Gene giyersin, düğün ne zaman bilmiyorum ama bir-iki beden büyüğünü alıp giyersin canım, üstelik göğüs altından genişliyor, karnını sıkıp baskı yapmaz gibi geldi bana....
Bana karışan olmadı eşim dışında çünkü biber gibi sinirliydim, dokunanı çarpıyodum abooovvv, beterdim haaaa........
ama şimdi bakıyorum da gene değişen bişey yok sadece hamileyim diye rahat rahat edepsizlik yapıyormuşum...
eylüldeki düğüne ne oalcağın belli olmaz ki,şimdiden bilemezsin..bence alma hiçbirşey..bendeki elbisenin göğüs kısmı lastikli,altı şifon uçuş uçuş bedensiz yani,son ayında bile olur sana..neyse dha var bakarsın..Kırıkkalede mado ne arar laBi tane bakkalımsı bişi var ordan alıyoz
Sen yakında bütün gardrobu bana göndericenSenin gönderdiğin abiye benim sağ bacaaamdan gecmez Eylülde düğün benim son ayım
yapma sunu quarta yaaa kızım karnım marnım cıkmadı ki hala aynı seyleri giyiyorum ben
eylüldeki düğüne ne oalcağın belli olmaz ki,şimdiden bilemezsin..bence alma hiçbirşey..bendeki elbisenin göğüs kısmı lastikli,altı şifon uçuş uçuş bedensiz yani,son ayında bile olur sana..neyse dha var bakarsın..
aynı şeyleri artık pek giyme sen farketmesen de genişliyo göbeğin ,sıkar artık snei..
Lan bu benim hiç aklıma gelmemişti aslında ne kadara mal oluyo değiştirmek
genelde kumaşını değiştirmek yenisini almaya denk geliyor ama yine de bir sor istersen..benim oturma odasındakiler beyaz ama yıkanan cinsten..o yüzden çok rahat oldu..
Sağlıklı olsun da canım gerisi önemli değil. Muhtemelen gec döllenme fln olmuştur, muhtemel doğum tarihini ben de bilmiyorum henüz.Kizlar suan yoldayim eve gidiyorum :) bizim bebis bir hafta geriden geliyormus 11/10 den 20/10 a verdi dogum tarihini :) rahim agzinda biraz kanamam var vitamin hapi verdi bir suru fotograf verdi :) cok yaramaz bu bebek dedi doktoryerinde durmadi hic takla atti resmen elmy teyzesi cok sükür iyi sadece geriden geliyor :)
Alttan muayene de yapildi birde anne cocuk pasaportunu verdiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba yine ben
Sormadım ben
Hadi ya o kadar pahalı mı :44:
Merhaba yine ben
Sormadım ben
Hadi ya o kadar pahalı mı :44:
Kendine mukayyet ol o yüzden
selam canım ben de şimdi geldim..
bildiğim kadarıyla öyle çeko,hala yaptırdı yakın zamanda,yenisini alsa daha iyiydi.diyor ki eski koltuklar daha sağlam çatısı sağlam o yüzden yenisini almadım...
Bilmiyorum ki biz bellonadan almıştıkselam canım ben de şimdi geldim..
bildiğim kadarıyla öyle çeko,hala yaptırdı yakın zamanda,yenisini alsa daha iyiydi.diyor ki eski koltuklar daha sağlam çatısı sağlam o yüzden yenisini almadım...
Bilmiyorum ki biz bellonadan almıştık
Orda silinebilirler fıstık yeşili, aşırı sarı filandı
Bende o yüzden istemedim, bu krem ama silinmiyo
Şimdi Ous'un anneannesi bi yere değiştirmiş koltuklarının yüzünü
Uygun sandım, yeniydi koltukları çünkü
Orayı düşünmüştüm ama fiyat sormadım
O kadar pahalıysa yapmam ben
İlerde yeni alırım daha mantıklı
cem yılmazın deidği gibi,ne desek sen ordan da "o" çatıya bağılıcaksın zatenÇatı deyince aklıma başka bir catı geliyor
silinmeyen kumaş nasıl oluyor hayret yahu...hem açık rnek hem silinmiyor olması kötüymüş..benim salon takımı bembeyaz,yanardöner kendinden desenli parlak bir kumaş.ama siliniyor mesela.o kadra şey döküldü çok şükür çıktı hepsi de..Bilmiyorum ki biz bellonadan almıştık
Orda silinebilirler fıstık yeşili, aşırı sarı filandı
Bende o yüzden istemedim, bu krem ama silinmiyo
Şimdi Ous'un anneannesi bi yere değiştirmiş koltuklarının yüzünü
Uygun sandım, yeniydi koltukları çünkü
Orayı düşünmüştüm ama fiyat sormadım
O kadar pahalıysa yapmam ben
İlerde yeni alırım daha mantıklı
cem yılmazın deidği gibi,ne desek sen ordan da "o" çatıya bağılıcaksın zaten
Arkanı kolla mı diyorsun sen bana
bende geldimmmm
heyy çekkk karşılaşmıyoruz nezamandır. napıyosun
Anneanne yaptırdıysa uygundur
cem yılmazın deidği gibi,ne desek sen ordan da "o" çatıya bağılıcaksın zaten
silinmeyen kumaş nasıl oluyor hayret yahu...hem açık rnek hem silinmiyor olması kötüymüş..benim salon takımı bembeyaz,yanardöner kendinden desenli parlak bir kumaş.ama siliniyor mesela.o kadra şey döküldü çok şükür çıktı hepsi de..
ananenye bakma sen ,onlar kendileri oldu mu paraya kıyarlar bence :):)
Nasıl anlamak istersen
Bende öyle sandım
Nolsun hep aynı bea, zıplıyoruz :122:
Seni sormalı
hala bıraktığım gibisin demek
neolsun karnım ağrıyor. kendimi klavyeye vurdum