hahahahha delisin kızım sen ...
doğurana kadar uyu,sonra sen de benim gibi uyuyamıcaksın demek ki:13:
ben bi yemek yiyip gelicem...
Oğlumun göbişini doyurup pcyi açcam ve hepinizin ağzının payını vercem :)
Sen de herşeyi yarım yarım öğreniyosun
kızım yarım yarım anlatıyolar ben napim :)
seni gidi uyku tulumu seniii...
ben hiç uyumadım gebeyken, yine normal saatlerde uyur uyanırdım. hatta tatilde bile 7-8 gibi uyanırdım düşün :)
ve yine uyumuyorum, zombi mode on.
bu sefer uyumak isteyipte uyuyamıyorumçok zor, ama alıştım sayılır uykusuzluğa.
sadece bikaç sefer balkondan düşme ve ocakta ocak açıkken boş çaydanlık ve tencere bırakma eylemim oldu.
Pislik kendine kader arkadaşı arıyosund imi
/QUOTE]
nick benim yolumda ilerliyor ama daha çok vakti var,seni de görücez bakalım
kızım yarım yarım anlatıyolar ben napim :)
seni gidi uyku tulumu seniii...
ben hiç uyumadım gebeyken, yine normal saatlerde uyur uyanırdım. hatta tatilde bile 7-8 gibi uyanırdım düşün :)
ve yine uyumuyorum, zombi mode on.
bu sefer uyumak isteyipte uyuyamıyorumçok zor, ama alıştım sayılır uykusuzluğa.
sadece bikaç sefer balkondan düşme ve ocakta ocak açıkken boş çaydanlık ve tencere bırakma eylemim oldu.
nemiş doğurdu demek çok selam söyle benden hayırlı uğurlu olsun..
Allah sabrını verir merak etme,insna geçmişe dönünce nasıl dayandığına hayret ediyor ama bi şekilde zaman akıp geçiyor işte..:)
kızlar merhaba,
Konu açmak istemedim, sadece içimi dökmek istedim. Herhangi bir cevap yada destek görmek falanda değil amacım.
Boğazım düğüm düğüm sadece anlatmak istiyorum.
7 yıllık evliyim, artık sevmediğimi, ona değer vermediğimi, güvenmediğimi, onu merak etmediğimi farkettim.
Belki iyi bir insan ama karısını mutlu edebilen değer veren bir eş değil. Tam bir işkolik
Hayatı evin dışında, öyle kadın kızla pek muhattap biri de değil. Ben sanki yürütemiyorum ama ortada geçerli hiç bir neden yok.
Sadece benden uzaklaşsın diye çok soğuk davranıyorum. Sanki ayrılsamda hayatım değişmez gibi geliyor, ne iyisi olur ne kötüsü ama onunlayken resmen sinirlerim bozuluyor artık, ona anlatamıyorum. Hep bahanesi var çalışıyo ve çok yoruluyo:26:
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Ne istediğimi yada ne hissettiğimi de bilmiyorum. Acaba gelip geçici bir bunalımmı yaşıyorum yoksa gerçek duygularım mı ortaya çıkıyor çözemiyorum
Senin bize bişiler anlatman gerekmiyor munick benim yolumda ilerliyor ama daha çok vakti var,seni de görücez bakalım
kızlar merhaba,
Konu açmak istemedim, sadece içimi dökmek istedim. Herhangi bir cevap yada destek görmek falanda değil amacım.
Boğazım düğüm düğüm sadece anlatmak istiyorum.
7 yıllık evliyim, artık sevmediğimi, ona değer vermediğimi, güvenmediğimi, onu merak etmediğimi farkettim.
Belki iyi bir insan ama karısını mutlu edebilen değer veren bir eş değil. Tam bir işkolik
Hayatı evin dışında, öyle kadın kızla pek muhattap biri de değil. Ben sanki yürütemiyorum ama ortada geçerli hiç bir neden yok.
Sadece benden uzaklaşsın diye çok soğuk davranıyorum. Sanki ayrılsamda hayatım değişmez gibi geliyor, ne iyisi olur ne kötüsü ama onunlayken resmen sinirlerim bozuluyor artık, ona anlatamıyorum. Hep bahanesi var çalışıyo ve çok yoruluyo:26:
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Ne istediğimi yada ne hissettiğimi de bilmiyorum. Acaba gelip geçici bir bunalımmı yaşıyorum yoksa gerçek duygularım mı ortaya çıkıyor çözemiyorum
Uyku tulumu evet ahahahah sevdim bunu ben de kendime isim bulmaya calısıyodum
Ya dikkat et nick ya bu saydıkların cok tehlikeli seyler Allah korusun
qui oğluşum ıkınmadan gaz çıkarmaya başladı :) yaparken denk gelirsem bacaklarını kaldırıveriyorumPislik kendine kader arkadaşı arıyosund imi
nick benim yolumda ilerliyor ama daha çok vakti var,seni de görücez bakalım
nemiş doğurdu demek çok selam söyle benden hayırlı uğurlu olsun..
Allah sabrını verir merak etme,insna geçmişe dönünce nasıl dayandığına hayret ediyor ama bi şekilde zaman akıp geçiyor işte..:)
Senin bize bişiler anlatman gerekmiyor mu
?
