Etmez olur muyum, Allah yardımcıları olsun cok üzüldüm gerçekten. Yaşar değil mi bebek, aksini aklıma bile getirmek istemiyorum. Forumda bir kadın 28 haftalık doğum yapmıştı onun bebeği yasamıstı cok sükür.özledim tabi bebişim..ııyyy ış iş takılarından nefret ediyorum
hani benim istanbul da 30 yıllık arkadaşım vardı;hamileydi,zaten kanamadan dolayı yatıyodu 30 haftadır(başından beri),rahmi açılmış hasatanede yatıyomuş,1-2 güne alacaklar bebeği..1.600 kg muş daha,bi de kontrollerde sorun olabilr diyolardı hep,umarım sağlıkla doğar,hamilenin duası kabul olur,hayrına bi dua et kuşum ya..çok endişeliyim,benim kardeşim gibidir değil kardeşim o..yanında da değilim..
Ben de öyleydim isyan, Allah yardımcın olsun. Cok cok kötüydüm 3 kiloya yakın verdim. Neyin iyi geldiğini keşfetmelisin. Beni sadece şu kücücük sekerler var ya onlar sakinleştiriyodu, seker yiye yiye komaya girecektim, 12. haftaya girdiğimde gecti.
Düzenini bozdun ya inatlasıyo, bu modeller böyle burda da var, adamlar pratikliğe ve çözümlere gelemiyorlar maalesef.
efsa var ya güya 15-17 yaslarında bir genc kızdı, enteresan yorumlarıyla ünlüydü. Fotograf falan yüklemiş. Kızlar o fotografların bir ..... sitesinden alındığını kanıtlamış.Q cum çok geçmiş olsun anne de bebekte sağ salim kurtulur inşallah
Mik mik Kılıçdaroğlu başlığında konuştuğunuz bi üye var, ne iş ?
Çakmaymış herhalde X sitesi ne demek
banada domates iyi geliyor elmii...ama şimdi domatesler daha organik değil..hani şu küçük küçük salkım domatesler var ya ekşimsi tatlımsıı çok iyi geliyor banaaa
efsa var ya güya 15-17 yaslarında bir genc kızdı, enteresan yorumlarıyla ünlüydü. Fotograf falan yüklemiş. Kızlar o fotografların bir ..... sitesinden alındığını kanıtlamış.
İyi maşallah onları ye, tuz da at biraz bastırır
İsyan hayırlı olsunben bu ara pek giremiyorum da
Ben tanımıyorum ben yokken mi türedi
Ayıplı site demek
Etmez olur muyum, Allah yardımcıları olsun cok üzüldüm gerçekten. Yaşar değil mi bebek, aksini aklıma bile getirmek istemiyorum. Forumda bir kadın 28 haftalık doğum yapmıştı onun bebeği yasamıstı cok sükür.
Allahım yardımcıları olsun.
Dayımın eşi de 7 aylık hamile, bebek birşey salgılıyormuş ve anneyi zehirliyormuş hastanede simdi, büyük ihtimalle o da erken doğum yapacak
Q cum çok geçmiş olsun anne de bebekte sağ salim kurtulur inşallah
Mik mik Kılıçdaroğlu başlığında konuştuğunuz bi üye var, ne iş ?
Çakmaymış herhalde X sitesi ne demek
amin elmişim...yaşar tabi(inşallah)sadece ciğerleri gelişmediği için tam olarak kortezon veriyorlar.doğunca bir süre yoğunbakımda kalır..
ark. da erken doğum yapmıştı ikizler,biri 1.100 diğeri 1.300 dü..1.600 olana kadar beklediler 1 ay sonra eve çıktılar şimdi maşallah turp gibiler..:):)
umarım herşeyiyle sağlıklı bir bebek olur. yazık kzıcağıza %100 down sendromu dediler,gitti dna testi yaptırdı y.dışından geldi sonuçlar,çok şükür risk öyle yüksek değilmiş,kanama devame diyordu devamlı kalkmadan yatıyordu zaten,en son kontrolde de cücelik ya da zeka geriliği olabilr dediler..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sana da geçmiş olsun canım,inşallah o da sağlıkla kucağına alsın yavrusunu..
efsa var ya güya 15-17 yaslarında bir genc kızdı, enteresan yorumlarıyla ünlüydü. Fotograf falan yüklemiş. Kızlar o fotografların bir ..... sitesinden alındığını kanıtlamış.
İyi maşallah onları ye, tuz da at biraz bastırır
tşk ederimm çekimmmİsyan hayırlı olsunben bu ara pek giremiyorum da
Ben tanımıyorum ben yokken mi türedi
Ayıplı site demek
işte hormonlumu değilmi bilemediğinden çok yemiyorumm elmi bıraksalar şeker gibi yicemm yaniii
tşk ederimm çekimmm
O kadarını takma kafana, organik diye kilosu 15 liradan aldığım domatesler de hormonlu cıktı
O kadarını takma kafana, organik diye kilosu 15 liradan aldığım domatesler de hormonlu cıktı
Enayi adındır düdük
yaa evet onuda duydummmmbende yiyorumm zatennn...
iş yerine bile getiriyorum..
varmı acaba beim gibi domates aşeren bir hamileee
Enayi adındır düdük
Ben hep tatlı yiyorum sanırım hakkı doğurucam
senin ağzını kırardım da oğluma dua et :)
Enayi adındır düdük
Ben hep tatlı yiyorum sanırım hakkı doğurucam
Oğlunu karıştırma! Onun her yerini yerim ben
Yaptırdım ama sonuc gelmedi henüz 10 güne gelirmiş. hcgye mi bakıyorlar yeniden. Aaa gelir gelmez bakayımhadi bakalım tutacakmı...bende tatlıdan tiksindimmmmm :120::120::120:
ikili testi yaptırdınmıı elmiii...orada hsg değeri 50 üstünde ise genelde kız oluyormuş..
tam yenilesi bişey oldu :)
Yaptırdım ama sonuc gelmedi henüz 10 güne gelirmiş. hcgye mi bakıyorlar yeniden. Aaa gelir gelmez bakayım
Atsana resimlerini kzıım akşam bakarım sütoğlanaKız doğurursam kerteriz