09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnatcı keci :KK70: Cok enteresan gerçekten rahatlayacağını bilmiyor ama dimi

Karnımız ne zaman cıkacak :KK70:

ya benim kendi yaglarimdan biraz gec cikacak galiba :KK43: :KK70: gecen bi video izledim 37 haftalik hamile bayan ama bayagi cikmis karni tirstim biraz :KK17:

bi ayağımla beşiği sallarken boşta kalan bacağıma laptopı koydum size laf yetiştirmeye geldim

merhaba nick dogum yapmissin oluyor bayagi sanirim hayirli olsun saglicakla anali babali buyusun insaAllah :)

darisi basimiza :)) zor oluyormu bebekli hayata alismak :))

Dersin tabi :21:

Tamam
biraz emrivaki gibi oldu ama :KK17:

Tamam burdayım ben anlat da sen de rahatla ben de rahatlim, senin yüzünden merağa aserdim :KK1:
aman meraklı şey seni,dert manyağı mısın sen ?? neyini merak ediyosun,saf dert tasa acı üzüntü işte :):)

bi ayağımla beşiği sallarken boşta kalan bacağıma laptopı koydum size laf yetiştirmeye geldim

aferin bi sürü işi aynı anda yapmaya başladın bile :KK9:

ben yemeğe gider öptüm sizleri..

İşte azmin zaferi :KK42:
çek saat 5ten beri beşik sallıyorum otomatiğe aldım kendimi... kolum koptu sıra bacakta :) bu bebe nasıl büyüyecek bilmiyorum ben ondan çok uyuyorum.
merhaba nick dogum yapmissin oluyor bayagi sanirim hayirli olsun saglicakla anali babali buyusun insaAllah :)

darisi basimiza :)) zor oluyormu bebekli hayata alismak :))

merhaba efulim, senin göbişte bebiş var mı :)
Amin, başta zor oluyor ama sebepleri var. Mesela benimki gazlı bi bebek sürekli ilgi istiyor gazı varken. Haliyle su içmeye bile fırsat bulamadığm zamanlar oluyor. İnşallah sizler zorlanmazsınız

biraz emrivaki gibi oldu ama :KK17:

aman meraklı şey seni,dert manyağı mısın sen ?? neyini merak ediyosun,saf dert tasa acı üzüntü işte :):)

aferin bi sürü işi aynı anda yapmaya başladın bile :KK9:

ben yemeğe gider öptüm sizleri..

Akşamları ous gelince çabucak yemek yapıyorum adam bile diyor ne çabuk pişti :) afiyet olsun canım ben fırsat bulursam kahvaltı yapcam daha. sonra akşama kadar açım.

Akşamları ous gelince çabucak yemek yapıyorum adam bile diyor ne çabuk pişti :) afiyet olsun canım ben fırsat bulursam kahvaltı yapcam daha. sonra akşama kadar açım.

Kucağına laptop alacağına bi tepsi alda kahvaltı et deli :KK20:
Bebek emziriyosun sen

Daha şimdiden telefonumu zapdetti.

Beyefendi fön makinesi sesiyle uyuyor, telefonumda video var açıyorum koyuyorum yanına. Adama yeni telefon alcam :) telefonumdan da etti beni.

Daha şimdiden telefonumu zapdetti.

Beyefendi fön makinesi sesiyle uyuyor, telefonumda video var açıyorum koyuyorum yanına. Adama yeni telefon alcam :) telefonumdan da etti beni.

Telefon radyasyon saçıyo, çocuktan uzak tut onlar bizden çok hassas
Bizim ikizlere yasaktı mesela ( tüp bebekler )
Tv den müziği dımbırtıyı filan :KK1:

Özledin mi beni ve sesimi bebişim :KK70:
ya benim kendi yaglarimdan biraz gec cikacak galiba :KK43: :KK70: gecen bi video izledim 37 haftalik hamile bayan ama bayagi cikmis karni tirstim biraz :KK17:

Sanırım benim de öyle olacak. Gecen bi bloggerın sitesini inceledim kadının hic karnı yok cünkü kiloluymuş tırstım ben de

aman meraklı şey seni,dert manyağı mısın sen ?? neyini merak ediyosun,saf dert tasa acı üzüntü işte :):).

Lan ne dert manyağı, siz üzülünce kafama takıyorum

çek saat 5ten beri beşik sallıyorum otomatiğe aldım kendimi... kolum koptu sıra bacakta :) bu bebe nasıl büyüyecek bilmiyorum ben ondan çok uyuyorum.

merhaba efulim, senin göbişte bebiş var mı :)
Amin, başta zor oluyor ama sebepleri var. Mesela benimki gazlı bi bebek sürekli ilgi istiyor gazı varken. Haliyle su içmeye bile fırsat bulamadığm zamanlar oluyor. İnşallah sizler zorlanmazsınız

Evet Allahin izniyle 3 ayligiz bizde suan :) Ya bisey sorucam anne cok gazli olunca bebekte de olurmus diyolar dogrumu acaba?

Özledin mi beni ve sesimi bebişim :KK70:

Sanırım benim de öyle olacak. Gecen bi bloggerın sitesini inceledim kadının hic karnı yok cünkü kiloluymuş tırstım ben de

Lan ne dert manyağı, siz üzülünce kafama takıyorum

Ama son aylarda illa ki cikar ya :26: kocaman kuzucuk olacak icimizde :KK70: Ha bu arada bizim babamiz benim karnimdan gelen gurultulari bebekten saniyor :KK1:

Allah yardimciniz olsun derdi veren dermani da verir arkadaslar bu hayay bi imtihan hepimizin sorulari farkli farkli..

Evet Allahin izniyle 3 ayligiz bizde suan :) Ya bisey sorucam anne cok gazli olunca bebekte de olurmus diyolar dogrumu acaba?
Ama son aylarda illa ki cikar ya :26: kocaman kuzucuk olacak icimizde :KK70: Ha bu arada bizim babamiz benim karnimdan gelen gurultulari bebekten saniyor :KK1:

Allah yardimciniz olsun derdi veren dermani da verir arkadaslar bu hayay bi imtihan hepimizin sorulari farkli farkli..

İnşallah cıkar, cıksın da kot elbise alıcam kendime :KK70:

Bizim babamız da aşer de gidip alayım diyo saf :KK70:

İnşallah cıkar, cıksın da kot elbise alıcam kendime :KK70:

Bizim babamız da aşer de gidip alayım diyo saf :KK70:

askili kotlardan mi onlara bayiliyorum :KK70:

hahah sen o zaman dedigin gibi arbaya aser bakalim gitsin alsin bi kosu :KK70:

askili kotlardan mi onlara bayiliyorum :KK70:

hahah sen o zaman dedigin gibi arbaya aser bakalim gitsin alsin bi kosu :KK70:

Dur bakalım karnımız cıksın da donatırız kendimizi son aylarda zaten duba gibi olucaz ve hicbişi giyemicez :KK70:

X