09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yemek yiyince de bi rehavet çöktü üzerime gızlar ya :KK8: bir tomar evrak beni bekliyo bakışıp duruyoruz

q tebrik ederim gelinlik içinki düşüncenden :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: gurur duyuyorum senle:KK53: sağol varol:KK53:

abbovvvvvvvvvvvvvv :KK53::KK53::KK53: nasıl ola ki adam bilmiyo mu kardeşine asıldığını da onunla evleniyo. gitme tabi ki hatta ben olsam eşimi de göndermem

biliyorda inanmıyor. hep tedirgin duruyor carrie herkese söylicek diye. dikenler üstünde ikiside.
o yüzden kaynanamda çok ısrar ediyo eşimle benim düğüne gitmemizi çok istiyor. biz gitmesek ortaya çıkacak belkide herşey rezil olacaklar.

biliyorda inanmıyor. hep tedirgin duruyor carrie herkese söylicek diye. dikenler üstünde ikiside.
o yüzden kaynanamda çok ısrar ediyo eşimle benim düğüne gitmemizi çok istiyor. biz gitmesek ortaya çıkacak belkide herşey rezil olacaklar.

:KK53: kaynanan niye üstünü kapatmaya çalışıyor töbe yarabbi. bence gitme ben olsam elime dolarım saçlarını

Biraz yoğundum simdi bitti işlerim. Azıcık yemek yiyorum davul gibi sisiyorum yaa

q tebrik ederim gelinlik içinki düşüncenden :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: gurur duyuyorum senle:KK53: sağol varol:KK53:

ne olacak asmucum orda boş boş kutuda duruyor,altı üstü gelinlik işte,ihtiyacı olan giysin,o paraya eksik tamamlar diye düşündüm..ama istemedi kendisi bilir tabii ki....sen iste sana göndereyim canım benim,üzerine bolero giyer tamamlarsın,laf aramızda gelinliğim de şıktır yani:KK34:

ben varım evsahiplerinden ,ben yardımcı olayım:KK14:

X