09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

E tabi ancak bir de diğer örneklere bakmak lazım...
Arkadaşımın çocuğunda gelişim geriliği var, sebebi ise hamileliğin 6. ayında yediği çiğ köfte...
Bahsetttiğiniz toxoplasma...
Dikkatli olmakta fayda var, eskiler hep övünürler ben şunu yaptım bunu yaptım diye ama bakın etraflarına 8 çocuk 5 tane de öldü...
Bu muhabbetler çok fazladır.

ben toksodan çok kokuyorum o yüzden dikkat ediyorum.çiğ köfteyi çok severim yiyorum da ama etsiz olanından hani komagene var ya oradan alıyorum 2 haftada bir falan.bir kere üzüm kopardım dalından yıkamadan yedim ertesi gün içime kurt düştü hemen test yaptırdım.doktorlar buna çok önem vermiyor ama önemli bişey aslında.gerçi sanırım benim bağışıklığım da var.

kararsız kaldım ben de gölge mi attırsam önce direk boyatsam mı_ böyle kararsız kalıpta yaptırınca bir şey güzel olmuyor sonra:44:

İyi bi kuaför bul bu resmi de götür, bir kerede olmasını bekleme canım, tüm boyat, renk otursun bir daha boyat sonra da gölge atsın.

ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum doğal bal yiyorum mesela o da mı zararlı ki, salam da yedim bebeğim gerizekalı mı olacak ne testiymiş bu ben de yaptırayım :14::14:

ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum doğal bal yiyorum mesela o da mı zararlı ki, salam da yedim bebeğim gerizekalı mı olacak ne testiymiş bu ben de yaptırayım :14::14:

ay Allah korusun
düşünme öyle negatif şeyler
sağlıklı nurtopu gibi doğacak inşallah

simanda o ciddiliği biraz kırsak ne kadan da hoş olurrr :)

siyah gözlüklerin var demek :D

Haklısın, yaza kadar yavas yavas actırıcam ben de, sıkılırsam boyatırım yine.

Eveeet sen beni gözlüklen görmedin miii resmi silmeseydim göstertirdimmm

ya nemiş dövecem seni ha

bende doğal bal yiyorum hemde tereyağı ile birlikte ne var bunda aaa,dur bi ya.

şimdi bebeğinde bişey olmayacak Allah korusun.bu bi kan testi belkide doktorun yapmıştır çoktan niye panik oldun hemen.bişey olsa zaten derdi sana sakinleş bakalım.hem sakınan göze çöp batarmış dimi?

ya nemiş dövecem seni ha

bende doğal bal yiyorum hemde tereyağı ile birlikte ne var bunda aaa,dur bi ya.

şimdi bebeğinde bişey olmayacak Allah korusun.bu bi kan testi belkide doktorun yapmıştır çoktan niye panik oldun hemen.bişey olsa zaten derdi sana sakinleş bakalım.hem sakınan göze çöp batarmış dimi?

doktor sadece ilk gittiğimde test yaptı kızamıkla vs ilgili, 5.haftadaydım bi dahada 12.haftada gel dedi o 7 haftada kimbilir neler yedim yani 9 ekimde gidincede ikili tarama var çıkıyo mu orda

Back
X