Genzi tıkalı gibi diye doktora götürdüm, doktordaki tepki şu...
alıyor steteskopunu eline, bağrını falan dinliyor. "cık cık cık" diyor kafasını sallayıp. sonra diyorki kan alalım sarılığına bakalım. ben diyorum genzide tıkalı, o diyor genzini bırak sarılığı önemli şimdi.
öğleden sonra sonuçlar çıkıyor, doktor bakıyor bilirubin 6.8 değerinde. Tamam diyor önemli değil. Diyorum 2 hafta önce de bu değer 6.4'tü, olsun diyor önemli değil. Haftaya tekrar gel dedi, gidermiyim. sürekli canı yanıyor çocuğumun.
Genzi tıkalı gibi diye doktora götürdüm, doktordaki tepki şu...
alıyor steteskopunu eline, bağrını falan dinliyor. "cık cık cık" diyor kafasını sallayıp. sonra diyorki kan alalım sarılığına bakalım. ben diyorum genzide tıkalı, o diyor genzini bırak sarılığı önemli şimdi.
öğleden sonra sonuçlar çıkıyor, doktor bakıyor bilirubin 6.8 değerinde. Tamam diyor önemli değil. Diyorum 2 hafta önce de bu değer 6.4'tü, olsun diyor önemli değil. Haftaya tekrar gel dedi, gidermiyim. sürekli canı yanıyor çocuğumun.
Belki de dediğiniz gibi ama konuşsakda onunla hiç bir zaman çözüme kavuşamadık. 20 aylık oğlum var ne öncesinde ne sonrasında ne flörtte bir kere sinemaya gitmedik. Tatil tekliflerimi hep reddetti ben gittim o ertesi gün peşimden geldi. Hayatımızda hiç bişey paylaşamıyoruz. Bu şekilde de sürdürürüm bu evliliği, özgürüm, şiddet kötü laf vs yok yani belki ev kadını standartlarında birini mutlu edebilcek özellikde birisi ama ben klasik bir ev kadını değilimki ve 25 yaşındayım daha. Sosyalleşmek istiyorum, aktivitelerimiz olsun, beraber eğelenelim yürüyelim vakit geçirelim istiyorum. O ev almaya sarmış kafayı bana 1 saat ayırmıyor. Aldattığı vs gibi bir düşüncem yok ama araba almak istediğinde nasıl dükkanını açmayabiliyorsa bir günde benim için açmasın istiyorum, beraber bişeyler paylaşalım istiyorum. Zaten tüm zevklerimiz zıt, düşüncelerimiz zıt. Ona çok anlamsız gelen bir şey benim için çok önemli oluyor ve o sevgimi hafife alıyor. Bilmiyorum sadece görmediğim şeyler varmı fikir danışmak istiyorum. Biliyorum evlilikler hep monoton ama bizimki çok fazla monoton
Paylaşabilceğimiz bir şey bir konu bir olay yokki zaten hiç bişey konuşmuyor paylaşmıyoruz. Yani sanki eve gelmesi gerekiyor diye eve geliyormuş gibi hissediyorum. eve gelmesi benim için bişey ifade etmiyor. Heyecan yok, özlem yok. Yaptığı her hareket batıyor bana. Oturuşu,yemek yiyişi, giyinişi herşeyi rahatsız ediyor sanki beni. O eve gelince sinir harbi yaşıyor gibiyim.
Çeyrek altın mı alacak acaba bu kadar sasıracaksın
Olabilir o, alsın bence de elin ayağın olur cünküBilezik mi alcan lan yoksa dedim, o da değilmiş. Belki bulaşık makinesi alır aklımda bi o var, hani kendisi anlamadığı için fikir isteyebileceği şey bi bu var.
