09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Onlar nadir geliyo
Sen hep burda bildiğim gibisin biliyorum ondan sormuyorum :KK1:

Naber Nems. nasıl oldunuz oğlunla :KK16:

nasıl olalım canım bigün iyi bigün ağlamaklı,oğlum da ben de böyleyiz ruh halimden etkileniyo çok garip, çarşamba günü adapazarına gidecektik meteyi babamın mezarına götürcektim batmana dönmeden, ama havalar berbat inşallah 18 mayısa kadar azcık düzelirde gidebiliriz

hahahha ana olmak kolay sanıyo ben de öyleydim :KK70:

Anasın sen anaaaaa ( Umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibi :KK1: )
Ay geçen bende lohusa bi gelinle kaynananın kavgasının ortasında kaldım :KK53:

nasıl olalım canım bigün iyi bigün ağlamaklı,oğlum da ben de böyleyiz ruh halimden etkileniyo çok garip, çarşamba günü adapazarına gidecektik meteyi babamın mezarına götürcektim batmana dönmeden, ama havalar berbat inşallah 18 mayısa kadar azcık düzelirde gidebiliriz

Bebek senden besleniyo, tabi etkilenir
Bol bol dua et ferahlarsın

Selam kizlar nasilsiniz?

Elmy doktora gittim bugun 18 inci hafta yerine 16 inci hafta cikti bebegim :KK43:

Bol bol dinlen fazla yurume dedi doktor magnesium verdi dogum tarihini degisecek bi daha ki sefer.

Ilk tahmini kiz di ♡ ♥ ♡
Sonra us ile hesap yapmaya baslayinca kafa salladi erkekte olabilir dedi simdilik kesin bisey diyemem dedi.

Ama bence kizimiz olarak kalacak :KK16: ♡♥♡

Ama neden o kadar fark var anlamadim kafaya taktim simdi :KK43:

Selam kizlar nasilsiniz?

Elmy doktora gittim bugun 18 inci hafta yerine 16 inci hafta cikti bebegim :KK43:

Bol bol dinlen fazla yurume dedi doktor magnesium verdi dogum tarihini degisecek bi daha ki sefer.

Ilk tahmini kiz di ♡ ♥ ♡
Sonra us ile hesap yapmaya baslayinca kafa salladi erkekte olabilir dedi simdilik kesin bisey diyemem dedi.

Ama bence kizimiz olarak kalacak :KK16: ♡♥♡

Ama neden o kadar fark var anlamadim kafaya taktim simdi :KK43:

Geç döllenme yüzünden olabilir , Türkiye'deki doktor bisi söylemiş miydi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geç döllenme yüzünden olabilir , Türkiye'deki doktor bisi söylemiş miydi

Yok o adet tarihine gore hesaplamisti olcumlere gore degil ama iyi yada ilgili bi doktor olsaydi onunda dikkatini cekmesi gerekirdi gunune gore cok kucuk diye :/ saglikli olaunda insaAllah kalp atisi gorsen acaip hizliydi cok guzeldi :))

Yok o adet tarihine gore hesaplamisti olcumlere gore degil ama iyi yada ilgili bi doktor olsaydi onunda dikkatini cekmesi gerekirdi gunune gore cok kucuk diye :/ saglikli olaunda insaAllah kalp atisi gorsen acaip hizliydi cok guzeldi :))

Devlet gastanesindeki doktorların cinsligi iste. Takma kafana boyle seyleri maşallah bebeğimize :) yerim o mınıcik kalbi

Devlet gastanesindeki doktorların cinsligi iste. Takma kafana boyle seyleri maşallah bebeğimize :) yerim o mınıcik kalbi

Canim ozele gittim ben hayirlisi bakalim insaAllah saglicakla dogsun ♡♡♡

Bu akşam karnımda değişik bir ağrı var. Hem gergin hem batıyor, acaba tekme hareket vs de ben mi yanlış anlıyorum :KK43: Sİnirlerim bozuldu akşam akşam

Bu akşam karnımda değişik bir ağrı var. Hem gergin hem batıyor, acaba tekme hareket vs de ben mi yanlış anlıyorum :KK43: Sİnirlerim bozuldu akşam akşam

Bu böyle 9 ay devam etcek sanirim...benimde agrim var bugün..korkuyorum cuma kontrol.var

Benim de aklım çıkıyor kötü bisi olacak diye , hamilelik hiç sevimli bisi değilmiş

Kesinlikle katiliyorum...önce mide bulantisi sonra kanama ve yatis şimdide agrilar... 2. Trimester güzel olur diyorlar obada girdim sen demekki degilmis

elmişim artık hareketlenmeye başladı,sen de hissetmeye başladın..normal böyle değişik hissetmen..zaten şu an en rahat zamanı,yeri var dönecek hareket edecek..büyüdükçe yeri kalmayıp seni sıkıştıracak :):)
sen rahat ol kuzucum....

günaydın herkese...

merhaba arkadaşlar iki senedir takip ediyorum ziyaretçi olarak bu forumu sonunda kayıt olmaya karar verdim.Burada çokgüzel bir ortam var ne güzelherkes birbirine yardım ediyor sıkıştığım zamanlarda artık bende burdayımm :) fikir almak çok güzel hem cinslerden tekrardan hepinize merhaba:KK54:

X