09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Pislik seyler hep lezzetli oluyo

Hangi dekor

Olacak eminim ben
evet hele kokoreçç...ayy bayılırım ve burda yapan yok,anca paça içiyorlar:120:
elmiko geleyim de beni çiftliğe götür ,gerçi eski taıd yok heralde oranın da ama ..

evet öyle bişeyler var cidden söylüyorlar ama suni yem,suni gübre ülkemizde kontrolsüz olduğu için herşeyde var diye düşünüyorum..zaten öyle çok sık da yemeyiz..

ben saraçoğlu dicektimm

ben ilk defa denk geldim çek,deneyeyim h.sonu ...

hiç sevmem bitki çayı,oğlum sever..annem yapar,meraklıdır,bağışıklık kuvvetlendirici çaylar,keten tohumları vss...
zerdeçal yok onun dışındakiler var,ona bakmak lazım..:26:
beni ilaç paklar yani

Hiç beklemediğin bir anda gelir.
Ben regl olacak gibiydim. Her yerim ağrıyor ama nasıl. Wc ye gittim 1tl bozuk para kadar kan. Tamam oldum oh dedim. Annemlere gittim bir sürü dır dır. Dedim bir sus nolur hasta olacam zaten her yerim ağrıyor. Ctsi oluyor bu. Pazar tık yok. Ptsi tık yok. Bilmiyorum da araştırmadım da hiç hamilelik olaylarını. Korktum bir şey mi var diye. Hamileliğin ilk belirtisi olabilir üstüne görme. Ben aynen böylee

ahahahahaha adisin ipek

Yok cnm hala canlı evden terlikle gelen teyzeler var

Kokoreç benim hamileyken aşerdiğim ilk şey. Yemedim tabi…
Hala çok severim.

şimdiden herkese ii akşamlar..
Sana da canım
Yok canım zaten öyle demedik. Ama güzeldi. Bir gün kısmet olursa…
Ben de pek cahılım valla daha teleferiğe binmedim.
İçimde hep kopar mı korkusu var.

Bu pek teleferik sayılmazdı telesej mi diyolar daha kücük. Bursada bindim ben teleferiğe korkudan altıma yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…