Yok bebişim bildiğin çocuk doktoru. Ous işten izin alma şansı olsa başka bi doktora daha götürcem, en son annem vardı onunla gittik. tek başıma gidemiyorum hastaneye.Sağlık ocağının doktoru mu bu?
nicko değerler nedir bilmiyorum sarılıkta ama madem bu kadar uzun sürüyor, 1 gece mor ışıkta kalsın rahatlayın ikiniz de..
burnu tıkalyısa da xclear diye bir damla var,burnu nemlendiriyor,çok iyi gelir..bir de bebekler içn çok önemli buhar makinası,biraz tuzlu ama fiyatı..
Bu pek konuşularak cözülecek bir mevzu değil, seni yalnızlığa ittikce soğumuş uzaklaşmışsın muhtemelen kendine ait bir dünya da kurduysan onun orda olması anlamsız geliyor.
Yani sen boşanmak istiyorum desen bile eminim bu onun icin gecerli bir sebep olmayacak.
Çeyrek altın mı alacak acaba bu kadar sasıracaksın
Olabilir o, alsın bence de elin ayağın olur cünkü
Ailene gitsen bi akrabana falan, bi süre uzaklaşsanız sen de düşüncelerini netleştirsen?
Şimdi onun varlığı sana sinir harbi yaşatırken, bi yandan onu sevmeyi dene diyemeyeceğim ikisi bi arada olmuyor çünkü.
Bilezik mi alcan lan yoksa dedim, o da değilmiş. Belki bulaşık makinesi alır aklımda bi o var, hani kendisi anlamadığı için fikir isteyebileceği şey bi bu var.
Bunlar doktor değil kabzımal. Neyse.Yok bebişim bildiğin çocuk doktoru. Ous işten izin alma şansı olsa başka bi doktora daha götürcem, en son annem vardı onunla gittik. tek başıma gidemiyorum hastaneye.
tespitin tam olarak doğru, benim kendi adıma yaşadığım bir hayatım var. Arkadaşlarımla eğlenceye de gidiyorum, fasıla da, yemeğe de, tavla oynamaya da vs vs. Ben şahsım adıma mutluyum. Zaten onun hayatımda yeri yokmuş gibi geliyor, bide sanki bana boşuna iş çıkarıyomuş eziyet çıkarıyomuş gibi hissediyorum. Dışardan birisi ne söylese hemen kafasına alıyor ve bana aynı şeyleri söylüyor. Mesela geçen görümcem dediki annen gelip senin evinde baksa çınara daha iyi olur dedi. Ben de annem evli akşam saat 9 dan sonra eve gidip yemek mi yapıcak kocasıyla arası bozulur dedim. Üzerinden bir hafta geçti eşim görümcemle beraberdi o akşam ve kocam ertesi gün görümcemin kullandığı kelimeyi aynen harfi harfine söyledi. Bu senin fikrin değil diyorum hayır benim fikrim diyor. Bende kızdım ona babaanne olarak senin annen henüz 2 kere gelmişken 2 yıl içinde ben kimseyi sorgulamıyorken sende sorgulama insanların bir hayatı var dedim. Mesela 3 yıllık ehliyetim var arabalarını hiç kıyıp veremiyor, neymiş bu takıntım kullanmasamda olurmuş vs vs ayakkabı alırım beğenmez, kıyafet alırım beğenmez. İşi yüzünden pis ama günlük temiz kıyafet vs kavramı yok. Bunlar beni deli ediyor.
Gerçekden bir geçiş dönemi geçiriyorum belki ama ben bu evlilikden gerçekden bir gelecek beklemiyorum
Bakalım ne alacak, onun gönlü olupta alana kadar biz elimize baston alırız
adama diyorumki odunsun, odunum ama bir tek sana yanarım diyor öğrenmiş bide lafı
Bunlar doktor değil kabzımal. Neyse.
Tek başına da halledersin ama in bin cocuğu tası vs zor olur senin icin. Umarım korktuğumuz gibi bişi cıkmaz.
Zaten herkesin söylediğinden etkilenirler ama karılarının söyledikleri batar.
