- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
gel yewrum hayat öpücüsü ver bana hahahhahacıkarayım mıııııııııııı
Bu hala oyuncak bebek gibi olacak sanıyo da
aslında ben onu benim öküz için demiştim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel yewrum hayat öpücüsü ver bana hahahhahacıkarayım mıııııııııııı
Bu hala oyuncak bebek gibi olacak sanıyo da
gel yewrum hayat öpücüsü ver bana hahahhaha
aslında ben onu benim öküz için demiştim ama
Onlar nadir geliyo
Sen hep burda bildiğim gibisin biliyorum ondan sormuyorum
Naber Nems. nasıl oldunuz oğlunla
hahahha ana olmak kolay sanıyo ben de öyleydim
nasıl olalım canım bigün iyi bigün ağlamaklı,oğlum da ben de böyleyiz ruh halimden etkileniyo çok garip, çarşamba günü adapazarına gidecektik meteyi babamın mezarına götürcektim batmana dönmeden, ama havalar berbat inşallah 18 mayısa kadar azcık düzelirde gidebiliriz
Selam kizlar nasilsiniz?
Elmy doktora gittim bugun 18 inci hafta yerine 16 inci hafta cikti bebegim
Bol bol dinlen fazla yurume dedi doktor magnesium verdi dogum tarihini degisecek bi daha ki sefer.
Ilk tahmini kiz di ♡ ♥ ♡
Sonra us ile hesap yapmaya baslayinca kafa salladi erkekte olabilir dedi simdilik kesin bisey diyemem dedi.
Ama bence kizimiz olarak kalacak ♡♥♡
Ama neden o kadar fark var anlamadim kafaya taktim simdi
Geç döllenme yüzünden olabilir , Türkiye'deki doktor bisi söylemiş miydi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yok o adet tarihine gore hesaplamisti olcumlere gore degil ama iyi yada ilgili bi doktor olsaydi onunda dikkatini cekmesi gerekirdi gunune gore cok kucuk diye :/ saglikli olaunda insaAllah kalp atisi gorsen acaip hizliydi cok guzeldi :))
Devlet gastanesindeki doktorların cinsligi iste. Takma kafana boyle seyleri maşallah bebeğimize :) yerim o mınıcik kalbi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu akşam karnımda değişik bir ağrı var. Hem gergin hem batıyor, acaba tekme hareket vs de ben mi yanlış anlıyorum Sİnirlerim bozuldu akşam akşam
Benim de aklım çıkıyor kötü bisi olacak diye , hamilelik hiç sevimli bisi değilmişBu böyle 9 ay devam etcek sanirim...benimde agrim var bugün..korkuyorum cuma kontrol.var
Benim de aklım çıkıyor kötü bisi olacak diye , hamilelik hiç sevimli bisi değilmiş
Bu akşam karnımda değişik bir ağrı var. Hem gergin hem batıyor, acaba tekme hareket vs de ben mi yanlış anlıyorum Sİnirlerim bozuldu akşam akşam
ablacım günaydın,bizler iyiyiz ,annen de sen de daha iyisinizdir umarım..Selamlar kızlarr evdeyim annemde yanımda şimdilik,fırsat bulup gelemedim,herkesler iyidir umarım