09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sağlık ocağının doktoru mu bu?

nicko değerler nedir bilmiyorum sarılıkta ama madem bu kadar uzun sürüyor, 1 gece mor ışıkta kalsın rahatlayın ikiniz de..
burnu tıkalyısa da xclear diye bir damla var,burnu nemlendiriyor,çok iyi gelir..bir de bebekler içn çok önemli buhar makinası,biraz tuzlu ama fiyatı..

Ailene gitsen bi akrabana falan, bi süre uzaklaşsanız sen de düşüncelerini netleştirsen?
Şimdi onun varlığı sana sinir harbi yaşatırken, bi yandan onu sevmeyi dene diyemeyeceğim ikisi bi arada olmuyor çünkü.

Çeyrek altın mı alacak acaba bu kadar sasıracaksın

Bilezik mi alcan lan yoksa dedim, o da değilmiş. Belki bulaşık makinesi alır aklımda bi o var, hani kendisi anlamadığı için fikir isteyebileceği şey bi bu var.

Sağlık ocağının doktoru mu bu?
Yok bebişim bildiğin çocuk doktoru. Ous işten izin alma şansı olsa başka bi doktora daha götürcem, en son annem vardı onunla gittik. tek başıma gidemiyorum hastaneye.

değerleri yüksek değil diye almazki tedaviye, sonuçta 12ye düşeni bile taburcu ediyorlar bizimki 6.
burnuna serum fizyolojik kullanıyorum bide dün pompa aldım. çocuğa nazar değdi ıkınıyor şimdi :/

tespitin tam olarak doğru, benim kendi adıma yaşadığım bir hayatım var. Arkadaşlarımla eğlenceye de gidiyorum, fasıla da, yemeğe de, tavla oynamaya da vs vs. Ben şahsım adıma mutluyum. Zaten onun hayatımda yeri yokmuş gibi geliyor, bide sanki bana boşuna iş çıkarıyomuş eziyet çıkarıyomuş gibi hissediyorum. Dışardan birisi ne söylese hemen kafasına alıyor ve bana aynı şeyleri söylüyor. Mesela geçen görümcem dediki annen gelip senin evinde baksa çınara daha iyi olur dedi. Ben de annem evli akşam saat 9 dan sonra eve gidip yemek mi yapıcak kocasıyla arası bozulur dedim. Üzerinden bir hafta geçti eşim görümcemle beraberdi o akşam ve kocam ertesi gün görümcemin kullandığı kelimeyi aynen harfi harfine söyledi. Bu senin fikrin değil diyorum hayır benim fikrim diyor. Bende kızdım ona babaanne olarak senin annen henüz 2 kere gelmişken 2 yıl içinde ben kimseyi sorgulamıyorken sende sorgulama insanların bir hayatı var dedim. Mesela 3 yıllık ehliyetim var arabalarını hiç kıyıp veremiyor, neymiş bu takıntım kullanmasamda olurmuş vs vs ayakkabı alırım beğenmez, kıyafet alırım beğenmez. İşi yüzünden pis ama günlük temiz kıyafet vs kavramı yok. Bunlar beni deli ediyor.

Gerçekden bir geçiş dönemi geçiriyorum belki ama ben bu evlilikden gerçekden bir gelecek beklemiyorum

Oğluma annem baktığı için dönem dönem orda kalıyorum ve o hiç rahatsız olmuyor, ben ise zaten ondan tamamen soğuyorum. Yani ayrı kalınca özlem vs olmuyor

Yok bebişim bildiğin çocuk doktoru. Ous işten izin alma şansı olsa başka bi doktora daha götürcem, en son annem vardı onunla gittik. tek başıma gidemiyorum hastaneye.
Bunlar doktor değil kabzımal. Neyse.

Tek başına da halledersin ama in bin cocuğu tası vs zor olur senin icin. Umarım korktuğumuz gibi bişi cıkmaz.

Zaten herkesin söylediğinden etkilenirler ama karılarının söyledikleri batar.

Valla ne diyeyim bilemedim puffy, kararı sadece kendin verebilirsin. Ama bildiğim birşey var ki o da boşanmak gerçekten zor. Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin?

