ahada benim hatun gelmişşseni düşünüyordum bebeemmm ne olsunn
kimse görmez tabi bütün gün oturuyorsun,ayağa kalkmıyosun ki..kalk da hareket et azıcık..goverment officene var bee kimse görmüyo
Kazulet gibi karısınben duygusalımm
O yarın calısıyo nöbet ona denk gelmiş fabrikada, aman o elli saatte yapana kada rben kendim yaparım
ok tşk
kimse görmez tabi bütün gün oturuyorsun,ayağa kalkmıyosun ki..kalk da hareket et azıcık..
ben ve kazulet
mantık hatası error veriyor elmişim hala öğrenemedin sen şu işi...o 50 saatte yapana kadar ben 10 dk da yaparım olmasın işte.bırak 50 saatte yapsın sana ne???
mercimekten baklaya terfi etti anası hala mercimek deme
hahahhaha belli olmaz o işnereye kadar değer,banyoda omzuna atıp altını yıkarsın artık hahahhahhahhaAy göbeğime kadar değer mi qsonra hic toparlanamayacaklar mı
Yoo benim terasım var arada cıkıp yürüyorum orda sizin gibi maraba mıyım ben
Ahh ahhhh her işimi kendim yaparımcılardanım bennn o işten gelene kadar ben eşşek kadar evi yerleştiririm haftasonunu mu beklicem
yeni bir hayat üyelerindennn bacılarrrrrr...buda bizdennn
bakla deme kızz ben hiç sevmemm...fasulyaa olsunnn barririii
ciddenmişu hayatta kimse beni düşünmedi sen düşündün öylemi çok duygulandım nbr çingan arkadaşım nasılsın bugün bende çok sıkılıyorum hava mis gibi ama ben evde pinekliyorum kendimi nerelerden atsam
Ay yerim ben onun oğlunuuuuu
Bende kaynana tipi var dimi
KAfam kadar olducok büyüdüler ama sarkmadılar allahtan
bir an kendimi dışlanmıs hissettim
geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)
hahahhaha belli olmaz o işnereye kadar değer,banyoda omzuna atıp altını yıkarsın artık hahahhahhahha
normalde benim küçük olduğu için,emzirme bitince eski haline dönüyor.ama normalde büyükse mesela ablam gibi,eski haline gelince sarkmış oluyor...
git sonra toplattır bebğim sen de..
vvaayyyy senin terasın varsa beniğm kocaman çiçeklerle dolu bahçem var laannn...
aman öyle ol,sonra dilin bi karış dışarda salyan aka aka uyur kalırsın koltukta
Emzirmeden sonra sarkar bebişim. Şimdi içi süt dolacak dim dik olacak.
ayyy heyecana kapıldım sohbeti görünceslm verdim kimse yokmuu dedim ama
geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)
Emzirmeden sonra sarkar bebişim. Şimdi içi süt dolacak dim dik olacak.
annenin aburcubur konusunda da sözünü dinlesen iyi olacak sanırım çeko
hemen kendini belli et hanım ağaaaa
atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız adımı çingan koydun beee
ayyy heyecana kapıldım sohbeti görünceslm verdim kimse yokmuu dedim ama