09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnşllah doğumdan sonra bende kızıl yapıcam saçımı hemde baya bi göze batan bi kızıl :52:

doktor sadece ilk gittiğimde test yaptı kızamıkla vs ilgili, 5.haftadaydım bi dahada 12.haftada gel dedi o 7 haftada kimbilir neler yedim yani 9 ekimde gidincede ikili tarama var çıkıyo mu orda

ha işte sana yapmış o testi demek ki bağışıklığın var ki dikkat et dememiş şimdi rahatla lütfen.ikilide çıkmaz ki gerekte yok.neler yedim değil çiğ et ve yıkanmamış sebze falan bu riski içeriyor o kadar.

nemiş sakin ol kuzum...bişey olma öyle hemen..
ben de pizadaki salamı yedim o kadar.bazı temel bilgileri dışında çok da kasma kuzum. bal da yenir tereyağı da..
pastörizeyi tercih edersin bundan sonra..salam yemez sucuk yersin,çiğköfte ciğer yemezsin kokoreç yemezsin olur biter..
ben canımın istediklerini nefsimi köreltecek kadar yedim..
kola içme,canım istiyo yarım bardak içtim. türk kahvesi günde 1 tane içtim..çay açık içtim 5 bardak içtim.abur cubur,pizaa yedim ,el yapımı köfteli hamburger yedim...
üzülme sen canım benim...

bugün multinetin ilk günü ben diyetteyim normalde kebap partisi vermem lazımdı, ev yemeği mi yicem simdi :( cok ayıp

nemiş sakin ol kuzum...bişey olma öyle hemen..
ben de pizadaki salamı yedim o kadar.bazı temel bilgileri dışında çok da kasma kuzum. bal da yenir tereyağı da..
pastörizeyi tercih edersin bundan sonra..salam yemez sucuk yersin,çiğköfte ciğer yemezsin kokoreç yemezsin olur biter..
ben canımın istediklerini nefsimi köreltecek kadar yedim..
kola içme,canım istiyo yarım bardak içtim. türk kahvesi günde 1 tane içtim..çay açık içtim 5 bardak içtim.abur cubur,pizaa yedim ,el yapımı köfteli hamburger yedim...
üzülme sen canım benim...

aynen..tereyağı yiyorum marketten alıp balın zaten doğalı makbul sonra etsiz çiğ köfte satılıyor artık heryerde onlardan alıyorum( gerçi içinde katkı vardır ama napayım),çay her sabah içiyorum açık ve limonlu sonra kahve arada bir yani napaılm tutup da çiğ kıyma ya da et yemiyoruz ki öyle.çikolata yiyorum bazen ama pizzada vejeteryanı tercih ediyorum :14:

bugün multinetin ilk günü ben diyetteyim normalde kebap partisi vermem lazımdı, ev yemeği mi yicem simdi :( cok ayıp

elmişim geleyim de bi yemek ısmarla len bana...
oğlum dün oyun yarattı,uçak oldu,ankaraya gidiyoruz diyo.. salona gittik uçarak,burası ankara diyo...ahhh dedm gidelim oğlum gidelim inşallah..

elmişim geleyim de bi yemek ısmarla len bana...
oğlum dün oyun yarattı,uçak oldu,ankaraya gidiyoruz diyo.. salona gittik uçarak,burası ankara diyo...ahhh dedm gidelim oğlum gidelim inşallah..

Simdi ben sana gel götüreyim desem sen bana laf sokarsın :1:

Back
X