09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmayra canım doktora gidecektin nasıl durumlar:emir_bebek::nazar:Bebeğinin cinsiyeti hakkında birşeyler öğrenebildiniz mi:KK49:
Cok sükür hersey yolunda nevosum. cinsiyetini göstermedi essek fır döndü cünkü :KK70:
çok güzel canım elbise şahane..güle güle giy..
salopet olan da süper,ben de onu beğenmiştim :KK66:
Bedeni yok ki Xs kalmış.

ben sana seyi sorucam bazı pantolonların o lastik detayı var ya o yaraım gibi duruyo karnımı acıtmaz mı?
evet çok tatlı :KK16: yukarda dedim az önce bunlar çok şirin , şirin hamiş olalım elmayra diye :KK1::emir_bebek:

sirin sirin gezelim sekerpare gibii :KK70: ay canım sekerpare istedi :KK1:

Az önce bir milletvekili aradı ; adama nerden arıyosunuz dedim milletvekiliyim ben kızım dedi abowwww :KK53::KK53::KK53::18::18:

bende aa öyle mi tamam dedim :KK60::KK60:

Çok güzelmiş:KK12:Güle güle kullan canım:KK16:
Saol canım arkadaşım:KK19:
aldıklarını sonrasını da düşünerek al zaten..loğusayken giyecek kıyafet bulamıyo insan..bu tip elbiseler kurtarıcı..
bi de tayt al bak ,işe tayt giyebilir misin? üzerine uzun tunikle falan??

Herkes giyersin diyo ama bana abes geliyo, kamuda tayt giyilir mi :KK70: Ama haftasonu icin alırım. taytın da hamile olanlar icin olanı var mı

Cok sükür hersey yolunda nevosum. cinsiyetini göstermedi essek fır döndü cünkü :KK70:

Bedeni yok ki Xs kalmış.

ben sana seyi sorucam bazı pantolonların o lastik detayı var ya o yaraım gibi duruyo karnımı acıtmaz mı?

salopet derken o açık renk ,septetkini bekliyorum dediğini kasttetim..:)
nasıl yarım ,burda var mı örnek gönder bakim?
düşündüğüm gibiyse onlar ilk aylar için olanlar..

Az önce bir milletvekili aradı ; adama nerden arıyosunuz dedim milletvekiliyim ben kızım dedi abowwww :KK53::KK53::KK53::18::18:

bende aa öyle mi tamam dedim :KK60::KK60:

ahahahahahaha manyak ya öyle demiceksin " buyrun sayın vekilim" diceksin

Bedeni yok ki Xs kalmış.

Maşaallah:emir_bebek:Sağlıklı olsun cinsiyetini mutlaka gösterir :KK19: Çok hareketli olacak o zaman ,oynamaya başladığı zaman yandın :KK9:

Bedeni yok ki Xs kalmış.

şekeypare mi :KK9::KK9::KK9::KK56:

şu pijama takımları çok tatlı :KK16::KK16:

http://www.trendyol.com/Pembe-Pijama-Takimi-1412/UrunDetay/22737/5396998

http://www.trendyol.com/Pembe-Takim-1413/UrunDetay/22737/5397010

salopet derken o açık renk ,septetkini bekliyorum dediğini kasttetim..:)
nasıl yarım ,burda var mı örnek gönder bakim?
düşündüğüm gibiyse onlar ilk aylar için olanlar..

Burdakilerin hepsi öyle göbek deliğinde bitiyo.

Ay evet o istre sepette hala gebenin biri aldı kesin :KK70:

Herkes giyersin diyo ama bana abes geliyo, kamuda tayt giyilir mi :KK70: Ama haftasonu icin alırım. taytın da hamile olanlar icin olanı var mı

hamile taytı var,bak orda da var..beli yüksek onların da...
ben tayt sevmedim hiçbi zaman,hamliyeken de giymedim ama çok rahat bişey..hele yazın üzerine uzun tunikle kurtaırıcı oluyor..ben elbieyi tercih ettim hep..

bizim burada giyiyorlar.. eleştirmek maksadında deilde bence çokta uygun olmuyor..
bir abi o kıza dediki, ya senin normal pantolunun yokmu. aramızda toplaşıp alalım sana dedi :KK53:
bu arada tetikte olduğun elbiseyi beğendim.

Maşaallah:emir_bebek:Sağlıklı olsun cinsiyetini mutlaka gösterir :KK19: Çok hareketli olacak o zaman ,oynamaya başladığı zaman yandın :KK9:

Doktor da öyle söyledi :KK70: Neyse kilo veririm en azından :KK1: hamileyken de uykusuz kalırım azıcık

göstermeyin olumm hepsinden alıcam :KK70:

X