Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buralardayım da burası da ölü topik oldu
Azerinnn bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm
Azerinnn bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm
tanımıyorum ama yine de üzüldüm başı sağolsun..ne kadarlık hamileydi?
Doğumdan sonra kaybetmiş, damar tıkanıklığı olmuş, kendi konusunda gördüm. Hem icim sızladı hem de icimdeki korkular gün yüzüne cıktı
O da doğru tabi, Allah kimseye yasatmasın bu acıyı inşşşokudum elmiş çok üzüldüm Allah sabır versin
bak hiç düşünme böyle şeyler,anlattım sana benim ark. neler dediler,down send. cüceliğe kadar,çok şükür sağlıkla aldı kucağına,dün yoğun bakımdan da çıkarmışlar..
böyle şeyler düşünme,düşünürsne milyon tane olasılık var...sen hep iyi olana mutlu olana odaklan..
Aaaa bir çekirgeeMerhaba
Ben yaşıyorum
Aaaa bir çekirgee
selam çeko,tatsız bir gündü biz de çok uğramadık buralara..sen yoğunsun yine sanırım?
elmişim öptüm seni...
Evet hem pazartesi hem sezon bir araya gelince abur cubur bile yiyemedim tek yemek yedim
Azerin'in başı sağ olsun, pek tanımıyorum ama doğduktan sonra olmuş hemde daha çok etkilenmiş olsa gerek
Siz nasılsınız ?
He hemen yol
Selam kizlar nasilsiniz :)
Ben dun annemlere geldim ablamla beraber donduk yegenlerimi anlatsam bitiremem hepsi cok sevindi kapiya bi pannkart yapip asmislar teyze seni cok ozledik iyi ki geldin diye 5 yasinda ki yegenimin ilk soylesigi sey 'teyze hep burda mi kalacaksin artik' ikincisi de 'karninda bebek mi vaaaar' canlarimya kavustum onlara hasret gidericem insaAllah :)
Elmy sen nasilsin canim? Kizlar sizde iyisiniz insaAllah ♡♡♡