09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmayra canım doktora gidecektin nasıl durumlarBebeğinin cinsiyeti hakkında birşeyler öğrenebildiniz mi
Cok sükür hersey yolunda nevosum. cinsiyetini göstermedi essek fır döndü cünkü
çok güzel canım elbise şahane..güle güle giy..
salopet olan da süper,ben de onu beğenmiştim
Bedeni yok ki Xs kalmış.

ben sana seyi sorucam bazı pantolonların o lastik detayı var ya o yaraım gibi duruyo karnımı acıtmaz mı?
evet çok tatlı yukarda dedim az önce bunlar çok şirin , şirin hamiş olalım elmayra diye

sirin sirin gezelim sekerpare gibii ay canım sekerpare istedi

Az önce bir milletvekili aradı ; adama nerden arıyosunuz dedim milletvekiliyim ben kızım dedi abowwww :18::18:

bende aa öyle mi tamam dedim

Çok güzelmişGüle güle kullan canım
Saol canım arkadaşım
aldıklarını sonrasını da düşünerek al zaten..loğusayken giyecek kıyafet bulamıyo insan..bu tip elbiseler kurtarıcı..
bi de tayt al bak ,işe tayt giyebilir misin? üzerine uzun tunikle falan??

Herkes giyersin diyo ama bana abes geliyo, kamuda tayt giyilir mi Ama haftasonu icin alırım. taytın da hamile olanlar icin olanı var mı

salopet derken o açık renk ,septetkini bekliyorum dediğini kasttetim..:)
nasıl yarım ,burda var mı örnek gönder bakim?
düşündüğüm gibiyse onlar ilk aylar için olanlar..

Az önce bir milletvekili aradı ; adama nerden arıyosunuz dedim milletvekiliyim ben kızım dedi abowwww :18::18:

bende aa öyle mi tamam dedim

ahahahahahaha manyak ya öyle demiceksin " buyrun sayın vekilim" diceksin

MaşaallahSağlıklı olsun cinsiyetini mutlaka gösterir Çok hareketli olacak o zaman ,oynamaya başladığı zaman yandın

şekeypare mi

şu pijama takımları çok tatlı

http://www.trendyol.com/Pembe-Pijama-Takimi-1412/UrunDetay/22737/5396998

http://www.trendyol.com/Pembe-Takim-1413/UrunDetay/22737/5397010

salopet derken o açık renk ,septetkini bekliyorum dediğini kasttetim..:)
nasıl yarım ,burda var mı örnek gönder bakim?
düşündüğüm gibiyse onlar ilk aylar için olanlar..

Burdakilerin hepsi öyle göbek deliğinde bitiyo.

Ay evet o istre sepette hala gebenin biri aldı kesin

Saol canım arkadaşım

Herkes giyersin diyo ama bana abes geliyo, kamuda tayt giyilir mi Ama haftasonu icin alırım. taytın da hamile olanlar icin olanı var mı

hamile taytı var,bak orda da var..beli yüksek onların da...
ben tayt sevmedim hiçbi zaman,hamliyeken de giymedim ama çok rahat bişey..hele yazın üzerine uzun tunikle kurtaırıcı oluyor..ben elbieyi tercih ettim hep..

Saol canım arkadaşım

bizim burada giyiyorlar.. eleştirmek maksadında deilde bence çokta uygun olmuyor..
bir abi o kıza dediki, ya senin normal pantolunun yokmu. aramızda toplaşıp alalım sana dedi
bu arada tetikte olduğun elbiseyi beğendim.

MaşaallahSağlıklı olsun cinsiyetini mutlaka gösterir Çok hareketli olacak o zaman ,oynamaya başladığı zaman yandın

Doktor da öyle söyledi Neyse kilo veririm en azından hamileyken de uykusuz kalırım azıcık

göstermeyin olumm hepsinden alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…