- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
evet hele kokoreçç...ayy bayılırım ve burda yapan yok,anca paça içiyorlar:120:Pislik seyler hep lezzetli oluyo
Hangi dekor
Olacak eminim ben
evet öyle bişeyler var cidden söylüyorlar ama suni yem,suni gübre ülkemizde kontrolsüz olduğu için herşeyde var diye düşünüyorum..zaten öyle çok sık da yemeyiz..Şimdi tavuk üstüne bir şeyler var.
Bir arkadaşın arkadaşının kızı 9 yaşında regl olmuş. Dr demiş çok mu tavuk yedirdin sen buna. Geçen babam 1 gün hastanede yattı dr tavuk yeme dışarıda demiş.
Ama bir yerde okudum. Dr diyor ki: hormon daha pahalı bir şey. Tavuğa hormon vermek akıl karı değil. Zaten kilosu 5-6 tl bir şey. Hormon verilirse maliyeti çok yüksek olur. Sanırım suni yemden kaynaklı arızalar var.
Evde pişerken bile eski konusu yok tavukların.
Bir de migrosta organik tavuk 18-19 tl kilosu. Eee diğeri zararlı mı o zaman?
Tatarı denediniz mi be
Boğaz ağrısına ada çayı çok iyi ama tabi bitkiler süregelen bir tedavi gerektirir. Düzenli içmek ve hayat tarzı haline getirmek gibi.
Zencefil,zerdeçal,tarçın,karabiber bal karıştırabilirsin. Hem de baya zindelik veriyor z lerin kombinasyonu.
ay maranki gibi hissettim kendimiD :
ben ilk defa denk geldim çek,deneyeyim h.sonu ...2 senedir anlatıyorum yılmadan
Küp küp doğranmış patatesler kızartılır, borcama dökülür
Küçük düdük makarnalar haşlanır, üzerine dökülür
Hafif sulandırılmış yoğurt ile kaplanır
Üzerine kavrulmuş yağ ve salça eklenir
Afiyetle yenir
Ne zararlı değil ki bu devirde
Bence bizi Allah koruyo
hiç sevmem bitki çayı,oğlum sever..annem yapar,meraklıdır,bağışıklık kuvvetlendirici çaylar,keten tohumları vss...Boğaz ağrısına ada çayı çok iyi ama tabi bitkiler süregelen bir tedavi gerektirir. Düzenli içmek ve hayat tarzı haline getirmek gibi.
Zencefil,zerdeçal,tarçın,karabiber bal karıştırabilirsin. Hem de baya zindelik veriyor z lerin kombinasyonu.
ay maranki gibi hissettim kendimiD :
aynen benim ev öylebikere bi bitki getirdim yine bu mevzular için içiyorum.erkek arkadaşlar ne bu dediler yorgunlık için vs dedim.illa bizde içecez dediler verdim içtiler..sonuç isyannnnnnnnnn ahahhaaa çok komiklerdi.akşama kadar wc.den beri gelememişler...ay gebelik topiklerinde bi dönem çok dolandım..çok şey denedim..artık bakmıyorum o tarafa...denemediğim şey kalmadı..
ben saraçoğlu dicektimm
teleferik
evet hele kokoreçç...ayy bayılırım ve burda yapan yok,anca paça içiyorlar:120:
elmiko geleyim de beni çiftliğe götür ,gerçi eski taıd yok heralde oranın da ama ..
evet öyle bişeyler var cidden söylüyorlar ama suni yem,suni gübre ülkemizde kontrolsüz olduğu için herşeyde var diye düşünüyorum..zaten öyle çok sık da yemeyiz..
evet hele kokoreçç...ayy bayılırım ve burda yapan yok,anca paça içiyorlar:120:
elmiko geleyim de beni çiftliğe götür ,gerçi eski taıd yok heralde oranın da ama ..
evet öyle bişeyler var cidden söylüyorlar ama suni yem,suni gübre ülkemizde kontrolsüz olduğu için herşeyde var diye düşünüyorum..zaten öyle çok sık da yemeyiz..
ahahahahaha adisin ipek
Yok cnm hala canlı evden terlikle gelen teyzeler var
tatar ne çek...
Küp küp doğranmış patatesler kızartılır, borcama dökülür
Küçük düdük makarnalar haşlanır, üzerine dökülür
Hafif sulandırılmış yoğurt ile kaplanır
Üzerine kavrulmuş yağ ve salça eklenir
Afiyetle yenir
Ne zaman görsem aklıma geliyor.
ben de aynen,bir kokoreç bir de arnavut ciğerii...çok severim ve yiyememiştim..Kokoreç benim hamileyken aşerdiğim ilk şey. Yemedim tabi
Hala çok severim.
ahahahahaha adisin ipek
Yok cnm hala canlı evden terlikle gelen teyzeler var
ben de aynen,bir kokoreç bir de arnavut ciğerii...çok severim ve yiyememiştim..
ben de terliğimi giyer gelirim
ama hakikaten dekordu o eylem orda gerçekleşmedi ahahahahah
uffff bu tam benlik bişi...denemem lazım.hem kolaymışta
Senin terliğinin üstünde kesin tüy müy olur kokoş
Sana da canımşimdiden herkese ii akşamlar..
Yok canım zaten öyle demedik. Ama güzeldi. Bir gün kısmet olursa
Ben de pek cahılım valla daha teleferiğe binmedim.
İçimde hep kopar mı korkusu var.
şimdiden herkese ii akşamlar..