- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
onuda denedim gitti dışarda yedisen sağlıklı pişir bi süre sonra alışır o da. aç kalmamak için mecbur yiyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onuda denedim gitti dışarda yedisen sağlıklı pişir bi süre sonra alışır o da. aç kalmamak için mecbur yiyecek
Ben de katılırım kızlaar. Nası bişey yapsam ki. O kadar hırs yaptım ki isveç diyetine baktım dün gece boyu Sanki uygulayabilecem de
onuda denedim gitti dışarda yedi
yapar kuzum yapar bebeğimbak yaw ne zenginmiş senin koca, her gece yapsan her gece mi gidip dışarda yicek. bi kırılma noktası vardır kız bunun, yarın bigün çocuk olunca onu da mı sağlıksız beslicen? alıştırman lazım ama püf noktası sende kocanın,bi yola gelir elbet
anam ne inatmış, çocuğa kötü örnek olmasa bari ilerdeyapar kuzum yapar bebeğim
biliyorum babası yemesin oda yemezmiş ondan böyle olmuş emin olabilirsin
artık çocuk olana kadar takılcaz böyle
onun hakkından o zaman gelirim benanam ne inatmış, çocuğa kötü örnek olmasa bari ilerde
Ne o çok mu yedin zuzuburdayım canım, köfteler mideme oturdu sindirmeye çalışıyorum
ya sabah yiyemedim, aç karnına köfteler oturdu midemeNe o çok mu yedin zuzu
hızlı yemişsindir canım benimya sabah yiyemedim, aç karnına köfteler oturdu mideme
çayım bitsin içiyim hemenhızlı yemişsindir canım benim
limonlu soda iç bebeğim
Banada akşam yememe gazı versene canısı yaGünaydın canımm. Bne kefir içmeyi bıraktım malesef. Normalde mideye iyi geldiği yazıyordu ama bende keşime ve yanma bıraktı. Çok da hoşuma gitmişti ama içemeyecem. Ben de akşam 52ten sonra bişey yemeyecem. Ve akşam yemeklerim çorba+salata tarzında olacak.
Çok geç gördüm yazdığını canım umarım yememişsindir. Ben dediğim gibi yoğurt çorbası ve salata yedim.Banada akşam yememe gazı versene canısı ya
bende yemek istemioyurm
evet geç oldu çünkü mangal yaptık canım aşkım bide 3 bardak v...Çok geç gördüm yazdığını canım umarım yememişsindir. Ben dediğim gibi yoğurt çorbası ve salata yedim.