09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızım ağlamasına kıyamıyorki insan :KK43: 5dk değil 5 sn ağlamasıyla içim parçalanıyor.
ayrıca bebekler ağladıığı zaman fıtık oluyor

nicko ne yazık ki kolik çocukların sonu fıtık..oğlum da fıtık oldu ama 3 yaşında geçiyor...sorun yok:):)
oyun parkına bırak birazcık,bi de dönence al müzik çalarken baksın ona,ağlarsa da bişey olmaz..alışırsın zaten yakında:):)sen de git 2 lokma yemek ye..sen önemlisin,bi hastalanırsan kim bakar oğluna öyle düşün..

nicko ne yazık ki kolik çocukların sonu fıtık..oğlum da fıtık oldu ama 3 yaşında geçiyor...sorun yok:):)
oyun parkına bırak birazcık,bi de dönence al müzik çalarken baksın ona,ağlarsa da bişey olmaz..alışırsın zaten yakında:):)sen de git 2 lokma yemek ye..sen önemlisin,bi hastalanırsan kim bakar oğluna öyle düşün..
Bi de uykusuz ve ac annenin sütü az olur diye duydum doğru mu
Evet çalmışlar
O yüzden kaçtık ordan
Dandik terliği bile anında yürütüyodular :KK1:
Ya yuh ona bile tenezzül ediyolar

Bi de uykusuz ve ac annenin sütü az olur diye duydum doğru mu

Ya yuh ona bile tenezzül ediyolar

hem süt azalıyor,sütün kalitesi düşüyor.yaramıyor bebeğe..sağlıklı beslenirse anne,sütü kaliteli,yağlı oluyor..çocuk gelişip besleniyor..
uykuyu iyi alınca memcükler süt dolar bi de,çok ilginç bişey...:):)

hem süt azalıyor,sütün kalitesi düşüyor.yaramıyor bebeğe..sağlıklı beslenirse anne,sütü kaliteli,yağlı oluyor..çocuk gelişip besleniyor..
uykuyu iyi alınca memcükler süt dolar bi de,çok ilginç bişey...:):)

Offf ne zor sey annelik yaa hep hesap yapmak zorundasın

anammmm ne tatlııı :KK69: ben hamiş olsam çeşit çeşit alırım bunlardannnn :KK51::KK51::KK16::KK16:

çok tatlı duruyor di mi bend e bayılıyorum ,normalde pahalı bunlar,küçük beden kalmış diye indirime girmiş,o yüzden 5-6 ay giyeceğin kıyafete tonla para yatıramıyo insan:):çeşit çeşit almıyor yani:):)
bende bi tane siyah salopet vardı onu giymiştim severek:)

çok tatlı duruyor di mi bend e bayılıyorum ,normalde pahalı bunlar,küçük beden kalmış diye indirime girmiş,o yüzden 5-6 ay giyeceğin kıyafete tonla para yatıramıyo insan:):çeşit çeşit almıyor yani:):)
bende bi tane siyah salopet vardı onu giymiştim severek:)

aaa olsun ben alırım :KK52::KK52: biraz pahalılar evet ama çok şirinler , şirin hamiş olalım dimi elmeyraaaa :KK51::KK51::KK9::KK9:

küçğk beden mi hamileyken küçük beden mi olur allahım ne hallere gelirim acaba :KK30::KK9::KK9::KK9:

evet uyuduğum zaman sütlerim daha güzel geliyordu benim de
ama yeni doğan bebeler de uyku ne gezer en uzun yarım saat :KK14:

ben bol bol uyucam milka ineği gibi gezicem :KK70:

Eveeeet elbise isityorum cok güzelllll. ama sanırım kot görünümlü olan lacivertlerden alıcam cünkü kurumda giymem lazım.

Ay q harika bunlar

Naman Allahhhımmm bunlar harika ilk defa sevimli hamile kıyafeti görüyorumm keşke karnım cıksaydı alırdım hemen

http://www.trendyol.com/Bej-Elbise-2074/UrunDetay/22737/5396860 sunun icin pusuya yattım birinin sepetinde düşerse alıcam hemen :KK1:

çok güzel canım elbise şahane..güle güle giy..
salopet olan da süper,ben de onu beğenmiştim :KK66:

X