09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Selam kizlar nasilsiniz :)

Ben dun annemlere geldim ablamla beraber donduk yegenlerimi anlatsam bitiremem hepsi cok sevindi kapiya bi pannkart yapip asmislar teyze seni cok ozledik iyi ki geldin diye 5 yasinda ki yegenimin ilk soylesigi sey 'teyze hep burda mi kalacaksin artik' ikincisi de 'karninda bebek mi vaaaar' :KK70: canlarimya kavustum onlara hasret gidericem insaAllah :)

Elmy sen nasilsin canim? Kizlar sizde iyisiniz insaAllah ♡♡♡

Günaydın canımmm avusturyada mısın seeen :KK53: Bir kac ay sonra gideceksin diye kalmış aklıma. O kücücük yürekler tarafından sevilmek ne kadar güzel bir duygu değil mi? Tadını cıkar :KK70:

İyiyim ben de enteresan bi rüya gördüm:KK70: "oğlun olacak diyor doktor bak adı da yazıyor yanında diyo "demir" yazıyo hakikaten ultrasonun kenarında"

Yemin ederim uyanırken su sarkıyı mırıldanıyordum "bir yanı demirden kor bir yanı aklı selim böyle midir böyle mi aşk kaç yüzü var bileyim" :KK1: kafayı yedim sanırım :KK70:

günaydın efuli,ne kadar mutlu olmuşsundur,çok sevindim senin adına..insna ne kadar kendi ailesini kursa da yine kendi ailesi başka,yine çocuk oluyor kendi ailesinin yanında:KK16::KK16:o zaman almanyadasın sen şu anda??

günaydın herkese kızlar...kapalı yağmurlu serin bir havadan günaydın..:KK31:hiç sevmem...
Günaydın bebişim burası güneşli bir parça
selam quarta
herkese günaydın
:KK16:
Günaydın cilekos :KK70:

Günaydın sağol,iyiyim ne olsun,sen nasılsın kızın nasıl iyimi,maşallah çok tatlı :nazar::nazar:
sağol canım iyiyizzz hepimiz işe geldik ama çalışmaya başlamadım bile
Günaydın canımmm avusturyada mısın seeen :KK53: Bir kac ay sonra gideceksin diye kalmış aklıma. O kücücük yürekler tarafından sevilmek ne kadar güzel bir duygu değil mi? Tadını cıkar :KK70:

İyiyim ben de enteresan bi rüya gördüm:KK70: "oğlun olacak diyor doktor bak adı da yazıyor yanında diyo "demir" yazıyo hakikaten ultrasonun kenarında"

Yemin ederim uyanırken su sarkıyı mırıldanıyordum "bir yanı demirden kor bir yanı aklı selim böyle midir böyle mi aşk kaç yüzü var bileyim" :KK1: kafayı yedim sanırım :KK70:

Günaydın bebişim burası güneşli bir parça

Günaydın cilekos :KK70:

:KK1: son zamanlarda çok dert yandım dimi
hehhoo elmi kendime nick buldum sayende CİLEKOŞ :KK1:

Tamam zaten bugün 2 günlük çalıştım resmen
Yarın daha sakin olurum
Görüşmek üzere iyi akşamlar

pampaa aynı durumdayız, resmen 3 günlük çalıştım dün
kanımın son damlasına kadar enerjimi verdim :)
elde var sıfır ..

herkese günaydınlar.......

Yok beğenmedim ben :KK70: Çilek dememk icin öyle yazdım canım cekiyo :KK70:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar :KK16: nasılsınız:KK16:
Teşekkürler, siz?
elde var sıfır ..

Günaydın canımmm

Olsun önce sabah keyfini yapalım işler beklesin biraz..

elde var sıfır ..

Günaydın gofretcim :KK3:
Elmik hanım günaydın :KK3: yeğenim nasıl iyidir umarım :nazar:

teşekkür ederim efendim. mutlumusunuz? ağrınız varmı? asabimisiniz hala :KK14:
Mutluyuz sükürler olsun, şarkımızı mırıldana mırıldana geldik, asabi falan da değiliz! .:)

çıktı çilekler yersin bol bol
ama şimdi hormonludur koca koca kafam kadar çilek var pazarda :KK70:
hem kafan kadar hem de olgunlaşmamış :KK70:

Gecen gün ex i karpuz almaya yolladım sey kadar karpuza 35 lira vermiş geri gönderdim iade etti :KK1: Aşermek harika bişi :KK70:

Günaydın gofretcim :KK3:
Elmik hanım günaydın :KK3: yeğenim nasıl iyidir umarım :nazar:

Günaydın hanımabla hanım ahahahah iyiler efendim yeğeniniz ellerinizden öperler, zatıalleriniz nasıllar bugün :KK42:

Mutluyuz sükürler olsun, şarkımızı mırıldana mırıldana geldik, asabi falan da değiliz! .:)

hem kafan kadar hem de olgunlaşmamış :KK70:

Gecen gün ex i karpuz almaya yolladım sey kadar karpuza 35 lira vermiş geri gönderdim iade etti :KK1: Aşermek harika bişi :KK70:

Günaydın hanımabla hanım ahahahah iyiler efendim yeğeniniz ellerinizden öperler, zatıalleriniz nasıllar bugün :KK42:

Sağolsun yeğenim,zatıalleriniz iyi hem buraya takılıyorum hemde cepten okey oynuyorum :KK42:

günaydın elmikim,
ailecek iyisiniz inşallah ? :)

Günaydın hanım ablam,
nasılsın

Günaydın şeker,iyiyim sağol seni sormalı :KK3:

oha karpuz 35 tl :KK53: eriklerin taneside 1 TL idi bir ada :KK53::KK53:
asabi olmamana sevindim. bi ara dilimi kafamı koparip bişeyler yapıodun:KK53:

gofrett hanım abla bonjur:KK14:

Sağolsun yeğenim,zatıalleriniz iyi hem buraya takılıyorum hemde cepten okey oynuyorum :KK42:
10 parmağında on marifet var senin :KK70:
oha karpuz 35 tl :KK53: eriklerin taneside 1 TL idi bir ada :KK53::KK53:
asabi olmamana sevindim. bi ara dilimi kafamı koparip bişeyler yapıodun:KK53:

gofrett hanım abla bonjur:KK14:

Eriğin kilosu 200 lira :) fakirler aş eremez :KK70:
Ben cok uysal bi insanım bebişim hic öyle seyler yapmam :KK70:

X