- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
qui uyanıkken durmuyor işte tv dikkatini çekiyor uzağa koyuyorum ordan doğru bakıyor. geçen gün animasyon film vardı sincaplara gülüyodu kikir kikir ne anlıyosagaz sıkıntımız azaldı çok şükür. uyanıkken dursa ah, oyalamam gerekiyor o yüzden de çok yoruluyorum.
tv falan yok kuzum,pepe falan da yok unutun onları...tv ve bilg. otizme kadar varan,konuşma anlama bozukluklarına kadar sebep olabiliyor ,Allah korusun...
tv falan yok kuzum,pepe falan da yok unutun onları...tv ve bilg. otizme kadar varan,konuşma anlama bozukluklarına kadar sebep olabiliyor ,Allah korusun...
öylemii hemen kapatıyorum
Sen hiç izletmiyor musun? Yani belli çizgi filmler falan da mı yok?
Biz otistik mi olduk lansabahın köründe kalkıp cizgi film izlerdik
Mik mik Elmik daha düzene girmedi mi uykusu ne demek
Bebekten sonra hiç bi zaman düzenin olmayacak
Ben ablamlardan biliyorum
lan deli,bebekken mi tv nin başına koyuyodu annen seni...
benim dediğim küçük yaşlar için yoksa Ata da şu an izliyor...gerçi hala sınırlı öyle tv başında saatler geçiremez...
ayrıca sen herşeyi biz yaptık bi mok olmadı diye düşünme devir aynı değil...bizim zamnaımızda 3-5 çizgi film vardı,şimdikilere vak,kabus görürsün gece...
Biz otistik mi olduk lansabahın köründe kalkıp cizgi film izlerdik
Senin için tıp yetersiz kaldı
merhaba çekocum..aynen dediğin gibi tatlım,dünyta onun etrafında döndüğü için:)Ben geldim ama her an gidebilirim
Nick hoş geldin, ay parçan yaramaz çıktı desene
Bi de teksen bırak saç taramayı yemek yiyebiliyosan iyi
Q cum senin adam eserekli
Hiç bişey olmamış gibi davranınca herşey düzeliyo mu
İşine gelmeyince de atarlanıyo, paşamızın insafına mı kalmış herşey
Mik mik Elmik daha düzene girmedi mi uykusu ne demek
Bebekten sonra hiç bi zaman düzenin olmayacak
Ben ablamlardan biliyorum
tatlım o hiçbi zaman olmuyor işte..tam düzene oturdu diyosun,hasta oluyo mesela,sil baştan..sonra ek gıda,ne bileyim diş çıkarıyo,sonra 2 yaş sendromuydu,sonra yok kreşe başladıydı,yok bakıcı değişti vssss bir ömür gidecek sanırım böyle :):)O başka bişi, bi süre sonra huyu suyu oturuyor, atıyorum uyumuyorsa uyumuyor ya da 3 saat uyuyor gibi.
Yolarım seni D:
O başka bişi, bi süre sonra huyu suyu oturuyor, atıyorum uyumuyorsa uyumuyor ya da 3 saat uyuyor gibi.
Yolarım seni D:
Ayrı bir türüm cünkü benmelek gibi bişi
offf konuşmayalım bunlarıııııııııııııııııııııııı depresyona giriyorumtatlım o hiçbi zaman olmuyor işte..tam düzene oturdu diyosun,hasta oluyo mesela,sil baştan..sonra ek gıda,ne bileyim diş çıkarıyo,sonra 2 yaş sendromuydu,sonra yok kreşe başladıydı,yok bakıcı değişti vssss bir ömür gidecek sanırım böyle :):)
Hele bi de bu çocuk senin çocuğunsa eyvahlar olsun hiç durmaz
merhaba çekocum..aynen dediğin gibi tatlım,dünyta onun etrafında döndüğü için:)
Bu hala oyuncak bebek gibi olacak sanıyo da
Bu hala oyuncak bebek gibi olacak sanıyo da
hahahha ana olmak kolay sanıyo ben de öyleydim