tespitin tam olarak doğru, benim kendi adıma yaşadığım bir hayatım var. Arkadaşlarımla eğlenceye de gidiyorum, fasıla da, yemeğe de, tavla oynamaya da vs vs. Ben şahsım adıma mutluyum. Zaten onun hayatımda yeri yokmuş gibi geliyor, bide sanki bana boşuna iş çıkarıyomuş eziyet çıkarıyomuş gibi hissediyorum. Dışardan birisi ne söylese hemen kafasına alıyor ve bana aynı şeyleri söylüyor. Mesela geçen görümcem dediki annen gelip senin evinde baksa çınara daha iyi olur dedi. Ben de annem evli akşam saat 9 dan sonra eve gidip yemek mi yapıcak kocasıyla arası bozulur dedim. Üzerinden bir hafta geçti eşim görümcemle beraberdi o akşam ve kocam ertesi gün görümcemin kullandığı kelimeyi aynen harfi harfine söyledi. Bu senin fikrin değil diyorum hayır benim fikrim diyor. Bende kızdım ona babaanne olarak senin annen henüz 2 kere gelmişken 2 yıl içinde ben kimseyi sorgulamıyorken sende sorgulama insanların bir hayatı var dedim. Mesela 3 yıllık ehliyetim var arabalarını hiç kıyıp veremiyor, neymiş bu takıntım kullanmasamda olurmuş vs vs ayakkabı alırım beğenmez, kıyafet alırım beğenmez. İşi yüzünden pis ama günlük temiz kıyafet vs kavramı yok. Bunlar beni deli ediyor.
Gerçekden bir geçiş dönemi geçiriyorum belki ama ben bu evlilikden gerçekden bir gelecek beklemiyorum