09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

genelde kumaşını değiştirmek yenisini almaya denk geliyor ama yine de bir sor istersen..benim oturma odasındakiler beyaz ama yıkanan cinsten..o yüzden çok rahat oldu..

Gerçi yıkamacıyla anlaştım da sonrası icin düşünebilirim.

Ay cok az yedim ama öküz gibi sisim nolucak bu halim

Gerçi yıkamacıyla anlaştım da sonrası icin düşünebilirim.

Ay cok az yedim ama öküz gibi sisim nolucak bu halim

şimdilik sen taşınma işlerini hallet de sonrasını düşnürsün.bebek için düşünüyosan ,bak paşam 3 yaşında yeni halımın üstü leke içinde. şurupları elinin tersiyle itiyorihalıda damla damla iz geçmiyor da..bitki çayı döküldü geçen çıkmıyor...bebekken sorun yok..:):)
bence bebek olan eve öyle çok masraf yapmaya gerek yok...biraz büyüsün sonra daha kalitesini alırsın..
ev nerde bu arada??

bu arada sen yürüyüşlere başladın mı? eğer şişmeye müsait bir yapın varsa yaza da çok zorluk çekersin..
o yüzden ödem atman lazım vücuttan..yürüyüş yap yerinde de oturma devamlı..

şimdilik sen taşınma işlerini hallet de sonrasını düşnürsün.bebek için düşünüyosan ,bak paşam 3 yaşında yeni halımın üstü leke içinde. şurupları elinin tersiyle itiyorihalıda damla damla iz geçmiyor da..bitki çayı döküldü geçen çıkmıyor...bebekken sorun yok..:):)
bence bebek olan eve öyle çok masraf yapmaya gerek yok...biraz büyüsün sonra daha kalitesini alırsın..
ev nerde bu arada??

doğru söylüyosun eşya kalabalığına girmeye gerek yok. Balgatta kuruma cok yakın, yürüme mesafesi sayılır

bu arada sen yürüyüşlere başladın mı? eğer şişmeye müsait bir yapın varsa yaza da çok zorluk çekersin..
o yüzden ödem atman lazım vücuttan..yürüyüş yap yerinde de oturma devamlı..

Akşamları yarım saat 45 dk fln yürüyoruz, yalnız giderken yürüyüp dönerken dondurma yiyorum o sayılır mı :KK1:

doğru söylüyosun eşya kalabalığına girmeye gerek yok. Balgatta kuruma cok yakın, yürüme mesafesi sayılır
Akşamları yarım saat 45 dk fln yürüyoruz, yalnız giderken yürüyüp dönerken dondurma yiyorum o sayılır mı :KK1:

mobilya bakıcaktınız baktınız mı?
oh iyi süper işe yakın ev her daim iyidir..:13:
yürüyüşün olmazsa olması dondurmadır zaten,bişey olmaz ama bildik yerden külah dondurma yemekte fayda var magnum falan çok kilo yapıyorç

Kör olma emi olur olur o kadar kusur kadı kıznda da olur....
Pehh ben hiç yürüyemedim, hele paşa bey tam kaburgama baskı yaptığı için inlemekten doğrulamıyordum ki 5 dk yürüyüş 10 dk sırt masajı şeklindeydi halim....
oğlanı büyüteyim, bir de Allah nasip ederse ikinci de olsun evi komple değiştircem ben....:KK28::KK28::KK28::KK28:

mobilya bakıcaktınız baktınız mı?
oh iyi süper işe yakın ev her daim iyidir..:13:
yürüyüşün olmazsa olması dondurmadır zaten,bişey olmaz ama bildik yerden külah dondurma yemekte fayda var magnum falan çok kilo yapıyorç

İkeadan yatak odası aldık sadece ev cok büyük değil diğer esyalar fln ancak. Odanın birini boşaltıcaz bebek odası olacak

Ben hic acık dondurma yiyemem tiksiniyorum, kücük cornetto yiyorum :)

Yavas tempoyla mı yürümeliyim huızlı mı

Kör olma emi olur olur o kadar kusur kadı kıznda da olur....
Pehh ben hiç yürüyemedim, hele paşa bey tam kaburgama baskı yaptığı için inlemekten doğrulamıyordum ki 5 dk yürüyüş 10 dk sırt masajı şeklindeydi halim....
oğlanı büyüteyim, bir de Allah nasip ederse ikinci de olsun evi komple değiştircem ben....:KK28::KK28::KK28::KK28:

