09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben milletvekiliyim
- Tamam :KK1: demişsin ya

Nasılsa bebeğin sağlığı için almak zorunda diyedir

Bende saçma saçma şeyler soranlara kızıyorum :KK20:
Birgün önemli birine denk gelirsem yandım :KK1:
şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim aa öyle mi tamam dedim ahhhaa :KK60:
Ben de çok istiyordum oldu sende çok iste belki olur:KK19:

Canım hamileliği ve bakımı bir çocukta yaşadığın sıkıntıların iki katı oluyor:KK31:Bunun dışında büyüseler bile sıkıntıları bitiyor..:KK14:Ama çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK54:
aaa gerçek miii bizim sülalede hiç yok ama biraz genetikmiş diyorlar :26: bende çok istiyorum kendimi bildim bileli :KK9::KK9::KK19:
Adam neden telefonlara bu kadar gec cevap veriyorsunuz deyince ben de makamda calısıyoruz beyefendi, her dakika telefona bakamam, usulen bir telefon üc kezden fazla caldırılmaz dedim kahkaha attı :KK70: meğer cok ünlü bir yerin gmsiymiş :KK70:
ahaahahah iyi cevap vermişsin ama :KK60: ben öyle bişey diyemezdim :KK9::KK9::KK8:

Şapşal şapşal sorulara gelemiyorum
Kendi üst katındaki faturayı bilmiyo, bana soruyo nerde diye :KK1:
Öyle sorulara ben de tahammül edemiyorum

aaa gerçek miii bizim sülalede hiç yok ama biraz genetikmiş diyorlar :26: bende çok istiyorum kendimi bildim bileli :KK9::KK9::KK19:

ahaahahah iyi cevap vermişsin ama :KK60: ben öyle bişey diyemezdim :KK9::KK9::KK8:
Bir süre sonra ustalaşıyosun :KK70:

Kardeş yapıcam ama 3 sene sonra inşallah
İnşaallah:KK16:

Bizde çok hatta üçüz daha fazla:KK9:

Evet canım hala eski eşim :) evlenince yeni eşim olacak :KK70: cici eş :KK70:

ahahahha manyak yaaa terazi burcuyum yewrum ben herkes cekmeli beni :KK70:

Ohhh eminim harika görüneceksin

:KK70: seni cek(e)meyen ajdar gibi olsun :KK70:

napayım çek fön makinesi de radyasyn yayıyor, Allah kimseye yaşatmasın o ağlarken susturmak için her türlü yolu deniyor insan.

çoook :)

alakası yok, ben hiç gazlı bi insan değilim. ama ne yesem bebekte gaz yapıyor işte. ben hamileyken birisi dediki çocuğun çok hareket ediyor doğunca gazlı bi bebek olacak görürsün :KK43:

kaburgalara mı değiyormuş :KK70: rahim baskı yapıyor evet, benim bi ara kaburgam delinecek sanıyordum. ama zaten doğuma çok yakın oluyor bu durum, sonra karnın aşağı iniyor rahatlıyorsun. ayrıca nefes alamama gibi bişey de yok, saçmalamasınlar. hamile birini rahatlatacaklarına ne diye korkutur ki bu insanlar? sen her duyduğuna kulak asma çok biliyo millet.

türk milleti diycem ama kusura bakmayin gercekten :KK70: cok evham yapiyoruz/yaptiriyorlar.. kacinci haftada oluyor peki o en zor donem?

hayirlisiyla bir nefeste kurtuluruz insaAllah :)

Elmy bizim cute'dam mi bahs ediyosunuz yine mi ban yemis :KK70:

hepinizi öpüyorum ben de çıkıyorum şimdi..
beni bekleyen uzun bir gece var,hasta ve huysuz oğluşumun kaprisleriyle ilgilenmeye gidiyorum :KK1::KK1:canım benim,o iyi olsun da ben sabır tanrıçası olurum :):)

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK54:

puzzle almak isteyenler..
a101 bugun geliyor. 1000 parça 17TL.. DR. com. tr dede %50 indirim var.. oda 18 falan :KK53:

-Günaydın genşler!
*Savolll! :KK1:

Her yeri kk gibi sanıyo
3-5 gün banla yırtar sanıyo :KK1:
lan! burası benim cumhuriyetim! Kraliceyim ben burda :KK23:
Hahahahahaha coşan hormonlarla beraber iyicene cadılaştı:KK55:
Çok şişko olcak ya , bunu da biliyor ya ona veriyorum :KK31:
Seni gebertirim, ceki de gebertirim ikinizi aynı mezara gömer ayaklı başlı ahahhahaha

:KK70: seni cek(e)meyen ajdar gibi olsun :KK70:

türk milleti diycem ama kusura bakmayin gercekten :KK70: cok evham yapiyoruz/yaptiriyorlar.. kacinci haftada oluyor peki o en zor donem?

hayirlisiyla bir nefeste kurtuluruz insaAllah :)

Elmy bizim cute'dam mi bahs ediyosunuz yine mi ban yemis :KK70:
Olsun tabisi :KK70:
kizlar ausencia abla da ui yaziyor ya nr oldu ki :KK43:

Hiç haberim yok cnm, birşeye kızmıştır gelir geri

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK54:

puzzle almak isteyenler..
a101 bugun geliyor. 1000 parça 17TL.. DR. com. tr dede %50 indirim var.. oda 18 falan :KK53:

Puzzeledan da bana gına geldi evde 5 bin parça vardı, satayım mı sana :KK70:

Günaydınn kızlar..
Dün BDV'deki; "eşimden mektup, doktor kadınlar yardım"
Konusunda bir ayrıntıyı atlamışız..
"Bir erkek icin imkansız seyler mı istediğim.onu öğrenmek istiyorum ben"

Aslında dün bu adam erkek olduğunu bu yukarıda ki mesajında göstermiş ama biz anlamamışız ya :KK53:

Günaydınn kızlar..

Aslında dün bu adam erkek olduğunu bu yukarıda ki mesajında göstermiş ama biz anlamamışız ya :KK53:

:KK53::KK53: oha yazan erkekmiymiş. itirafmı etti:KK53:

cuteee geceliklerin nekadar olduğunuda söylemişti:KK53:

Günaydınn kızlar..

şok şok erkek mi çıktı :KK53:
yazık bak oda derdini burada aramış demek o kadar çaresiz kadınların düşüncesini almak istemiş
eee almış mı istediği cevabı :KK53:

X