09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Etmez olur muyum, Allah yardımcıları olsun cok üzüldüm gerçekten. Yaşar değil mi bebek, aksini aklıma bile getirmek istemiyorum. Forumda bir kadın 28 haftalık doğum yapmıştı onun bebeği yasamıstı cok sükür.

Allahım yardımcıları olsun.

Dayımın eşi de 7 aylık hamile, bebek birşey salgılıyormuş ve anneyi zehirliyormuş hastanede simdi, büyük ihtimalle o da erken doğum yapacak

Q cum çok geçmiş olsun anne de bebekte sağ salim kurtulur inşallah

Mik mik Kılıçdaroğlu başlığında konuştuğunuz bi üye var, ne iş ?
Çakmaymış herhalde X sitesi ne demek

banada domates iyi geliyor elmii...ama şimdi domatesler daha organik değil..hani şu küçük küçük salkım domatesler var ya ekşimsi tatlımsıı çok iyi geliyor banaaa

efsa var ya güya 15-17 yaslarında bir genc kızdı, enteresan yorumlarıyla ünlüydü. Fotograf falan yüklemiş. Kızlar o fotografların bir ..... sitesinden alındığını kanıtlamış.
banada domates iyi geliyor elmii...ama şimdi domatesler daha organik değil..hani şu küçük küçük salkım domatesler var ya ekşimsi tatlımsıı çok iyi geliyor banaaa

İyi maşallah onları ye, tuz da at biraz bastırır

İsyan hayırlı olsun ben bu ara pek giremiyorum da

Ben tanımıyorum ben yokken mi türedi
Ayıplı site demek

amin elmişim...yaşar tabi(inşallah)sadece ciğerleri gelişmediği için tam olarak kortezon veriyorlar.doğunca bir süre yoğunbakımda kalır..
ark. da erken doğum yapmıştı ikizler,biri 1.100 diğeri 1.300 dü..1.600 olana kadar beklediler 1 ay sonra eve çıktılar şimdi maşallah turp gibiler..:):)
umarım herşeyiyle sağlıklı bir bebek olur. yazık kzıcağıza %100 down sendromu dediler,gitti dna testi yaptırdı y.dışından geldi sonuçlar,çok şükür risk öyle yüksek değilmiş,kanama devame diyordu devamlı kalkmadan yatıyordu zaten,en son kontrolde de cücelik ya da zeka geriliği olabilr dediler..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

sana da geçmiş olsun canım,inşallah o da sağlıkla kucağına alsın yavrusunu..

amin çeko inşallah..
kk çok değişik bi yer siyaset topiğinde bile ne işler dönüyo ama kadınların elinden bişey kurtulur mu bak bulup çıkarmışlar işte...

Ay ne kadar zor seyler ya. Off Allah kimseyi böyle seylerle sınamasın.

işte hormonlumu değilmi bilemediğinden çok yemiyorumm elmi bıraksalar şeker gibi yicemm yaniii

İsyan hayırlı olsun ben bu ara pek giremiyorum da

Ben tanımıyorum ben yokken mi türedi
Ayıplı site demek
tşk ederimm çekimmm

işte hormonlumu değilmi bilemediğinden çok yemiyorumm elmi bıraksalar şeker gibi yicemm yaniii

tşk ederimm çekimmm

O kadarını takma kafana, organik diye kilosu 15 liradan aldığım domatesler de hormonlu cıktı

O kadarını takma kafana, organik diye kilosu 15 liradan aldığım domatesler de hormonlu cıktı

yaa evet onuda duydummmm bende yiyorumm zatennn...
iş yerine bile getiriyorum..
varmı acaba beim gibi domates aşeren bir hamileee

Enayi adındır düdük

Ben hep tatlı yiyorum sanırım hakkı doğurucam

hadi bakalım tutacakmı...bende tatlıdan tiksindimmmmm :120::120::120:

ikili testi yaptırdınmıı elmiii...orada hsg değeri 50 üstünde ise genelde kız oluyormuş..

Son düzenleme:
hadi bakalım tutacakmı...bende tatlıdan tiksindimmmmm :120::120::120:

ikili testi yaptırdınmıı elmiii...orada hsg değeri 50 üstünde ise genelde kız oluyormuş..
Yaptırdım ama sonuc gelmedi henüz 10 güne gelirmiş. hcgye mi bakıyorlar yeniden. Aaa gelir gelmez bakayım
tam yenilesi bişey oldu :)

Atsana resimlerini kzıım akşam bakarım sütoğlana Kız doğurursam kerteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…