09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sağol efulim :KK42:

şimdi ilk önce poğaça simit tarzı şeyler yemiyorum sabah
akşamdan evden normal çeyrek ekmek arası domates salatalık peynir hazırlıyorum
sabah kahvaltım böyle
öğlen iş yerinde ufak dilim ekmekle yemek ne varsa yiyeceğim ardından yeşilçay
aralarda acıkınca süt aldım tek içimlik paketlerde onlardan
meyve vs..
akşam yemeğinde hiç ekmeksiz yemek yiyeceğim ve bol su
zaten yaz geldi gibi kızımla sokakta parkta koşarken spor da yaparım işe yürüyorum sabah akşam
bu hafta eşim bırakacak sabah ama akşam yürürüm öyle yani özel bişi yok sadece makarna pilav tatlıyı kesiyorum
zaten hemen veririm çabuk alıp veriyorum.
56-57 oldum mu tamamdır :KK31::KK12:

Zor değil bu yaptıkların inşallah verirsin. Ben de nesfit yiyorum sabahları 10 gündür. Hiç inanmazdım ama gerçekten öğlene kadar tok tutuyor hem de benim gibi tatlı canavarı birinin tatlı ihtiyacını karşılıyor. Aklında olsun.

sevgilin gelmedi mi ki,puzzle yapıcaktınız noldu??işyerinde bal bulmam biraz zor olur snaırım:):) bitki çayı getirdiler şimdi..

h.sonu öyle oluyor,pzt dinlenme günüm benim de:):)
ama dün babasıyla sinemaya gitti oğlum,ben de yürüyüş yaptım,kuaföre gittim süper oldu valla..:)

alerjilerim azmıştı zaten ama gece resmen yutkunamıyorum diye ağrıyla uyandım..sağ tarafta kocaman olmuş elimi değemiyorum boynuma yaw..benim bademcik pek iltihaplanmazdı ama birinden kaptım belki de..:KK31:antibiyotiksiz geçer mi ha,lütfen geçer diyin ..:KK43::KK43:

geçer ama sen ona terapi uygula ıhlamur iç ballı ılık süt iç limon ye
elinle ovala istersen viks varya ondan sürüp sar yat akşam

Zor değil bu yaptıkların inşallah verirsin. Ben de nesfit yiyorum sabahları 10 gündür. Hiç inanmazdım ama gerçekten öğlene kadar tok tutuyor hem de benim gibi tatlı canavarı birinin tatlı ihtiyacını karşılıyor. Aklında olsun.

aaa iyimiş nesfit çok sağlıklı gelmiyor bana aman ne bilim sanki çok sağlıklı besleniyoruz da

şimdi nane ferahlığında yeşil çay içiyorum çok güzelmiş bu yeni keşfettim içince ağzım ferahlıyor
sende rejimde misin?
yarışa ne dersin :KK53::KK76:

sevgilin gelmedi mi ki,puzzle yapıcaktınız noldu??işyerinde bal bulmam biraz zor olur snaırım:):) bitki çayı getirdiler şimdi..

h.sonu öyle oluyor,pzt dinlenme günüm benim de:):)
ama dün babasıyla sinemaya gitti oğlum,ben de yürüyüş yaptım,kuaföre gittim süper oldu valla..:)

alerjilerim azmıştı zaten ama gece resmen yutkunamıyorum diye ağrıyla uyandım..sağ tarafta kocaman olmuş elimi değemiyorum boynuma yaw..benim bademcik pek iltihaplanmazdı ama birinden kaptım belki de..:KK31:antibiyotiksiz geçer mi ha,lütfen geçer diyin ..:KK43::KK43:

işte bu gibi durumlar için. kçk bal alcaksın. baktın bogazın agrıo çantaya atıp işe getirceksin :111: hoş ben hiç yapmadım:KK70: ama evde iyi geliyor :KK16::KK16:
bugun gelecek inşALLAH:KK16: puzzle öğlen alıcam. inşALLAH sorun çıkmayacak. telefonda akşam görüşürüz diyebilmek çok güzel :KK17:

geçer ama sen ona terapi uygula ıhlamur iç ballı ılık süt iç limon ye
elinle ovala istersen viks varya ondan sürüp sar yat akşam

limon iyi mi gelir,bilmiyodum.ne pis şeymiş bu yahu ,ilk defa böyle oldum,bir de halsizlik ateş de cabası..ooofffff viks iyi fikir,elimi değebilrsem ağırısından yumuşatır belki..
sağol canım tavsiyelere...

