09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş geldiniz cümleten :KK3:

erkek kardeşim var bir tane tabii orası öyle ama kız kardeş kadar yakın olmuyor

Kesinlikle
Bneim abimde var ablamda
Abim etkisiz eleman gibi ( kişiden kişiye değişebilir tabi )
Ama ablamlar can :KK19:

biri cipsmi dedi :KK56::KK56::KK56::KK56: çatal bıçakla yenmez ama başka sarı kafa bulamadım

Ben küçüklüğümden beri cipsi bırakamıyorum :KK56:

biri cipsmi dedi :KK56::KK56::KK56::KK56: çatal bıçakla yenmez ama başka sarı kafa bulamadım

napıyosun misk
58fc10d7d33a22a72d9d32d5417d8048.gif
kimse benle konuşmuyor :KK14::KK1:

Offf hep sağlıklı seyler gönderiyosunnnn :KK43:

ilk başta çok değişik geliyo tadı sonr alışırsın(belki de alışmaz nefret edersin :) sağlıklı ama kalorisi az değil deli...
burda manyakları var o tarhananın..yaşken firik deniyo,bahar geldi mi millet onla beslnmeye başlar burda..bademle cevizle yiyorlar..
sonra tarhananın cipsi var incecik o yenir.kızartırlar fırında yaparlar...

Bu pazar kuzenimin nişanı var. Gitmesem cok ayıp olacak cünkü düğüne muhtemelen gidemicem cünkü benim doğum yapacağım haftaya denk geliyo, gitsem bizimkiler orda, iki ucu moklu değnek. tek başıma da gitmek istemiyorum, ex de gelse olay cıkar mı:KK31:

Bneim abimde var ablamda

ablam var bi tane..yakınız severix birbşrimizi ama mesela kuzenim (erkek) aynı yaştayız,kardeşimdir yeri gelir ablamdan yakın olur bana..

ilk başta çok değişik geliyo tadı sonr alışırsın(belki de alışmaz nefret edersin :) sağlıklı ama kalorisi az değil deli...
burda manyakları var o tarhananın..yaşken firik deniyo,bahar geldi mi millet onla beslnmeye başlar burda..bademle cevizle yiyorlar..
sonra tarhananın cipsi var incecik o yenir.kızartırlar fırında yaparlar...

Allah allah cok enteresan corbası yapılan sey yenir mi öyle :KK70: Kulağa cok garip geliyo :KK70: Sen bana söyle antep sarma ve maraş dondurma gönder ahahahahaha ama bozulur yolda :KK70:

Bu pazar kuzenimin nişanı var. Gitmesem cok ayıp olacak cünkü düğüne muhtemelen gidemicem cünkü benim doğum yapacağım haftaya denk geliyo, gitsem bizimkiler orda, iki ucu moklu değnek. tek başıma da gitmek istemiyorum, ex de gelse olay cıkar mı:KK31:

evde mi nişan salonda mı??

Hoş geldiniz cümleten :KK3:

Kesinlikle
Bneim abimde var ablamda

ayy bende çek.böbreklerde sıkıntı çıkıca azalttım.hatta eşimden gizli yemeye başladım.artık aldırmıyor bana:KK43::KK43:

Allah allah cok enteresan corbası yapılan sey yenir mi öyle :KK70: Kulağa cok garip geliyo :KK70: Sen bana söyle antep sarma ve maraş dondurma gönder ahahahahaha ama bozulur yolda :KK70:

yok la bozulmaz dondurma şokluyorlar ya,kaç saat istersem şoklarlar..ama burda yediğinle şoklanmış aynı olmuyor,sen en iyisi gel yerinde ye:KK34:
evet canım aynen öyle çorbası olan şeyin her türünü yapıyorlar..:KK1::KK1:

Cümletenin içinde sende vardın Eylül :KK1:

Ben sigara hiç içmedim
Otobüste bazı adamlar içmemiş yemiş gibi, çok dokunuyo bana kokusu

yok la bozulmaz dondurma şokluyorlar ya,kaç saat istersem şoklarlar..ama burda yediğinle şoklanmış aynı olmuyor,sen en iyisi gel yerinde ye:KK34:
evet canım aynen öyle çorbası olan şeyin her türünü yapıyorlar..:KK1::KK1:

Yok yok orda yeriz inş, ordan buraya dondurma gelmez :KK1:

Şaka gibi mesela ben burdan sana kelle paca göndersem onu cips gibi yer misin :KK1:

Cümletenin içinde sende vardın Eylül :KK1:

Ben sigara hiç içmedim
Otobüste bazı adamlar içmemiş yemiş gibi, çok dokunuyo bana kokusu

En tiksindiğim sey, otobüse binmeden önce iciyolar ya, leş gibi kokuyo :S Ay midem kalktı

X