görüşürz canımben paydos ediyorum kuzucum
yarın görüşürüz
kuzum allah kolaylık versinGünaydınnn :)
Günlerdir uğrayamıyorum. Ama takipteyim. Sınavlarım başladı. Pazartesiye kadar iptalim. Şu vizelerimi atlatıp gelirim. Özledim seni
Ha bu arada kilom hala 70Bi ara 69.7 gördüm ama ce e yapıp kaçtı sanırım. Bi daha göremedim. Yürüyüş falan yapamıyorum. Yeme düzenim de değişti. Geçe geç saatlere kadar çalıştığım oluyor. Ama dikkat ediyorum. En azından almamaya
tatlı değil de çikolataya hayır diyemiyorumcanım bende aynı kilodayım spora başladım sözdeaz kiloyu vermek daha zor diyolar ya bence boğazımızı tutmak zor ben çikolata tatlı yemezsem ölürümm
günaydın günlüğüm
ben geldim 58 le kanka olduk ne yapsam 57 yi göremiyorum
neyse bugün evlilik yıldönümüm ben çok mutluyum
sabah kahvaltım beyaz peynirli sandwiç çok güzeldi bir daha olsa
bir daha yerim valla
sağol kuzum seninde nice senelerin olsunnice yıldönümlerine sevgiyle huzurla inşallah
gündüz sıkı tut akşam kaçırırsın
anladım canım haklısın aslında :) biz içki olunca haftasonu, haftaiçi farketmiyor içerizcumartesi bebeğim
içcez yaa bugün olmaz iş var yarın
ama o zaman bakıcam çaresine
bizdede var aslında öyle amaanladım canım haklısın aslında :) biz içki olunca haftasonu, haftaiçi farketmiyor içeriz
Canım nice mutlu yıllara bu aradagünaydın günlüğüm
ben geldim 58 le kanka olduk ne yapsam 57 yi göremiyorum
neyse bugün evlilik yıldönümüm ben çok mutluyum
sabah kahvaltım beyaz peynirli sandwiç çok güzeldi bir daha olsa
bir daha yerim valla
bende dün 15 dk yürüdüm 50 ip atladım artık haftaya kadar götürür benitatlı değil de çikolataya hayır diyemiyorum
spora başlıycam trambolin aldım aldım ama nerde çıkıpda zıplıycak
valla kar yağıor kasvet kötü ya
Haftada hatta ayda bir yeter bencede :)bende dün 15 dk yürüdüm 50 ip atladım artık haftaya kadar götürür beni
kızzz nerdesin bugün gelmemişsin
dikkat et kuzucum, maden suyu falan iç ishalin ağırsa. mineral kaybını önlemiş olursungeldim kuzum burdayım ben iyim kilom 58,600 geldi
ishal oldum bağırsaklar tam faaliyet te
bol suya devam
Tamam canım sadece yediğüim şeyleridikkat et kuzucum, maden suyu falan iç ishalin ağırsa. mineral kaybını önlemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?