aaa iyimiş nesfit çok sağlıklı gelmiyor bana aman ne bilim sanki çok sağlıklı besleniyoruz da

şimdi nane ferahlığında yeşil çay içiyorum çok güzelmiş bu yeni keşfettim içince ağzım ferahlıyor
sende rejimde misin?
yarışa ne dersin :KK53::KK76:

Ben de rejimdeyim canım ama hızlı ve kısa zamanda değil amacım. Ayda 1 kilo verebilsem reel olarak. Tatile kadar 5 kilo falan yapar. Şu an 56 yım. Ballı yeşil çayı dene ben de onu çok seviyorum.

Tünaydın ahali :KK3:

Ya manyak mısın çek ne misafir alıyosun calıstıgın güne yetiştirebilecek misin

Manyak değilim bari Pazar dinleneyim istiyorum
Akşamdan açma yapmıştım, öğlen işten gidince de 3 çeşit daha ekledim akşamüstü geldiler zaten
Ertesi gün 11 kadar uyumuşum :KK1:

Tünaydın ahali :KK3:

Manyak değilim bari Pazar dinleneyim istiyorum
Akşamdan açma yapmıştım, öğlen işten gidince de 3 çeşit daha ekledim akşamüstü geldiler zaten
Ertesi gün 11 kadar uyumuşum :KK1:

Kücük emine beder seni :KK70:

Bayat mı sayılır ısıtıp verdim diye içime sinmemişti de
En çok onu beğendiler :KK1: demek ki tazeymiş

ayyy çeko bi de bayat mı sayılır demez misin yuuuhhh.:):)
4 çeşit yapmışsın daha ne olcaktı..
bizim de senin gibi bi ark. var,doğum yaptı bebek görmeye gittik 2düşün 2 çocukla bir de,8-9 çeşit yapmış,hepsi de nefisti..ama işte öyle ark. da zor oluyor,çağırınca ne yapacağını bilemiyo insna.kusura bakmasın kimse ben 2-3 çeşit işte..börek poğaça,kek kuruyem,iş meyve vs...

ayyy çeko bi de bayat mı sayılır demez misin yuuuhhh.:):)
4 çeşit yapmışsın daha ne olcaktı..
bizim de senin gibi bi ark. var,doğum yaptı bebek görmeye gittik 2düşün 2 çocukla bir de,8-9 çeşit yapmış,hepsi de nefisti..ama işte öyle ark. da zor oluyor,çağırınca ne yapacağını bilemiyo insna.kusura bakmasın kimse ben 2-3 çeşit işte..börek poğaça,kek kuruyem,iş meyve vs...

8 çok ben genelde 4 çeşit yaparım ama kalabalıksa da 5 çeşit
Kolay şeylerde olur ama fazla olsun eksik olmasın diye
Sen üstüne kuruyemiş meyvede veriyosan yeterince doyurucudur zaten
Osuların tarafında 'gün' gibi ağırlanıyo misafirler

8 çok ben genelde 4 çeşit yaparım ama kalabalıksa da 5 çeşit
Kolay şeylerde olur ama fazla olsun eksik olmasın diye
Sen üstüne kuruyemiş meyvede veriyosan yeterince doyurucudur zaten
Osuların tarafında 'gün' gibi ağırlanıyo misafirler

burda akraba falan pek yok ya o yüzden rahatım valla:)
senin işin zor hem kalabalıklar hem ikram bekliyorlar...
gerçi bizde misafir ağırlamak hem zor hem kolaydır,gelen mutlaka içki içer,o yüzden genelde meze türü şeyler yapılır:):)

Ne marifeti kızım hep netten alıyorum
Ve içinde çok kolay şeylerde var
Hamilesin diye şifreli konuşuyorum yiyeceklerden :KK1:

Valla hic canım cekmiyo çek ya yok öyle birşey :) Ben kendi kendime aşerdiriyorum :KK1:

X