok da hoşuma gitmişti ama içemeyecem. Ben de akşam 52ten sonra bişey yemeyecem. Ve akşam yemeklerim çorba+salata tarzında olacak.
Banada akşam yememe gazı versene canısı ya
bende yemek istemioyurm

Sağol kuzum ama takmıyorum artık üstüne düştükçe şişiyorum
sadece çok çiğnemeye dikkat ediyorum
sen naptın kilon ne alemde

Back