Rabbim seni de oğlunu da korusun. Aksini düşünmek tüylerimi diken diken ediyor. Benim hormonlar harakiri modunda. Dün ex içim cok sıkılıyor ölecem mi nedir dedi diye saatlerce ağladım cocuğum yetim kalacak diyedeli.
canım ne kadar dikkat etsem de dikkatim dağılıyor, ocağı kapatıyorum diye hep altını kısıyorum, Allahtanki bişey oluyo farkediyorum ortalığı yakmadan.
aslında yok,paşayı bırakacak yer bulamadık,öyle karşılıklı konuşma da olmadı..
arkadaşlarımızla falan dışarı çıktık uzun zaman sonra ,olabildiğince normaldi herşey..birebir diyalog yoktu zaten..bilemiyorum açarım bi albüm dertleşiriz..bu ön merak gidermeydi:):)
deli.
canım ne kadar dikkat etsem de dikkatim dağılıyor, ocağı kapatıyorum diye hep altını kısıyorum, Allahtanki bişey oluyo farkediyorum ortalığı yakmadan. ş
qui oğluşum ıkınmadan gaz çıkarmaya başladı :) yaparken denk gelirsem bacaklarını kaldırıveriyorum
Rabbim seni de oğlunu da korusun. Aksini düşünmek tüylerimi diken diken ediyor. Benim hormonlar harakiri modunda. Dün ex içim cok sıkılıyor ölecem mi nedir dedi diye saatlerce ağladım cocuğum yetim kalacak diye
Ben ölsem ağlarmısın lan :)
gerçi ölsem nerden haberiniz olcak.
ben de süt sağma aletinin plastik kısımlarını kaynatırken yakmıştımocakta unutup,1-2 tane emzik biberon da gitti öyle,evi bir koku kaplayınca farketmiştim..aman dikkat cidden tehlikeli bir durum..ocak işlerini evde başkası varken yap ya da alarm kur..
oh maşallah o aşamaya geldiysen tamamdır sonrası daha rahat olur..
tecrübe edindikçe daha çok dikkat ediyorum, mutfağa girdiğimde kontrol ediyorum mesela açıkmı diye.
çok şükür o aşamaya geldik, tek sıkıntımız sarılık geçmiyor.
Sana uykusuz bi kafayla ne derece yardımcı olurum bilmiyorum ama, söylediğin gibi sebep senin eşini sevmiyor oluşun değil. Eşin sana ilgi gösterse, senin isteklerine taleplerine karşılık verirse ona olan sevgin artacak belliki, onu kendinden uzaklaştırıp telafisi olmayan bi çıkmaza sürükleneceğinize al karşına konuş, bize anlattığın gibi anlat. Sen soğudum diyerek kendince eşini cezalandırıyorsun, ayrıca 7 yıl az bi zaman değil aşk alışkanlığa dönüşür illaki ve sen bu durumu "sevmiyorum" olarak sonuçlandırabilirsin ilk günlerinizle kıyaslayarak. Bence eğrisiyle doğrusuyla, eksisiyle artısıyla düşün ve öyle karar ver ne hissettiğine. bugün istemiyorum deyip yarın özledim diye ağlayabileceğin bi yola girme derim.
Senin bize bişiler anlatman gerekmiyor mu
puffy bu bir gecis dönemi olmasın.
Kendini sorgula ama nasıl bir soğumak? Hiç yüzünü görmek istemiyor musun, konuşmak paylaşmak vs gibi seyler yok mu hayatınızda?
Lan yürü git :) Manyak
Ben seni ararıııım kocanı buluruuuum
Belki de dediğiniz gibi ama konuşsakda onunla hiç bir zaman çözüme kavuşamadık. 20 aylık oğlum var ne öncesinde ne sonrasında ne flörtte bir kere sinemaya gitmedik. Tatil tekliflerimi hep reddetti ben gittim o ertesi gün peşimden geldi. Hayatımızda hiç bişey paylaşamıyoruz. Bu şekilde de sürdürürüm bu evliliği, özgürüm, şiddet kötü laf vs yok yani belki ev kadını standartlarında birini mutlu edebilcek özellikde birisi ama ben klasik bir ev kadını değilimki ve 25 yaşındayım daha. Sosyalleşmek istiyorum, aktivitelerimiz olsun, beraber eğelenelim yürüyelim vakit geçirelim istiyorum. O ev almaya sarmış kafayı bana 1 saat ayırmıyor. Aldattığı vs gibi bir düşüncem yok ama araba almak istediğinde nasıl dükkanını açmayabiliyorsa bir günde benim için açmasın istiyorum, beraber bişeyler paylaşalım istiyorum. Zaten tüm zevklerimiz zıt, düşüncelerimiz zıt. Ona çok anlamsız gelen bir şey benim için çok önemli oluyor ve o sevgimi hafife alıyor. Bilmiyorum sadece görmediğim şeyler varmı fikir danışmak istiyorum. Biliyorum evlilikler hep monoton ama bizimki çok fazla monoton
Paylaşabilceğimiz bir şey bir konu bir olay yokki zaten hiç bişey konuşmuyor paylaşmıyoruz. Yani sanki eve gelmesi gerekiyor diye eve geliyormuş gibi hissediyorum. eve gelmesi benim için bişey ifade etmiyor. Heyecan yok, özlem yok. Yaptığı her hareket batıyor bana. Oturuşu,yemek yiyişi, giyinişi herşeyi rahatsız ediyor sanki beni. O eve gelince sinir harbi yaşıyor gibiyim.
Ölürsem haber veririm ben merak etmerüyana girerim :)
benim öüs bana hediye alacakmış, ama başkasından da fikir alması gerekiyormuş karar verememiş
dedim Allah aşkına söyle ne o karar veremediğin şey, yok diyor sürprizçok şaşıracakmışım. Laf :)
gerekli olsa doktor mor ışık aldırırdı heralde..doktoru ne diyor?