09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Moralsizlik ve iştahsızlık bir arada olunca bende hemen eriyorum Q gibi :KK17:

Yok bu pintiler doğalgazı kapamıştı ya ondan oldu galiba

Doğru geçen hafta kapalıydı dimi o arada üşüttün kesin

Yakın akrabam olan bir aile var
İçlerinden birinin doğum günü oluyo mesela
Sıradan bi pastadan 10 poz, sağdan soldan yazısından çekeler
Kızı hediye verirken çekeler, torunu hediye verirken çekerler.... tüm fertler tek tek böyle

Yetmez..
Sosyal paylaşımda sadece biri albüm yapar
Diğer fertler o albümü paylaşıp durur
Anasayfam onlarla dolardı

Sonra ne mi yaptım
Sildim
Oh dünya varmış dedim :KK1:
Kan bağım olabilir ama katlanmak zorunda değilim di mi :KK6:

Keşke herkes senin gibi net olsa, hem silmezler hem de konuşur dururlar :KK70:

Doğru geçen hafta kapalıydı dimi o arada üşüttün kesin

Keşke herkes senin gibi net olsa, hem silmezler hem de konuşur dururlar :KK70:

Hatta ablama sataştı bu görgüsüzler
Rezil ettim öyle sildim
Konuşmuyorum ben bunlarla
Düğünde dernekte görünce Çekirgecim merhaba deyip öpüyolar hala
Baba tarafımdan bunlar, babam kızmasın diye ses etmiyorum merhaba :KK19: diyorum :KK1:

Hatta ablama sataştı bu görgüsüzler
Rezil ettim öyle sildim
Konuşmuyorum ben bunlarla
Düğünde dernekte görünce Çekirgecim merhaba deyip öpüyolar hala
Baba tarafımdan bunlar, babam kızmasın diye ses etmiyorum merhaba :KK19: diyorum :KK1:

Bu ne rahatlık ya, insanların iki yüzlülükleri beni benden alıyor gerçekten

Merhaba :KK28:
Q geçmiş olsun bende biraz midemi üşütmüştüm
Daha abidik gubidik beslendiğim halde düzeldi şükür :KK1:
geçmiş olsun çeko,sen de aburcubur çok yiyorsun değil mi,dikkat et biraz sadece kilo için değil,sağlığı kötü etkiliyor cidden..

İyi maşallah da nasıl verdin lan hemen 2 kiloyu :KK70: Ben bi tarafımı yırtsam veremem hemen :KK70:

İyiyim cok sükür keyfim yerinde
iyi maşallahhh....
ben sıkıntı stres veririm hemen,azıcık kaçırınca da alırım..genelde 2-3 kilo aşağıda,2-3 kilo yukarı oynar kilom...

Moralsizlik ve iştahsızlık bir arada olunca bende hemen eriyorum Q gibi :KK17:

Yok bu pintiler doğalgazı kapamıştı ya ondan oldu galiba
Aynen çeko,ama hastalanınca zaten rengim solar,kilo verince iyice hastalıklı gibi oluyorum,hiç iyi görünmüyor..

iyi maşallahhh....
ben sıkıntı stres veririm hemen,azıcık kaçırınca da alırım..genelde 2-3 kilo aşağıda,2-3 kilo yukarı oynar kilom...

Aynen çeko,ama hastalanınca zaten rengim solar,kilo verince iyice hastalıklı gibi oluyorum,hiç iyi görünmüyor..

Ben de sıkıntıda kendimi kedi gibi buzdolabının önüne atıyorum :KK1:

Şitresini yerim bebişim :KK70:

şu sonradan görme konusuna çok sinirlendim valla,en uyuz olduğum şey anneliğin sorgulanması...bunlar çocuklarıylr göbek bağlı yaşıyorlar sanırım,bu da kimseyi mükemmel anne yapmıyor ne yazık ki...çocukatn ayrı tatile gidince kötü anne oluyor insna gözlerinde...çok sinirlendim çokkk:KK47:

şu sonradan görme konusuna çok sinirlendim valla,en uyuz olduğum şey anneliğin sorgulanması...bunlar çocuklarıylr göbek bağlı yaşıyorlar sanırım,bu da kimseyi mükemmel anne yapmıyor ne yazık ki...çocukatn ayrı tatile gidince kötü anne oluyor insna gözlerinde...çok sinirlendim çokkk:KK47:

Gördüm çemkirmişsin :KK70:

Kimilerinin cocuğu olmadığı icin bol keseden atıyor kimi de öyle ama kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz bence de.