Valla ne diyeyim bilemedim puffy, kararı sadece kendin verebilirsin. Ama bildiğim birşey var ki o da boşanmak gerçekten zor. Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin?
ahahahahahha ay ilk defa duydum bu ne hahhahahahaha
çok fazla bir maaş almıyorum ama zaten çocuğumun tüm masraflarını ben karşılıyorum, onun bakımı için annemede ödeme yapıyorum. Kendi borçlarım vs var ama yetiniyorum. Maddi anlamda kendime ve oğluma yeterim. Ailemde manevi olarak hepsi yanımda hepsi arkamda. Biraz daha zamana bırakmam lazım belki, sadece düşünüyorum. Görmediğim bişeyler olabilirmi görmeye çalışıyorum. İnanın 2-3 cevabınız bile biraz olsun boğazımın düğümlerini çözdü. Galiba anlatmak bile yetiyor bana
Yok bebişim bildiğin çocuk doktoru. Ous işten izin alma şansı olsa başka bi doktora daha götürcem, en son annem vardı onunla gittik. tek başıma gidemiyorum hastaneye.
değerleri yüksek değil diye almazki tedaviye, sonuçta 12ye düşeni bile taburcu ediyorlar bizimki 6.
burnuna serum fizyolojik kullanıyorum bide dün pompa aldım. çocuğa nazar değdi ıkınıyor şimdi :/
o zaman 6 yüksek değer değil ki neden endişe ediyorsun anlamadım ???
ıkınsın ıkınsın ohhh ptlatır şimdi bombayı hahhahahha
6dan aşağı düşmüyor işte, bide sarı oluşu sinirimi bozuyor beyaz tenli çocuk görünce uzaylı görmüş gibi oluyorum
6dan aşağı düşmüyor işte, bide sarı oluşu sinirimi bozuyor beyaz tenli çocuk görünce uzaylı görmüş gibi oluyorum
şaka maka 3 aylık oldu maşallah :) sen eylül sonunda doğurursun ekime kalmazGeçer ya belki bu kadar kafana takma. Benim cocuğum sarılık olsa bile anlamam cünkü muhtemelen kapkara doğacak
sıfıra mı düşmesi lazımmış anlamadım ki,12 de hastaneden çıkarıyorlarsa ,6 gayet düşük yani sarılık bile sayılmaz...
sen dert bulamadın buna takıldın zannımca..ayrıca napsın yavrucak sana çektiyse :):)sarışın işte...allık mı sürsün renkli görünmek için sana
şaka maka 3 aylık oldu maşallah :) sen eylül sonunda doğurursun ekime kalmaz
evet canım sıfıra düşmesi lazım. 12 ile taburcu ediyorlar kendisi zamanla düşer diye. ama bu kadar uzamaması gerekiyor normalde 1 haftada sıfırlanması lazım ama bizimki geçmiyor.
şaka maka 3 aylık oldu maşallah :) sen eylül sonunda doğurursun ekime kalmaz
evet canım sıfıra düşmesi lazım. 12 ile taburcu ediyorlar kendisi zamanla düşer diye. ama bu kadar uzamaması gerekiyor normalde 1 haftada sıfırlanması lazım ama bizimki geçmiyor.
terazi olsa da kaka yapacak akrep olsada :) sen onları düşünKoskoca 4 aya girecek teyzesi!terazi olsun da ne zaman doğarsa doğsun
şimdi mamayla su vermeye başladım eğer düşüremezsem götürcem başka bi doktora.anladım canım o zaman en doğrusu üniversite ya da çocuk hastanesine gidip orda tahlil yaptırmak..her zaman başka doktor görüşü iyidir insanın aklında kalmaz bu durumlarda..
terazi olsa da kaka yapacak akrep olsada :) sen onları düşünçiş kaka gaz bez mama süt kusmuk döngüsü içinde dönüp duracaksın :)
şimdi mamayla su vermeye başladım eğer düşüremezsem götürcem başka bi doktora.