- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Adam neden telefonlara bu kadar gec cevap veriyorsunuz deyince ben de makamda calısıyoruz beyefendi, her dakika telefona bakamam, usulen bir telefon üc kezden fazla caldırılmaz dedim kahkaha attımeğer cok ünlü bir yerin gmsiymiş
Bilmiş cevapları seviyolar ama hoslarına gidiyo
Kardeş yapıcam ama 3 sene sonra inşallahÇalıştığın için bakması daha zorSen teker teker doğum yap
İyi ki adam sikayet etmedi, sekreteriniz cok seker ve bilgili demişkızım sen çam değil,ormanı devirmişsin
Bence de :13:
şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim aa öyle mi tamam dedim ahhhaaBen milletvekiliyim
- Tamamdemişsin ya
Nasılsa bebeğin sağlığı için almak zorunda diyedir
Bende saçma saçma şeyler soranlara kızıyorum
Birgün önemli birine denk gelirsem yandım
aaa gerçek miii bizim sülalede hiç yok ama biraz genetikmiş diyorlar :26: bende çok istiyorum kendimi bildim bileliBen de çok istiyordum oldu sende çok iste belki olur
Canım hamileliği ve bakımı bir çocukta yaşadığın sıkıntıların iki katı oluyorBunun dışında büyüseler bile sıkıntıları bitiyor.. Ama çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin
ahaahahah iyi cevap vermişsin amaAdam neden telefonlara bu kadar gec cevap veriyorsunuz deyince ben de makamda calısıyoruz beyefendi, her dakika telefona bakamam, usulen bir telefon üc kezden fazla caldırılmaz dedim kahkaha attımeğer cok ünlü bir yerin gmsiymiş
Öyle sorulara ben de tahammül edemiyorumŞapşal şapşal sorulara gelemiyorum
Kendi üst katındaki faturayı bilmiyo, bana soruyo nerde diye
Bir süre sonra ustalaşıyosunşaşırdım ne diyeceğimi bilemedim aa öyle mi tamam dedim ahhhaa
aaa gerçek miii bizim sülalede hiç yok ama biraz genetikmiş diyorlar :26: bende çok istiyorum kendimi bildim bileli
ahaahahah iyi cevap vermişsin amaben öyle bişey diyemezdim
İnşaallahKardeş yapıcam ama 3 sene sonra inşallah
şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim aa öyle mi tamam dedim ahhhaa
aaa gerçek miii bizim sülalede hiç yok ama biraz genetikmiş diyorlar :26: bende çok istiyorum kendimi bildim bileli
ahaahahah iyi cevap vermişsin amaben öyle bişey diyemezdim
kızım sen çam değil,ormanı devirmişsin
Her yeri kk gibi sanıyo
3-5 gün banla yırtar sanıyo
bende öyle olacağımÖyle sorulara ben de tahammül edemiyorum
Bir süre sonra ustalaşıyosun
İnşaallah
Bizde çok hatta üçüz daha fazla
Evet canım hala eski eşim :) evlenince yeni eşim olacakcici eş
ahahahha manyak yaaa terazi burcuyum yewrum ben herkes cekmeli beni
Ohhh eminim harika görüneceksin
napayım çek fön makinesi de radyasyn yayıyor, Allah kimseye yaşatmasın o ağlarken susturmak için her türlü yolu deniyor insan.
çoook :)
alakası yok, ben hiç gazlı bi insan değilim. ama ne yesem bebekte gaz yapıyor işte. ben hamileyken birisi dediki çocuğun çok hareket ediyor doğunca gazlı bi bebek olacak görürsün
kaburgalara mı değiyormuşrahim baskı yapıyor evet, benim bi ara kaburgam delinecek sanıyordum. ama zaten doğuma çok yakın oluyor bu durum, sonra karnın aşağı iniyor rahatlıyorsun. ayrıca nefes alamama gibi bişey de yok, saçmalamasınlar. hamile birini rahatlatacaklarına ne diye korkutur ki bu insanlar? sen her duyduğuna kulak asma çok biliyo millet.
lan! burası benim cumhuriyetim! Kraliceyim ben burdaHer yeri kk gibi sanıyo
3-5 gün banla yırtar sanıyo
Seni gebertirim, ceki de gebertirim ikinizi aynı mezara gömer ayaklı başlı ahahhahahaHahahahahaha coşan hormonlarla beraber iyicene cadılaştı
Çok şişko olcak ya , bunu da biliyor ya ona veriyorum
Olsun tabisiseni cek(e)meyen ajdar gibi olsun
türk milleti diycem ama kusura bakmayin gercektencok evham yapiyoruz/yaptiriyorlar.. kacinci haftada oluyor peki o en zor donem?
hayirlisiyla bir nefeste kurtuluruz insaAllah :)
Elmy bizim cute'dam mi bahs ediyosunuz yine mi ban yemis
kizlar ausencia abla da ui yaziyor ya nr oldu ki
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
puzzle almak isteyenler..
a101 bugun geliyor. 1000 parça 17TL.. DR. com. tr dede %50 indirim var.. oda 18 falan
Puzzeledan da bana gına geldi evde 5 bin parça vardı, satayım mı sana
Günaydınn kızlar..
Dün BDV'deki; "eşimden mektup, doktor kadınlar yardım"
Konusunda bir ayrıntıyı atlamışız..
"Bir erkek icin imkansız seyler mı istediğim.onu öğrenmek istiyorum ben"
Aslında dün bu adam erkek olduğunu bu yukarıda ki mesajında göstermiş ama biz anlamamışız ya
Günaydınn kızlar..
Dün BDV'deki; "eşimden mektup, doktor kadınlar yardım"
Konusunda bir ayrıntıyı atlamışız..
"Bir erkek icin imkansız seyler mı istediğim.onu öğrenmek istiyorum ben"
Aslında dün bu adam erkek olduğunu bu yukarıda ki mesajında göstermiş ama biz anlamamışız ya