Gördüm çemkirmişsin :KK70:

Kimilerinin cocuğu olmadığı icin bol keseden atıyor kimi de öyle ama kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz bence de.

normalde yapmam hasssas olduğum konu bu...

bazı anne 7/24 çocuğuyla beraber olmayı tercih eder,bazısı da ben kendime de zaman ayırayım daha sağlıklı ikimiz için de der...
mesela bi,zim ekim anneliernde hala görüşüyoruz.bazı ark. 1 gece bile çocuktan ayrı kalmadılar,2. bebği doğruyorlardı,doğum gecesi ,oğlum napıcak bensiz dedi..
ben ise oğlum 6 aylıktı 4 gece y.dışına iş için gittim..bana göre de Allah gerek etmesin ama bazen kalması gerekebilir diye anane,babanne kalsın derim mesela...
oğlumu heryere tatile götüreyim gezsin isterim ama 2 gece de ben herifle kalsam bana iyi gelir derim...
bu beni kötü anne ,diğerlerini iyi anna yapmaz ki...

Son düzenleme:
normalde yapmam hasssas olduğum konu bu...

bazı anne 7/24 çocuğuyla beraber olmayı tercih eder,bazısı da ben kendime de zaman ayırayım daha sağlıklı ikimiz için de der...
mesela bi,zim ekim anneliernde hala görüşüyoruz.bazı ark. 1 gece bile çocuktan ayrı kalmadılar,2. bebği doğruyorlardı,doğum gecesi ,oğlum napıcak bensiz dedi..
ben ise oğlum 6 aylıktı 4 gece y.dışına iş için gittim..bana göre de Allah gerek etmesin ama bazen kalması gerekebilir diye anane,babanne kalsın derim mesela...
oğlumu heryere tatile götüreyim gezsin isterim ama 2 gece de ben herifle kalsam bana iyi gelir derim...
bu beni kötü anne ,diğerlerini iyi anna yapmaz ki...

Onların annelik kriterleri baska canım, yani saysak burdan köye yol olur. Bazıları kendilerine bağımlı cocuklar yetiştirip mutlu oluyor bazıları nefes alma ihtiyacı hissediyor yani tamamen kişisel bazda değerlendirmek lazım.

Onların annelik kriterleri baska canım, yani saysak burdan köye yol olur. Bazıları kendilerine bağımlı cocuklar yetiştirip mutlu oluyor bazıları nefes alma ihtiyacı hissediyor yani tamamen kişisel bazda değerlendirmek lazım.

bana mantıklı gelmese de ben onların anneliğini sorgulamıyorım,daha doğrusu yargılamıyorum..aynı şeyi bekliyorum sadece:):)
aman neyse çok ayrıntılı bir konu cidden,kimseyel polemiğe giremicem şu anda :):)
sen nasıl anne olacaksın bakalım,evhamlı bir manyak olabilr misin acbaa :KK60:

bana mantıklı gelmese de ben onların anneliğini sorgulamıyorım,daha doğrusu yargılamıyorum..aynı şeyi bekliyorum sadece:):)
aman neyse çok ayrıntılı bir konu cidden,kimseyel polemiğe giremicem şu anda :):)
sen nasıl anne olacaksın bakalım,evhamlı bir manyak olabilr misin acbaa :KK60:

Ben sanırım kendime bağımlı yetiştiririm :KK1: Bir arkadaşım 40 günlük bebeğini bırakıp italyaya 10 günlüğüne gezmeye gitti :) Senin gibi iş icin de değil önceden de planlamadı esti gitti onun gibi bir anne olmayaycağım kesin, kedimi bile bırakmam 40 günlükken :KK1:

Ben sanırım kendime bağımlı yetiştiririm :KK1: Bir arkadaşım 40 günlük bebeğini bırakıp italyaya 10 günlüğüne gezmeye gitti :) Senin gibi iş icin de değil önceden de planlamadı esti gitti onun gibi bir anne olmayaycağım kesin, kedimi bile bırakmam 40 günlükken :KK1:

yok la o kadar da değil....
ata 5-6 aylıktı ama ben bitiktim artık...50 kilolara düşmüştüm,uyusuzluk beni mahvetmişti..2 saat kesintisiz uyumamış,bi de işe başlamıştım o halimle..
herkes sen bi git zaten ,bi rahatla gel diyodu bana,fuar vardı gittim,çok ağladım ama giderken...cidden iyi geldi ama ...en azından gece uyudum 6 ay sonra :KK1::KK1:
ben o kadar perişan halime rağmen 1 gece anneme bırakmadım la bebeği,ben varken de ağlar yokken de ,ama kıyamam dedim..:KK43:

bağlı ayrı bağımlı ayrı şey ...bağlı olsun ama kimseye ben dahil bağımlı olmasın isterim ben...
sen özgür kelebek değil misin ki ,çocuğun nedne olmasın:):)

bağlı ayrı bağımlı ayrı şey ...bağlı olsun ama kimseye ben dahil bağımlı olmasın isterim ben...
sen özgür kelebek değil misin ki ,çocuğun nedne olmasın:):)

