- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
Bunu bilmiyordum. Ne sıkıntı olurmuş ki nick??
Allah korusun. Sen güzel enerjini ve duanı eksik etme her şey düzelir inşallah.
nicko topuk kanı vermediniz mi siz? orda çıkmış olması lazımdı..tiroide bakıyorlar çünkü..üstelik de sağlık ocağından haber veriyorlar,ayrıca develet eve kadar yolluyor sonuçlarda birşey çıkarsa...
ilaçla kontrol altına alıyor merka etme canım,bebeklerde nasıl oluyor ilaç mı damla mı,ne kadarda bir kontrolü oluyor?
Topuk kanı verdik, topuk kanında tiroid değerleri normal çıktı. Sonra sarılık için test yapıldı tiroid değeri yüksekti, 1 hafta sonra tekrar normale döndü. cuma günü bi ölçüm daha yapıldı yine yükselmişti TSH, yani oğlumun tiroidleri düzensiz çalışıyor bi normale dönüp bi üretimi yavaşlıyor. Sarılıkta buna bağlı olarak geç düşüyor.
Tiroid eksikliği zeka geriliğine ve gelişim bozukluğuna sebep oluyor. Beyinde kalıcı hasar bırakıyor. Erken teşhis edildiği için hemen ilaca başladık, minik bi hap var onu veriyorum, 1 ay sonra tekrar ölçüm yapılacak. Tiroidler kendisi normal çalışana kadar hapla vercem tiroid hormonunu. inşallah normale döner, benzer bi anneyle konuştum ancak 3 yaşına gelince düzelmiş onunki. Sağlık olsun artık geçsin de...