- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Tünaydın abla, nasılsın?Günaydınlar hanımlar mutlu sabahlar hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın abla, nasılsın?Günaydınlar hanımlar mutlu sabahlar hepinize
Merhaba :)Merhaba
nasılsın?? Gireyim dedim muhabbeti görünce:)Merhaba :)
hoş geldiniz.nasılsın?? Gireyim dedim muhabbeti görünce:)
hoşbuldukhoş geldiniz.
iyiyiz Visneli, sağ ol : ))Selam Kizceler nasilsiniz :)
Allah'ım bu nicki tanıyorum diyorum.yasak olmayaydı bana iyiydi...lıkır lıkır lıkırrrrrrrr
oyy filozofummm nerelerdesin sen..nasılsın.....ben bu yorumu nereye yazmıştım ki diyorum...evettt 21. haftalarıda görüyoruz inşşşş..evettt kızzzzzzzzzz demek isterdim ama erkekAllah'ım bu nicki tanıyorum diyorum.
Ay bizim Misk buuuuuuuuuu!
Canım benim 21. haftaya gelmiş.
Cinsiyet bellidir. :)
Kız değil mi?
dedim ki; ben bu kadar kız diyorum ya kesin erkektir.oyy filozofummm nerelerdesin sen..nasılsın.....ben bu yorumu nereye yazmıştım ki diyorum...evettt 21. haftalarıda görüyoruz inşşşş..evettt kızzzzzzzzzz demek isterdim ama erkek
ahhaaaaa hep kız diyordun sen..nasibimizde erkek varmış...hamdolsun ya..başlarda biraz ağır geçti ama şimdilerde iyiyim...amin inşşşşdedim ki; ben bu kadar kız diyorum ya kesin erkektir.
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip eylesin inşallah...
Buralardayım işte, çok SIK gelemesem de...
Nasıl gidiyor hamilelik?
Daha iyi olursun inşallah. Sağlıkla doğsun paşacık.ahhaaaaa hep kız diyordun sen..nasibimizde erkek varmış...hamdolsun ya..başlarda biraz ağır geçti ama şimdilerde iyiyim...amin inşşşş
amin inşşş.hayırlısıyla geleydi şu eylül ayııDaha iyi olursun inşallah. Sağlıkla doğsun paşacık.
Hamileliğin sonu sıcaklara gelince zor, seninki de öyle olmuş. Rabbim kolaylık versin.amin inşşş.hayırlısıyla geleydi şu eylül ayıı
evet şimdiden başladı sıcak basmaları..sağolasın..sen de ne var ne yokkHamileliğin sonu sıcaklara gelince zor, seninki de öyle olmuş. Rabbim kolaylık versin.
İnan aynı.evet şimdiden başladı sıcak basmaları..sağolasın..sen de ne var ne yokk
iyiyiz Visneli, sağ ol : ))
tanışmıyoruz ama sen nasılsın?