- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Stabil canım aynen devam ediyor. Sinir ediyor beni şu tartıSağol kuzum ama takmıyorum artık üstüne düştükçe şişiyorum
sadece çok çiğnemeye dikkat ediyorum
sen naptın kilon ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stabil canım aynen devam ediyor. Sinir ediyor beni şu tartıSağol kuzum ama takmıyorum artık üstüne düştükçe şişiyorum
sadece çok çiğnemeye dikkat ediyorum
sen naptın kilon ne alemde
canım bende kendimi sıkarsam daha çok yiyiorum anlamadımStabil canım aynen devam ediyor. Sinir ediyor beni şu tartı
Geçmiş olsun bebeğimkızlar selaaaamm
ben bi yolculuğa çıktım sonrada hasta oldumm biraz uğrayamadımm
hastaık filan da çok bişi yiyemedim
en son akşam tavuk çorba içtim
sabah müsli
öğlen 2 kaşık kurufasulye ve soğann :))
kokuyorum şuan ama dayanamıyorum soğana:)
kilom 67 çıktı sabah
bütün vücüdüm şiş sanki bi ağrı var zonklama gibi vücudumda
ödem mi anlamıyorum hep şiş hissediyorum kendimi
az yedikçe şişiyorum sanki
ama pes etmek yokkk
şu gırtlağımı tutucam başka yolu yookkkk
sağol kuzuGeçmiş olsun bebeğim
merak ettim bende seni
şöyle bi öneri sunsam ısırgan otu alsan o çok işe yarar 3 ten sonra içebildiğin kadr iç
canım işe yarıyor emin olabilirsin
aktarda vardır kuru ısırgan tadı yok su gibi oluyorsağol kuzu
hadi yaa tadı nasıldır ki
off kötüysede içerim artık ne verseler içerim o durumdayım
şimdi pazarda varmıdır ki ısırgan
tamam canım akşam alayımaktarda vardır kuru ısırgan tadı yok su gibi oluyor
su koycan içine kaynatmıycan yeşil rengi çıkıyor
yeşilçay gibi tavsiye ederim
ay takvimine göre 3 ten 7 ye kadar içebildigin kadar iç bebeğimtamam canım akşam alayım
inşallah işe yarar
3 ten 7 ye kadar dediğin saat 3ten 7ye kadar dimi kuzumay takvimine göre 3 ten 7 ye kadar içebildigin kadar iç bebeğim
işe yarıyr ödem atarsın hem
akşam üzeri 3 le 7 arası canım ısırgan sadece çay olarak içcen demleme yapma sadece sıcak suya at beklet3 ten 7 ye kadar dediğin saat 3ten 7ye kadar dimi kuzum
sabah müsli mi yedim yine
şimdi de biraz mercimek çorbası ve çoban salata yedim
tamam canım pazar günü alabilcem bizim burda aktar bulamadım yaa koca caddede aktar yok anca fastfood dukkanı ve giyim mağazasıakşam üzeri 3 le 7 arası canım ısırgan sadece çay olarak içcen demleme yapma sadece sıcak suya at beklet
2 hafta hergün yapcaz
o zaman aktar açalım senin oraya bak ihtiyac var :)tamam canım pazar günü alabilcem bizim burda aktar bulamadım yaa koca caddede aktar yok anca fastfood dukkanı ve giyim mağazası
evet valla tutar :)o zaman aktar açalım senin oraya bak ihtiyac var :)
maşallah kuzucum iyi gidiyorsungünaydın kızlar. Kilo verme operasyonu tüm o duraklamalarla devam ediyor. 71.3'tüm geçen hafta. Bu hafta 70.8 yani -500le başladım bu haftaya. Akşam yemeğini geçiştirme olayı işe yaradı. Spor yapamıyorum son zamanlarda. Geçmiş senelerde belimden bi sakatlık geçirmiştim. MAlesef bi süre daha yapayacam. Yürürken bile zorlanıyorum ama olsun. Diyetle devam ederim ben de
Benim de aynı bu bahar bize yaramadı valla :)maşallah kuzucum iyi gidiyorsun
bennim iştah fora gene
hamile olsam bu kadar canım bişey istemez valla ya
dün asker gecesine gittimBenim de aynı bu bahar bize yaramadı valla :)
Ya kuzum bende akşam yemiycem bu hafta pazar düğün var inmesi lazım göbüşünBen de geceleri mutfağın yakınından geçmiyorum. Suyumu yanımda taşıyorum. bu gece atıştırmalarına başka çözüm bulamadım
Ben etkisini gördüm canım. Salata ve çorbayla geçiştiriyorum. Ekmek vs yok. Her akşam bi çorba yaptım kendime. Haftalardır duran kilom düşmeye başladı. Sen kaç kilosun tatlım?Ya kuzum bende akşam yemiycem bu hafta pazar düğün var inmesi lazım göbüşün