09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

anlıyorum nicko sen de azıcık bişeyle oyalansın ben de bi rahat edeyim diyosun haklı olarak ama cidden tv , bilg. çok zararlı...sadece gözleri içn değil yazdım ya yukarda bi sürü ciddi sıkıntıya sebep olabiliyor..
onun yerine müzik aç,ne bileyim şu tavana yansıtmalı müzikli dönenceler var ondan al...masal okuyan oyuncaklar var...onlarla oyalansın...

tv falan yok kuzum,pepe falan da yok unutun onları...tv ve bilg. otizme kadar varan,konuşma anlama bozukluklarına kadar sebep olabiliyor ,Allah korusun...

Biz otistik mi olduk lan sabahın köründe kalkıp cizgi film izlerdik

öylemii hemen kapatıyorum

Sen hiç izletmiyor musun? Yani belli çizgi filmler falan da mı yok?

ipekcim bizimkiler büyüdü artık tabii ki belli şeyleri izliyorlar ama melih daha çok küçük...Ata nın belli çizgi filmleri var,cars,planes gibi filmeleri de var izlediği ama artık 4 yaşına geldi nerdeyse...:)
Ata uyumadığı zamanalrda gece baby tv de müzikli gece kuaşğı vardı,orda sakinleşşiyodu...onun dışında da pek ilgilenmezdi tv ile...ama sonra geç konuştu,1 yaş,1,5 yaş oldu konuşmuyor...ben çok araştırdım...tv kaynaklı otizm de olabilyomuş...o kadar kahroldum ki,baby tv ye baktırdım ,oğluma zarar vermişim diye...çok şükür öyle bir durum yokmuş,ama dediğim gibi sebep olabilyormuş..

Ben geldim ama her an gidebilirim
Nick hoş geldin, ay parçan yaramaz çıktı desene
Bi de teksen bırak saç taramayı yemek yiyebiliyosan iyi

Q cum senin adam eserekli
Hiç bişey olmamış gibi davranınca herşey düzeliyo mu
İşine gelmeyince de atarlanıyo, paşamızın insafına mı kalmış herşey

Mik mik Elmik daha düzene girmedi mi uykusu ne demek
Bebekten sonra hiç bi zaman düzenin olmayacak
Ben ablamlardan biliyorum

Biz otistik mi olduk lan sabahın köründe kalkıp cizgi film izlerdik

lan deli,bebekken mi tv nin başına koyuyodu annen seni...
benim dediğim küçük yaşlar için yoksa Ata da şu an izliyor...gerçi hala sınırlı öyle tv başında saatler geçiremez...
ayrıca sen herşeyi biz yaptık bi mok olmadı diye düşünme devir aynı değil...bizim zamnaımızda 3-5 çizgi film vardı,şimdikilere vak,kabus görürsün gece...

Mik mik Elmik daha düzene girmedi mi uykusu ne demek
Bebekten sonra hiç bi zaman düzenin olmayacak
Ben ablamlardan biliyorum

O başka bişi, bi süre sonra huyu suyu oturuyor, atıyorum uyumuyorsa uyumuyor ya da 3 saat uyuyor gibi.

Yolarım seni D:

Koyamazdı cünkü o zaman her evde tv yoktu

merhaba çekocum..aynen dediğin gibi tatlım,dünyta onun etrafında döndüğü için:)

O başka bişi, bi süre sonra huyu suyu oturuyor, atıyorum uyumuyorsa uyumuyor ya da 3 saat uyuyor gibi.

Yolarım seni D:
tatlım o hiçbi zaman olmuyor işte..tam düzene oturdu diyosun,hasta oluyo mesela,sil baştan..sonra ek gıda,ne bileyim diş çıkarıyo,sonra 2 yaş sendromuydu,sonra yok kreşe başladıydı,yok bakıcı değişti vssss bir ömür gidecek sanırım böyle :):)

offf konuşmayalım bunlarıııııııııııııııııııııııı depresyona giriyorum
Hele bi de bu çocuk senin çocuğunsa eyvahlar olsun hiç durmaz

niye durmasın! ben cok uslu bi cocuktum melesağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…