Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor sadece ilk gittiğimde test yaptı kızamıkla vs ilgili, 5.haftadaydım bi dahada 12.haftada gel dedi o 7 haftada kimbilir neler yedim yani 9 ekimde gidincede ikili tarama var çıkıyo mu orda
Buldum göfreeettt Eki Görüntüle 819327
Elmişş bu sen misin kaldır anam mazALLAH çalarlar felan :18:
İnşllah doğumdan sonra bende kızıl yapıcam saçımı hemde baya bi göze batan bi kızıl![]()
Hayır sac rengi gösteriyordum ben değildim :)
nemiş sakin ol kuzum...bişey olma öyle hemen..
ben de pizadaki salamı yedim o kadar.bazı temel bilgileri dışında çok da kasma kuzum. bal da yenir tereyağı da..
pastörizeyi tercih edersin bundan sonra..salam yemez sucuk yersin,çiğköfte ciğer yemezsin kokoreç yemezsin olur biter..
ben canımın istediklerini nefsimi köreltecek kadar yedim..
kola içme,canım istiyo yarım bardak içtim. türk kahvesi günde 1 tane içtim..çay açık içtim 5 bardak içtim.abur cubur,pizaa yedim ,el yapımı köfteli hamburger yedim...
üzülme sen canım benim...
bugün multinetin ilk günü ben diyetteyim normalde kebap partisi vermem lazımdı, ev yemeği mi yicem simdicok ayıp
elmişim geleyim de bi yemek ısmarla len bana...
oğlum dün oyun yarattı,uçak oldu,ankaraya gidiyoruz diyo.. salona gittik uçarak,burası ankara diyo...ahhh dedm gidelim oğlum gidelim inşallah..
Simdi ben sana gel götüreyim desem sen bana laf sokarsın![]()
Haklısın, yaza kadar yavas yavas actırıcam ben de, sıkılırsam boyatırım yine.
Eveeet sen beni gözlüklen görmedin miii resmi silmeseydim göstertirdimmm
Buldum göfreeettt Eki Görüntüle 819327
aynen öyle![]()
yaa kaçırdım ben
quartanın sayfasındaydım
rica etsem minik kuş olup küçülsem tekrar eklermisin balım :S
Ama hemen görcen tmm mıııııııEki Görüntüle 819344
Ama hemen görcen tmm mıııııııEki Görüntüle 819344
kokoşşş
gözlükle gömlekde pek uyumluuuu
ama rengi kıralım biz olurmu ? :)
a elmi sen gözlük mü takıyordun?