- 4 Eylül 2012
- 660
- 23
- 318
Renk harika gerçekten ama bir boyamada tutmayabilir tek renk değil cünkü ama sana yakışır.
kararsız kaldım ben de gölge mi attırsam önce direk boyatsam mı_ böyle kararsız kalıpta yaptırınca bir şey güzel olmuyor sonra:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk harika gerçekten ama bir boyamada tutmayabilir tek renk değil cünkü ama sana yakışır.
E tabi ancak bir de diğer örneklere bakmak lazım...
Arkadaşımın çocuğunda gelişim geriliği var, sebebi ise hamileliğin 6. ayında yediği çiğ köfte...
Bahsetttiğiniz toxoplasma...
Dikkatli olmakta fayda var, eskiler hep övünürler ben şunu yaptım bunu yaptım diye ama bakın etraflarına 8 çocuk 5 tane de öldü...
Bu muhabbetler çok fazladır.
manuel kullanıyorum opel astra var bizde.
kararsız kaldım ben de gölge mi attırsam önce direk boyatsam mı_ böyle kararsız kalıpta yaptırınca bir şey güzel olmuyor sonra:44:
sana gider bence o renk. açık tenlisin
alışınca farketmiyor sadece manuelde stop ediyorsun onda da tekrar çalıştırıyorsunkazasız belasız güle güle kullan canım. ben de manuel kullanabiliyorum aslında ama yoğun trafikte nasıl olur otomatik daha mı iyi olur diye düşünüyorum
alışınca farketmiyor sadece manuelde stop ediyorsun onda da tekrar çalıştırıyorsun![]()
İyi bi kuaför bul bu resmi de götür, bir kerede olmasını bekleme canım, tüm boyat, renk otursun bir daha boyat sonra da gölge atsın.
öyle yapıcam artık canım sarı da olmak istemiyorum birden
Ama ben cidddiiiii olmak istiyorummmmmm sac rengim gözlüğümle cok uyumlu![]()
ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum doğal bal yiyorum mesela o da mı zararlı ki, salam da yedim bebeğim gerizekalı mı olacak ne testiymiş bu ben de yaptırayım![]()
Gözlerine cok yakışır bu renk, eğer bir tutturabilirsen ömür boyu hep bu rengi yaparsın.
simanda o ciddiliği biraz kırsak ne kadan da hoş olurrr :)
siyah gözlüklerin var demek![]()
stop ettirdiğinde hemen dörtlülerini yak tmm mı?
iyi fikir verdin ben çok bilmiyorum boya konusunda bir şey, yardımcı oldun sağol![]()
ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum doğal bal yiyorum mesela o da mı zararlı ki, salam da yedim bebeğim gerizekalı mı olacak ne testiymiş bu ben de yaptırayım![]()
ya nemiş dövecem seni ha
bende doğal bal yiyorum hemde tereyağı ile birlikte ne var bunda aaa,dur bi ya.
şimdi bebeğinde bişey olmayacak Allah korusun.bu bi kan testi belkide doktorun yapmıştır çoktan niye panik oldun hemen.bişey olsa zaten derdi sana sakinleş bakalım.hem sakınan göze çöp batarmış dimi?