09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

allah tarafından bir kuvvet geliyor elmiş ya düşününce ben de inanamıyorum cidden.dün görümcem aradı,kızı 7 aylık,diyo ki bu gece kalkmaları ne zaman bitecek?? çok mu kalkıyor dedim,kaç kere? 2-3 kez dedi...hahahhaha dedim,lan ben 10 kereden az kalktığımı bilmem,sen buna mı üzülüyosun dedim..hahahha nasıl dayandın ben buna bile dayanamıyorum diyor..ne bileyim cidden şimdi olsa yapamam heralde diyporum ama dedim ya Allah tarafından geliyor o kuvvet,başka türlüsü mümkün değil...
sen bana bırak yewrummm...

Bir arkadaşım daha aynısını söyledi, cocuğu büyüdü de simdi düşününce aklım almıyor ben nasıl dayandım o kadar ay diye kendime sasırıyorumd iyor. Doğru söylüyosun Allah sabrını veriyor demek ki

kuzum bu arada ben senin kargoyu veremedim hala kusura bakma ,hastalıktan şaftım kaydıya,h.sonu göndericem inşallah...
:KK54::KK54:

geçmiş olsun çeko,sen de aburcubur çok yiyorsun değil mi,dikkat et biraz sadece kilo için değil,sağlığı kötü etkiliyor cidden..

Aynen çeko,ama hastalanınca zaten rengim solar,kilo verince iyice hastalıklı gibi oluyorum,hiç iyi görünmüyor..

Merhaba ahali :KK3:
Çok çalışıyorum çoook

Evet annemde öbyle diyo, haklısın
Azaltacam inşallah

Benim normal halim bile ruh gibi, bi de hastalanınca görün :KK1:

Merhaba ahali :KK3:
Çok çalışıyorum çoook

Evet annemde öbyle diyo, haklısın
Azaltacam inşallah

Benim normal halim bile ruh gibi, bi de hastalanınca görün :KK1:

aman görmeyelim çeko,hastalık lafından tiksindim artık,bizlerden uzak olsun lütfen....

anne sizü dinlemek lazım:KK20:

kzılar ya ,spor hareketlerine bakıyorum ben bi süredir baktım iyi bi topik var,kadın da bayaa emek veriyor,çalışıyo albüm yapıyo ilgleniyor falan..yazdım az önce bişeyler sordum..2 dk olmadan UI olmuş...:KK53::KK53:kedilerdetatil yapar nicki...
şansa bak arkadaş ,tam da JLO poposu yapmanın sırlarını öğrenicektim:KK14:

kzılar ya ,spor hareketlerine bakıyorum ben bi süredir baktım iyi bi topik var,kadın da bayaa emek veriyor,çalışıyo albüm yapıyo ilgleniyor falan..yazdım az önce bişeyler sordum..2 dk olmadan UI olmuş...:KK53::KK53:kedilerdetatil yapar nicki...

Geri gelir canım merak etme sen, o onun bininci uı si falan :KK70:

Bu arada ben cıkıyor, sizi öpüyor ama en cok da Çek i öpüyor :KK60:

bende spor hareketlerine cok bakar oldum bu ara bulursanız benzer bişey bana da haber verın nolur:KK31:

Günaydın bebeler ne kadan da iğrenc bir Ankara sabahı değil mi?

X