Kelebeğim ben kelebekkkk sev beniiii :)

Haklısın aslında bağlı ve bağımlı arasındaki farkı bilmiyorum ben

yok la o kadar da değil....
ata 5-6 aylıktı ama ben bitiktim artık...50 kilolara düşmüştüm,uyusuzluk beni mahvetmişti..2 saat kesintisiz uyumamış,bi de işe başlamıştım o halimle..
herkes sen bi git zaten ,bi rahatla gel diyodu bana,fuar vardı gittim,çok ağladım ama giderken...cidden iyi geldi ama ...en azından gece uyudum 6 ay sonra :KK1::KK1:
ben o kadar perişan halime rağmen 1 gece anneme bırakmadım la bebeği,ben varken de ağlar yokken de ,ama kıyamam dedim..:KK43:

Mutlaka herkesin annelik duyguları aynıdır ama sırf telaştan anneye bırakmamak demek yorgunluktan sütünün kesilmesi demek ya da hortlak gibi olmak demek.

Ben cocukla boş boş 24 saat gecirmektense kaliteli 8 saat gecirmeyi tercih ederim

Kelebeğim ben kelebekkkk sev beniiii :)

Haklısın aslında bağlı ve bağımlı arasındaki farkı bilmiyorum ben
seviyorum seni minnak kelebeğim benimm.yakında tombul tombul tombul kelebek uçmka ne demek uçmak ne demek :KK24::KK24::KK24:

aradaki farkı bilmek işine gelmiyor olmasın :KK1::KK1:

Mutlaka herkesin annelik duyguları aynıdır ama sırf telaştan anneye bırakmamak demek yorgunluktan sütünün kesilmesi demek ya da hortlak gibi olmak demek.

Ben cocukla boş boş 24 saat gecirmektense kaliteli 8 saat gecirmeyi tercih ederim

bravooo:KK9::KK9::KK9:çözdün sen mantığı...bana bu mantığı ilk 6 ay falan anlatamadılar valla...kimselere bırakamdım oğlumu ,onun ağlıyor olduğunu bilmek beni rahatsız etti,uyuyamadım ki...gerçi pek almak isteyen de olmadı ,kollikti ya :KK60:

seviyorum seni minnak kelebeğim benimm.yakında tombul tombul tombul kelebek uçmka ne demek uçmak ne demek :KK24::KK24::KK24:

aradaki farkı bilmek işine gelmiyor olmasın :KK1::KK1:bravooo:KK9::KK9::KK9:çözdün sen mantığı...bana bu mantığı ilk 6 ay falan anlatamadılar valla...kimselere bırakamdım oğlumu ,onun ağlıyor olduğunu bilmek beni rahatsız etti,uyuyamadım ki...gerçi pek almak isteyen de olmadı ,kollikti ya :KK60:

Ya bol keseden sallıyorum be yewrum asli :KK70: basıma gelince neler yaparım kime bırakmak isterim bırakır mıyım falan emin değilim.

Sen cok dirayetlisin hem o kadar uykusuzluğa hem de iş temposuna kolay adapte olmuşsun

Ya bol keseden sallıyorum be yewrum asli :KK70: basıma gelince neler yaparım kime bırakmak isterim bırakır mıyım falan emin değilim.

Sen cok dirayetlisin hem o kadar uykusuzluğa hem de iş temposuna kolay adapte olmuşsun

allah tarafından bir kuvvet geliyor elmiş ya düşününce ben de inanamıyorum cidden.dün görümcem aradı,kızı 7 aylık,diyo ki bu gece kalkmaları ne zaman bitecek?? çok mu kalkıyor dedim,kaç kere? 2-3 kez dedi...hahahhaha dedim,lan ben 10 kereden az kalktığımı bilmem,sen buna mı üzülüyosun dedim..hahahha nasıl dayandın ben buna bile dayanamıyorum diyor..ne bileyim cidden şimdi olsa yapamam heralde diyporum ama dedim ya Allah tarafından geliyor o kuvvet,başka türlüsü mümkün değil...
sen bana bırak yewrummm...

X