Bakalım ne alacak, onun gönlü olupta alana kadar biz elimize baston alırız
adama diyorumki odunsun, odunum ama bir tek sana yanarım diyor öğrenmiş bide lafı

ahahahahahha ay ilk defa duydum bu ne hahhahahahaha

çok fazla bir maaş almıyorum ama zaten çocuğumun tüm masraflarını ben karşılıyorum, onun bakımı için annemede ödeme yapıyorum. Kendi borçlarım vs var ama yetiniyorum. Maddi anlamda kendime ve oğluma yeterim. Ailemde manevi olarak hepsi yanımda hepsi arkamda. Biraz daha zamana bırakmam lazım belki, sadece düşünüyorum. Görmediğim bişeyler olabilirmi görmeye çalışıyorum. İnanın 2-3 cevabınız bile biraz olsun boğazımın düğümlerini çözdü. Galiba anlatmak bile yetiyor bana

Aslında doğru söylüyorsun, çözümden ziyade dertleşmek de insanı bir nebze rahatlatıyor.

Ben evliyken ve eşim calısmazken "offf boşansam da su parayı catır catır yesem, nefret ediyorum ondan, ben zaten kendime yetiyorum" vs diyordum, inan bana boşandım ama aldığım maaştan kendime bir peçete bile almadım. O olmadan hicbir seyin anlamı yoktu.

Dediğim gibi iyi düşünüp taşınmak şart, zaten eğer bu evlilik bitecekse siz ne yaparsanız yapın biter.

o zaman 6 yüksek değer değil ki neden endişe ediyorsun anlamadım ???
ıkınsın ıkınsın ohhh ptlatır şimdi bombayı hahhahahha

6dan aşağı düşmüyor işte, bide sarı oluşu sinirimi bozuyor beyaz tenli çocuk görünce uzaylı görmüş gibi oluyorum

Geçer ya belki bu kadar kafana takma. Benim cocuğum sarılık olsa bile anlamam cünkü muhtemelen kapkara doğacak

6dan aşağı düşmüyor işte, bide sarı oluşu sinirimi bozuyor beyaz tenli çocuk görünce uzaylı görmüş gibi oluyorum

sıfıra mı düşmesi lazımmış anlamadım ki,12 de hastaneden çıkarıyorlarsa ,6 gayet düşük yani sarılık bile sayılmaz...
sen dert bulamadın buna takıldın zannımca..ayrıca napsın yavrucak sana çektiyse :):)sarışın işte...allık mı sürsün renkli görünmek için sana

Geçer ya belki bu kadar kafana takma. Benim cocuğum sarılık olsa bile anlamam cünkü muhtemelen kapkara doğacak
şaka maka 3 aylık oldu maşallah :) sen eylül sonunda doğurursun ekime kalmaz

evet canım sıfıra düşmesi lazım. 12 ile taburcu ediyorlar kendisi zamanla düşer diye. ama bu kadar uzamaması gerekiyor normalde 1 haftada sıfırlanması lazım ama bizimki geçmiyor.

Koskoca 4 aya girecek teyzesi! terazi olsun da ne zaman doğarsa doğsun

anladım canım o zaman en doğrusu üniversite ya da çocuk hastanesine gidip orda tahlil yaptırmak..her zaman başka doktor görüşü iyidir insanın aklında kalmaz bu durumlarda..

Koskoca 4 aya girecek teyzesi! terazi olsun da ne zaman doğarsa doğsun
terazi olsa da kaka yapacak akrep olsada :) sen onları düşün çiş kaka gaz bez mama süt kusmuk döngüsü içinde dönüp duracaksın :)
anladım canım o zaman en doğrusu üniversite ya da çocuk hastanesine gidip orda tahlil yaptırmak..her zaman başka doktor görüşü iyidir insanın aklında kalmaz bu durumlarda..
şimdi mamayla su vermeye başladım eğer düşüremezsem götürcem başka bi doktora.

lohusalarla sohbet etmek de ne zor işi hep kakaya gaza getiriyor ahahahahah

Lan yapacak tabi hepimiz yaptık bizim zamanımızda hazır bez de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…