- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının biri bana tükürür gibi "iticisin" demiş. Milletteki rahatlığa bak ya, ağzımı acsam ban yerim bugüne kadar kimseye söyle seyler yazmadım. cinlerim tepeme cıktı
evet sanki seni takip ediyor gibi geldi yoksa yazdıklarında bir şey yok
Ayıp abla ya. Valla bak bir sürü insanla boğaz boğaza geldim ama kimseye böyle bişi yazmadım. İticiysem okuma engelle kardeşim
evet KV sine eltisine ya da iş arkadaşına diyemediğini gel sen burda önüne ilk çıkana söyle.işte buna ben dengesizlik diyorum
neyse hanımefendi cizgimden kaymıcam yoksa munenin cımbızı bana kayar :d
nerede oluyor o olay
nereden bilmiş hemen itici olduğunu hanımefendi
neyse hanımefendi cizgimden kaymıcam yoksa munenin cımbızı bana kayar
ama kay kız bu fırsat eline bir daha geçmez bak puanlar sıfırken cezan çok az olur
Hee eğlence arıyosun sen kendine ahahah yemezler
neyse hanımefendi cizgimden kaymıcam yoksa munenin cımbızı bana kayar
Evet canım hala eski eşim :) evlenince yeni eşim olacak cici eşelmik eski eşim demişsin :26:
ahahahha manyak yaaa terazi burcuyum yewrum ben herkes cekmeli benibosver kiz herkese cekici olacak degiliz ya heriflerimiz kiskanir sonra acik sozlu birisin bu yuzden cekemiyor olabilir bazilari
ben en cok son zamanlardan korkuyorum kaburgalara filan degiyormus karnin nefes alamiyormussun filan korku filmi gibi hayal ediyorum suan hayirlisi bi tek sevindigim agustosta esimin kuzeni evlenicek hamile elbisesi alicam suslencem puslencem elimi gobegime koyup fotograf cektircem
napayım çek fön makinesi de radyasyn yayıyor, Allah kimseye yaşatmasın o ağlarken susturmak için her türlü yolu deniyor insan.Telefon radyasyon saçıyo, çocuktan uzak tut onlar bizden çok hassas
Bizim ikizlere yasaktı mesela ( tüp bebekler )
Tv den müziği dımbırtıyı filan
çoook :)Özledin mi beni ve sesimi bebişim
alakası yok, ben hiç gazlı bi insan değilim. ama ne yesem bebekte gaz yapıyor işte. ben hamileyken birisi dediki çocuğun çok hareket ediyor doğunca gazlı bi bebek olacak görürsünEvet Allahin izniyle 3 ayligiz bizde suan :) Ya bisey sorucam anne cok gazli olunca bebekte de olurmus diyolar dogrumu acaba?
..
ben en cok son zamanlardan korkuyorum kaburgalara filan degiyormus karnin nefes alamiyormussun filan korku filmi gibi hayal ediyorum suan hayirlisi bi tek sevindigim agustosta esimin kuzeni evlenicek hamile elbisesi alicam suslencem puslencem elimi gobegime koyup fotograf cektircem
heee belli belliçoook :)
şu doktora çok edepsizce şeyler yazmak istiyorum
cute ile mapusta ayıplı seyler konusursunuz