• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

58 canım inmiyor başladığımdan beri :KK66:
Ben etkisini gördüm canım. Salata ve çorbayla geçiştiriyorum. Ekmek vs yok. Her akşam bi çorba yaptım kendime. Haftalardır duran kilom düşmeye başladı. Sen kaç kilosun tatlım?

Burdayım kuzum
düğün falan vardıı faranjit olmuşum bide
kötüyüm yani anlıycağın sen napıyorsun
Çok geçmiş olsun tatlım. Ben de finallerim başlayacak yakında. Onun telaşındayım. Geçip gidiyor günler. Diyet ne alemde?

Çok geçmiş olsun tatlım. Ben de finallerim başlayacak yakında. Onun telaşındayım. Geçip gidiyor günler. Diyet ne alemde?
zorlamıyorum canım çokta tıka basa yemiyorum canım ya öyle gidiyor tartıyada bakmıyorum hiç
bi saldım kendimi ama hadi bakalım hayırlısı

zorlamıyorum canım çokta tıka basa yemiyorum canım ya öyle gidiyor tartıyada bakmıyorum hiç
bi saldım kendimi ama hadi bakalım hayırlısı
Sen zaten iyiydn canım. Sıkılaşmaya ihtiyacın var sadece. Yine de çok salmamak lazım tabi. Geçen hafta bn de hunharca yedim de yedim.

aynen canım ama bu hafta ne zaman başlarım bilmiyorum
baya bi yorgunum düğün mahvetti beni ayaklarımın altı ağrıyor resmen
Kurtlarını dökmüşsündür ne güzel :KK70:
Çok ara verme özletme kendini.
Ben de daha disiplinli olması için dün 7. takıma katıldım. Kendi baiıma yapamıyorum ben bu işi. İyice şımardım :KK53:

Kurtlarını dökmüşsündür ne güzel :KK70:
Çok ara verme özletme kendini.
Ben de daha disiplinli olması için dün 7. takıma katıldım. Kendi baiıma yapamıyorum ben bu işi. İyice şımardım :KK53:
evet ben veremedim size disiplin :KK67:
iyi yapmışın canım bende başlıycam
hastalığın üzerine o yorgunluk mahvoltum:cool:

evet ben veremedim size disiplin :KK67:
iyi yapmışın canım bende başlıycam
hastalığın üzerine o yorgunluk mahvoltum:cool:
Bebeğim sen disiplin verdin tabii ki. burayla beraber yürütecem. Bırakmam burayı.

Back
X