bebişim ne tatili nereye gittin bakiim
selamlar nasılsınız bakalım?
Amasraya gittik hafta sonu cumayla birleştirdik dinlendik biraz cok iyi geldi
Sen napıyosun bakalımm
Ay kimleri görüyorum kimleriii :)
hoşgeldin q nasılsınselamlar nasılsınız bakalım?
ohh miss :)
ben napim uykusuzluktan ölüyorum. gaz çıkarıyoruz şuan
ohh miss :)
ben napim uykusuzluktan ölüyorum. gaz çıkarıyoruz şuan
tatilci napıyosun,güzel geçmiş okuduğuma göre tatil..sevindim bir de bana lazım öyle bir uzaklaşma...
kızın nasıl :):)
nicko sen nasılsın canım,Melih nasıl oldu?
Hala düzene girmedi mi uykuları ayy gözümü korkutuyosun
Gecti valla, iyi geldi. Sende ne var ne yok? var mı bi gelişme
tatilci napıyosun,güzel geçmiş okuduğuma göre tatil..sevindim bir de bana lazım öyle bir uzaklaşma...
kızın nasıl :):)
nicko sen nasılsın canım,Melih nasıl oldu?
lannn deli benimki 4 yaşına gelecek hala düzenli uyumuyor hahahahhahha dün gece 12:30 du uyuduğu,üstelik banyo yapıp 10:30 da yattığımız halde...
nolsun işte,cuma günü burdaki yakın ark. dertleştim biraz,hani şu önceki konuda da yanımda olan kadını arayan vardı ya ..o işte....inanamadı anlattıklarıma..ağzına tükürürüm ben onun diyor:) hatta pazar günü karşılaştılar ,benimki resmen kaçtı yanında,tersi pistir ark....:)
bana barışalım artık falan diyor..hhııı evet evet dedim..kendi kendine herşey normale dönmüş gibi davranıyor işte...
ama bende değişen birşey yok...ben napıcam bu dengesizlikleriyle bilmiyorum valla..
bir dokunup bin ah işittin elmişim :):)
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bebiş tv izliyor şuannik hoşgeldin nasılsın. bebiş nasıl
gece uyuyor 2 saat aralıklarla uyanıp emiyor. gündüz ise nerdeyse hiç uyumuyor. uyusa da parça parça, bana yaramıyor. demin biraz uyuyordu uyuyayım dedim, sadece iyice uyku bastırmış oldu yine uyandık :) yani saat gece 10buçukta uyuyp sabah 6da ayaktayız canım. tabi emzirmeydi sallamaydı gazıydı falan derken yine yarısını düş bu saatin :) şöyle 24 saat uyusam kimse ilişmese...Hala düzene girmedi mi uykuları ayy gözümü korkutuyosun
Allah kolaylık versin nickom çok iyi anlıyorum seni,ve tek sötyleyebileceğim;eninde sonunda geçecek,sen kendini çok sıkmamaya çalış..iyiyim canım ama artık iyice pilim bitti uykusuzluktan. ağlamak istiyorum
bebişe hap veriyorum işte ay sonu ölçüm yapılacak tekrar. maşallah emsallerinden önde bile gidiyor boyu.
yok görmüyor,iyice dengesiz oldu...o son konuşma üzerine,alışalım ilerisi için diyodu ya para falan verme bana diye..sonra gayet normal ,ertesi gün telefon açmış,aşkım nağıyosun,neden beni hiç aramıyosun diyo ...Yok ya sacmalama ne ah işitmesi.
Keşke sorunun sadece küsmek ve barışmaktan ibaret olmadığını görebilse. O zaman sizin icin kücük ama insanlık icin büyük i adım atmış olurdunuz :)
qui halimi görseniz vallahi saç baş dağınık feciyim, eşime diyorumki bi saçımı da tarayamaz oldum oda tarayıpta napcan sanki fırsatın var diyoAllah kolaylık versin nickom çok iyi anlıyorum seni,ve tek sötyleyebileceğim;eninde sonunda geçecek,sen kendini çok sıkmamaya çalış..
maşallah severim onun boyunu posunu.:)
yok görmüyor,iyice dengesiz oldu...o son konuşma üzerine,alışalım ilerisi için diyodu ya para falan verme bana diye..sonra gayet normal ,ertesi gün telefon açmış,aşkım nağıyosun,neden beni hiç aramıyosun diyo ...
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bebiş tv izliyor şuan
gece uyuyor 2 saat aralıklarla uyanıp emiyor. gündüz ise nerdeyse hiç uyumuyor. uyusa da parça parça, bana yaramıyor. demin biraz uyuyordu uyuyayım dedim, sadece iyice uyku bastırmış oldu yine uyandık :) yani saat gece 10buçukta uyuyp sabah 6da ayaktayız canım. tabi emzirmeydi sallamaydı gazıydı falan derken yine yarısını düş bu saatin :) şöyle 24 saat uyusam kimse ilişmese...
ah be quarta uürastığımız adamlara bak ya saka gib gerçektenyok görmüyor,iyice dengesiz oldu...o son konuşma üzerine,alışalım ilerisi için diyodu ya para falan verme bana diye..sonra gayet normal ,ertesi gün telefon açmış,aşkım nağıyosun,neden beni hiç aramıyosun diyo ...
qui halimi görseniz vallahi saç baş dağınık feciyim, eşime diyorumki bi saçımı da tarayamaz oldum oda tarayıpta napcan sanki fırsatın var diyo
Ay kıyamam ya, cok zor annelik gerçekten. Sen bana örneksin işte simdiden uyku depolayım bünyeyi alıştıraym
ben de uykusuzluğa hic gelememchuckynin gelini gibi gezerim ortalıkta
ah be quarta uürastığımız adamlara bak ya saka gib gerçekten
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın bebiş tv izliyor şuan
gece uyuyor 2 saat aralıklarla uyanıp emiyor. gündüz ise nerdeyse hiç uyumuyor. uyusa da parça parça, bana yaramıyor. demin biraz uyuyordu uyuyayım dedim, sadece iyice uyku bastırmış oldu yine uyandık :) yani saat gece 10buçukta uyuyp sabah 6da ayaktayız canım. tabi emzirmeydi sallamaydı gazıydı falan derken yine yarısını düş bu saatin :) şöyle 24 saat uyusam kimse ilişmese...
qui halimi görseniz vallahi saç baş dağınık feciyim, eşime diyorumki bi saçımı da tarayamaz oldum oda tarayıpta napcan sanki fırsatın var diyo
uyku depolanmıyor işte :) bence sen şimdiden uyumamaya başla, uykuya ne kadar kapılırsan o kadar zorlanırsın. ki beni az çok bilirsiniz uykuya hiç düşkün biri değilim, ama ihtiyaç kadarı da olmayınca böyle zombi gibi oluyorsun :) paşa şimdi tv izliyor öyle yazıyorum başlar şimdi mızırdanmaya.
niko sakın tv ye falan baktırma kuzucum,daha çok küçük tv için...
uyumayınca ağlıyor mu peki,gaz sorunu çözüldü mü? uyumayıp ağlıyorsa sıkıntı da ağlamıyorsa,koy beşiğine,aç dönenceyi dursun orda bişey olmaz..
gece 2 saatte bir kalkması normal ama kuzucum daha çok küçük :):)
arada annen gelse,baksa bebişe de sen dinlensen? ağlamıyorsa durur yani,sütü de sağar bırakırsın biraz..
pepeyi ac da izlesin biraz yavrucakhalay cekmeyi fln öğrenir