09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

20 dakika sonra gidicem keşke ışınlanma diye bişi olsa

Ben yolda oyun oynuyorum
O zaman stres olmuyorum çünkü nerde olduğumu unutup oyuna kaptırıyorum tavsiye ederim

Ben de kusmamak icin hicir seyle ilgilenemiyorum

Üc hafta önce serviste kustum cünkü rezillikti

Ben de kusmamak icin hicir seyle ilgilenemiyorum

Üc hafta önce serviste kustum cünkü rezillikti

Boşver ne rezilliği
Çok insani bi durum hele de sen hamilesin
Sen rezillik görmemişsin
Bizim bi arkadaş
Gondolda kustu milletin üstüne başına yani bööö

Elmycim evet ya gec dollenme olabilir belki ben cunku ben bat gunu test yaptim negatif cikti 8 gun sonra yaptim pozitifti bence de hele bana cekrse bizim junior yandim ben con fazla yaramazdim :))

Hanim abla cok sukur bende iyiyim annemlere geldim herifim bir ayligina bekar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar
Çocukluğuna döndün sen iyice
Ota cöpe ağlıyorum Ama bir görsen rezillikti ayrıntıya girmeyeyim
Gözyaşlarım ucunda duruyaaa

Maşallah size, sağlıklı olsun da bir hafta önce bir hafta sonra önemli değil. Kanama fln bişi mi okudum ben, önemli bişi değil dimi?

Ben de doktorumu yolda gördüm biraz önce, simdi gelsem gösterir mi cinsiyetini dedim bi hafta daha sabret dedi postaladı beni

Gunaydin kizlar ♡♡

Elmy canim aglamalarinin sebebi bi mucize oldugu icin agla bosver yeter ki oyle bi sebebpten agla :))

Evet canim rahim agzinda kanamam varmis. Pazar gunu baslamisti zaten. Ama ben korkudan hastaneye gitmedim. Doktor ilac bisey vermedi ama. Dikkat edicekmisim. Hizli hareket yorulmak stres yok.

olsun canim ya gec olsun guc olmasin ogreniriz illa ki ♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman dikkat et kendine tamam mı? Cok fazla yorulma stresten fln uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…