Benim de vicdanım sızlıyodu valla :KK1: hem yürüyüp hem de dondurma yiyince :KK70:

Eşyalar cok pahalı ya, yatak odasını baska yerden alalım dedik ama ucuk fiyatlar vaz gectim, ikeadan aldım cok komik bir rakama :KK1:

Benim de vicdanım sızlıyodu valla :KK1: hem yürüyüp hem de dondurma yiyince :KK70:

Eşyalar cok pahalı ya, yatak odasını baska yerden alalım dedik ama ucuk fiyatlar vaz gectim, ikeadan aldım cok komik bir rakama :KK1:

Ay benim kocam zangoç gibiydi, onu yeme katkı var, bunu yeme msg olur içinde.... 9 ayda bi kere hamburger yedim o da bi ısırık gerisini yedirmemişti bana....
İyi pişmemiş et ve temiz yıkanmamış yeşillik onlara çok dikkat ettim onun dışında gerisine kocam dikkat etti....

Eşyayı az almak iyi çünkü en kaliteli eşya 2-3 taşınınca perte çıkıyor....

Ay benim kocam zangoç gibiydi, onu yeme katkı var, bunu yeme msg olur içinde.... 9 ayda bi kere hamburger yedim o da bi ısırık gerisini yedirmemişti bana....
İyi pişmemiş et ve temiz yıkanmamış yeşillik onlara çok dikkat ettim onun dışında gerisine kocam dikkat etti....

Eşyayı az almak iyi çünkü en kaliteli eşya 2-3 taşınınca perte çıkıyor....

Bana da yemiyosun yemiyosun diye cemkiriyo :KK70: Zaten herkes sağlıklı yasam gurusu, cok ye ne yedin onu icme soda ictin mi ceviz yedin mi zıkkım ictin mi :KK70:

İkeadan yatak odası aldık sadece ev cok büyük değil diğer esyalar fln ancak. Odanın birini boşaltıcaz bebek odası olacak

Ben hic acık dondurma yiyemem tiksiniyorum, kücük cornetto yiyorum :)

Yavas tempoyla mı yürümeliyim huızlı mı

çok hızlı da yürüme,öyle salına salına da..ortalama bir tempo tuttur..:)
hayırlı olsun cnaım iyi yapmışsın,kendi eviniz olunca eliniz bollaşınca alırsın daha iyilerini..
mado dan falan al canım açık dondurma dediysek de..o kornetler çok kilo yapıyo işte...
o elbise de çok güzel bence sana iyi olur..istersen sana uygum abiye göndereyim kuzum ben boş yere para verme..

çok hızlı da yürüme,öyle salına salına da..ortalama bir tempo tuttur..:)
hayırlı olsun cnaım iyi yapmışsın,kendi eviniz olunca eliniz bollaşınca alırsın daha iyilerini..
mado dan falan al canım açık dondurma dediysek de..o kornetler çok kilo yapıyo işte...
o elbise de çok güzel bence sana iyi olur..istersen sana uygum abiye göndereyim kuzum ben boş yere para verme..
Kırıkkalede mado ne arar la :KK1: Bi tane bakkalımsı bişi var ordan alıyoz :KK70:

Sen yakında bütün gardrobu bana göndericen :KK70: Senin gönderdiğin abiye benim sağ bacaaamdan gecmez :KK70: Eylülde düğün benim son ayım :KK43:
gerçi daha diğer kıyafetleri gönderemedim sana :KK17::KK17:

yapma sunu quarta yaaa kızım karnım marnım cıkmadı ki hala aynı seyleri giyiyorum ben

Gene giyersin, düğün ne zaman bilmiyorum ama bir-iki beden büyüğünü alıp giyersin canım, üstelik göğüs altından genişliyor, karnını sıkıp baskı yapmaz gibi geldi bana....
Bana da yemiyosun yemiyosun diye cemkiriyo :KK70: Zaten herkes sağlıklı yasam gurusu, cok ye ne yedin onu icme soda ictin mi ceviz yedin mi zıkkım ictin mi :KK70:

Bana karışan olmadı eşim dışında çünkü biber gibi sinirliydim, dokunanı çarpıyodum abooovvv, beterdim haaaa........
ama şimdi bakıyorum da gene değişen bişey yok sadece hamileyim diye rahat rahat edepsizlik yapıyormuşum...

X