09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Arkası biraz zorlayabilir 42 alsam göğüslerden düşebilir karar veremedim ben bi kotonda deneyeyim bunu

Ben de gerginim biraz hamileliğimin basından beri beynimle ağzım arasındaki süzgec kayboldu

eylüldeki düğüne ne oalcağın belli olmaz ki,şimdiden bilemezsin..bence alma hiçbirşey..bendeki elbisenin göğüs kısmı lastikli,altı şifon uçuş uçuş bedensiz yani,son ayında bile olur sana..neyse dha var bakarsın..
aynı şeyleri artık pek giyme sen farketmesen de genişliyo göbeğin ,sıkar artık snei..

Pantolonların belleri acıtmaya başladı zaten yavastan bi de midem kocaman oldu ya icime de cekemiyorum

Dediğin doğru eylüle daha cok var bi şekilde hallederim o zaman

Kizlar suan yoldayim eve gidiyorum :) bizim bebis bir hafta geriden geliyormus 11/10 den 20/10 a verdi dogum tarihini :) rahim agzinda biraz kanamam var vitamin hapi verdi bir suru fotograf verdi :) cok yaramaz bu bebek dedi doktor yerinde durmadi hic takla atti resmen elmy teyzesi cok sükür iyi sadece geriden geliyor :)

Alttan muayene de yapildi birde anne cocuk pasaportunu verdiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba yine ben

Lan bu benim hiç aklıma gelmemişti aslında ne kadara mal oluyo değiştirmek

genelde kumaşını değiştirmek yenisini almaya denk geliyor ama yine de bir sor istersen..benim oturma odasındakiler beyaz ama yıkanan cinsten..o yüzden çok rahat oldu..

Sormadım ben
Hadi ya o kadar pahalı mı :44:

Sağlıklı olsun da canım gerisi önemli değil. Muhtemelen gec döllenme fln olmuştur, muhtemel doğum tarihini ben de bilmiyorum henüz.

Bizim bebeler bence bizi cok yoracaklar doğunca
Merhaba yine ben

Sormadım ben

karabatak gibisin bebişim

Merhaba yine ben
Sormadım ben

selam canım ben de şimdi geldim..
bildiğim kadarıyla öyle çeko,hala yaptırdı yakın zamanda,yenisini alsa daha iyiydi.diyor ki eski koltuklar daha sağlam çatısı sağlam o yüzden yenisini almadım...

bildiğim kadarıyla öyle çeko,hala yaptırdı yakın zamanda,yenisini alsa daha iyiydi.diyor ki eski koltuklar daha sağlam çatısı sağlam o yüzden yenisini almadım...

Çatı deyince aklıma başka bir catı geliyor

Bilmiyorum ki biz bellonadan almıştık
Orda silinebilirler fıstık yeşili, aşırı sarı filandı
Bende o yüzden istemedim, bu krem ama silinmiyo

Şimdi Ous'un anneannesi bi yere değiştirmiş koltuklarının yüzünü
Uygun sandım, yeniydi koltukları çünkü
Orayı düşünmüştüm ama fiyat sormadım
O kadar pahalıysa yapmam ben

İlerde yeni alırım daha mantıklı

Anneanne yaptırdıysa uygundur

Çatı deyince aklıma başka bir catı geliyor
cem yılmazın deidği gibi,ne desek sen ordan da "o" çatıya bağılıcaksın zaten

silinmeyen kumaş nasıl oluyor hayret yahu...hem açık rnek hem silinmiyor olması kötüymüş..benim salon takımı bembeyaz,yanardöner kendinden desenli parlak bir kumaş.ama siliniyor mesela.o kadra şey döküldü çok şükür çıktı hepsi de..
ananenye bakma sen ,onlar kendileri oldu mu paraya kıyarlar bence :):)

Arkanı kolla mı diyorsun sen bana

Nasıl anlamak istersen

bende geldimmmm

heyy çekkk karşılaşmıyoruz nezamandır. napıyosun

Nolsun hep aynı bea, zıplıyoruz :122:
Seni sormalı

Anneanne yaptırdıysa uygundur

Bende öyle sandım

Bu dokuma gibi iplikleri belli ondan silsem de bi naneye yaramıyo
Doğru diyosun aynı sürahi nine gibi kirli çıkı

Ous yıkatalım bi kere demişti
Taşınma zamanı sıkıştırmak istemedim
İlerde yüzünü değiştiririz demiştim de
Pahalı olduğunu bilmiyodum o kadar
Bi süre daha kollarıma kuvvet o zaman tülle iyi köpürüyo ve içine su geçirmiyo bez gibi değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…