09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Barıştık canım eylülden beridir görüşüyoruz. İyiyim hicbir sıkıntım yok.

Sen napıyosun ne var neyok

iyi olmana çok sevindim elmyr,
hayırlısıyla küççük elmyrayıda alın kucağınıza : )
anne olmak kimbilir nasıl duygular yaşatıyordur
..

ben çok kilo aldım yaaaa : (
pko yetmiyordu troid başlangıcı sınırı dedi bide dr : (
diyet ve egzersiz yapmadan kilo vermek istiyorum

Mendil aç mendil :KK23:

Hoş geldin Q cum
Seni gördük daha iyi olduk, seni sormalı ?

paşam bronşit olmuş ,2 gündür perişandık yine.dün doktora gittik.ventolin verdi,buuhar makinasına konuluyor ya ondan..benim sıpa da ortalığı yıkıyor yaptırmam diye...bugün sabah tekrar gittik,ciğerler daha iyi dedi ama ventolin yapman lazım dedi ataya..yaptırmıcam diyo..dr. da o zaman sana iğne yazarım dedi..yazdıııırrrr diyor..delikanlıya bakar mısın hahahhaha
sabah ezanıyla uyuduk valla..bu hafta da böyle geçer sanırım..:KK31:

iyi olmana çok sevindim elmyr,
hayırlısıyla küççük elmyrayıda alın kucağınıza : )
anne olmak kimbilir nasıl duygular yaşatıyordur
..

ben çok kilo aldım yaaaa : (
pko yetmiyordu troid başlangıcı sınırı dedi bide dr : (
diyet ve egzersiz yapmadan kilo vermek istiyorum

Saol cnm, biraz heyecan biraz korku yasayıp gidiyorum işte.

O zaman yağlarını aldıracaksın bebişim :KK1: liposakşın :KK70:

paşam bronşit olmuş ,2 gündür perişandık yine.dün doktora gittik.ventolin verdi,buuhar makinasına konuluyor ya ondan..benim sıpa da ortalığı yıkıyor yaptırmam diye...bugün sabah tekrar gittik,ciğerler daha iyi dedi ama ventolin yapman lazım dedi ataya..yaptırmıcam diyo..dr. da o zaman sana iğne yazarım dedi..yazdıııırrrr diyor..delikanlıya bakar mısın hahahhaha

Cok mu canı yanıyo buharı alırken de iğmeye tercih ediyor, yerim ben onu, Allah sifa versin

Cok mu canı yanıyo buharı alırken de iğmeye tercih ediyor, yerim ben onu, Allah sifa versin

yok la saçma olan da o zaten.ağzına doğru tutuyoruz buharı,sadece nefes alıp vericek o kadar :):)acı falan yok yanii..
düşüene inadı,doktor ciğerlerini dinliyo,nefes al ver atacım diyor,hayır almıcam da vermicem de diyor,nefesini tutuyor :KK1::KK1:
gece uykusunda hayır diye sayıklıyo oğlan:):)
sağol canım amin,inşallah 1 haftaya düzelicek...

Sendne korkan senin gibi olsun diyo :KK1:

yok la saçma olan da o zaten.ağzına doğru tutuyoruz buharı,sadece nefes alıp vericek o kadar :):)acı falan yok yanii..
düşüene inadı,doktor ciğerlerini dinliyo,nefes al ver atacım diyor,hayır almıcam da vermicem de diyor,nefesini tutuyor :KK1::KK1:

İnatcı keci :KK70: Cok enteresan gerçekten rahatlayacağını bilmiyor ama dimi

ahaha :KK70: daha dur en az bi 6 ayimiz var :KK70:

Karnımız ne zaman cıkacak :KK70:

İnatcı keci :KK70: Cok enteresan gerçekten rahatlayacağını bilmiyor ama dimi

Karnımız ne zaman cıkacak :KK70:

yok canım bilmez olur mu biliyor iyi geldiğini...hırıl hırıldı nefes alamıyodu,ventollin çok iyi geldi..
gerçi şimdi geniz akıntısı çok,balgam dolu,çıkaramıyo bi de..ayyya neyse gebesin miden falan bulanmasın şimdi...

:KK1: aklıma kıvılcım geldi
Bi dizide Kıvılcım diye bi kız vardı
Annesini tehdit ediyodu tutarım bak nefesimi görürsün diye :KK53:

yok canım bilmez olur mu biliyor iyi geldiğini...hırıl hırıldı nefes alamıyodu,ventollin çok iyi geldi..
gerçi şimdi geniz akıntısı çok,balgam dolu,çıkaramıyo bi de..ayyya neyse gebesin miden falan bulanmasın şimdi...
Kücücük cocuuun seyinden midem bulanmaz benim yerim onu ben
sağol fikrin için:)

ben kalkayım o zaman,, grşrz cnm öperim

Görüşürüz cnm

X