09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyiyim canım ,
Kısmen toparladım , sonra anlatıcam artık
Sen nasıl oldun, Ata nasıl

ata daha iyi ,cts günü doktora götürdüm kulağına da vurdu çünkü ağrısı,antibiyotik başladık..çok şükür hemen etkisini gösterdi..
beni sorarsan karışığım,konuşuruz bi ara...
merak ediyorum öğleden sonra gel de bi albüm yap ne oldu ki??:26:

ata daha iyi ,cts günü doktora götürdüm kulağına da vurdu çünkü ağrısı,antibiyotik başladık..çok şükür hemen etkisini gösterdi..
beni sorarsan karışığım,konuşuruz bi ara...
merak ediyorum öğleden sonra gel de bi albüm yap ne oldu ki??:26:

Bende seni merak ettim canım
Öğleden sonra gelicem , ıpadim bozuktu ondan gelemedim
Şimdi almaya gidicem, sonra gelirim konuşuruz
Bu arada diğer cadıgillerde gelir :KK1:

Annem onu bana doğurmuş zaten :)

Niyeyse artık kebap cekmiyor canım makarna menemen fln yiyorum hamilelik ağız tadımı da değiştirdi :KK70:

En son geliyorum dediğinin üstünden yıl gecti :KK1:

çocuk için çocuk mu yapılır la:KK1::KK1:
değişir kuzum değişir,çok sevdiğin şeylerden miden bile bulanır...ben tavuktan tiksindim hala da burnuma o aldığım koku gelir...ıııyyyyy
acil telefon geldi dedi gidiş o gidiş hahahhahaha ipad bozulmuş ama ondan gelmemiş,öğleden sonra gelirim didi...

onun yeni ünvanı barbunyanın teyzesi :KK70:
quartam sen nasılsın,
çok pozitifsin biliyomusun
akışa bırakmalıyız aslında hayat nefes aldığımız sürece devam ediyorrr.

iyi olmaya gayret ediyorum canım...
kendimi motive etmeye çalışıyorum gofretcim,hem kendim hem oğlum için pozitif olmak durumundayım..ben zaten öyle karalar bağlayamam,içim kanağlasa da dışım güleryüzlüdür hep:):)

iyi olmaya gayret ediyorum canım...
kendimi motive etmeye çalışıyorum gofretcim,hem kendim hem oğlum için pozitif olmak durumundayım..ben zaten öyle karalar bağlayamam,içim kanağlasa da dışım güleryüzlüdür hep:):)

canım benim yaaa
bizde limoniyiz
3 gün iyi 3 limon kıvamında takılıyoruz
pazarlarıda tatil zaten :))))

canım benim yaaa
bizde limoniyiz
3 gün iyi 3 limon kıvamında takılıyoruz
pazarlarıda tatil zaten :))))

hahahhaha ilahi gofret:):)
evde hep bi huzursuzluk hep bir içsıkıntısı çok iyi bilirim...bu arada bir ihtimal haftaya perşembe istanbula gelicem. 2 günlüğüne..iş için..

hahahhaha ilahi gofret:):)
evde hep bi huzursuzluk hep bir içsıkıntısı çok iyi bilirim...bu arada bir ihtimal haftaya perşembe istanbula gelicem. 2 günlüğüne..iş için..

:)))
tamam canım habrleşiriz inş.lah görüşme imkanımız olur,

nerdesiniz sıkılıyorum bugün çok:KK31:,hem aşağıdaki 2 üye 2 ziyarteçi görüyorum kim onlar siz değilseniz??

çocuk için çocuk mu yapılır la:KK1::KK1:
değişir kuzum değişir,çok sevdiğin şeylerden miden bile bulanır...ben tavuktan tiksindim hala da burnuma o aldığım koku gelir...ıııyyyyy
acil telefon geldi dedi gidiş o gidiş hahahhahaha ipad bozulmuş ama ondan gelmemiş,öğleden sonra gelirim didi...
Yok la yani bana yoldaş olsun diye doğurmuş bilmeden :KK70:

Normalde biri bana gel sana kebap ısmarlıcam dese cıplak bile giderim ama hic canım istemiyo valla :KK70:
onun yeni ünvanı barbunyanın teyzesi :KK70:
.
Colgın bekar teyze :KK70:
nerdesiniz sıkılıyorum bugün çok:KK31:,hem aşağıdaki 2 üye 2 ziyarteçi görüyorum kim onlar siz değilseniz??

Bugün de senin sansına inanılmaz yogundu burası ama bitti simdi işimmmm

X