8.30 hiç normal bir saat değil eğer apartman whatsap grubunuz falan varsa isim belli etmeden yazabilirsiniz zaten anlayacaktırMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) her sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
bence erken ama benim evime arada yardımcı geliyor. 8 de geliyor ve suları doldur, makineleri hazırla falan 8.30 da süpürmeye başlıyor. çünkü yarım gün geliyor yapacak bişey yok bu konuda. 8.30 siz çalışmıyorsanız ve çocuksuz biriyseniz erken bir saatMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Kadin ev hanimiysa, güzel bi dille biraz daha gec baslamasini söylebilirsiniz. Konusmaktan zarar gelmez tabi güzel bir dille.Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Almanyada 7-22 saatleri gecerli ses icin. Calisirken Sabah 5 de Kalkar ilk önce ses yapmayan islere baslar Saat 7 de de süpürge camasir makinesi acardim. Mecbur.
Simdide durum pek degisik degil.
Bazen komsularim 22 den sonra makina calistirir, bazen sesli konusmalar gelir. Normal bir dereceyi asmadikdan sonra bence insanlarin hayatina bu kadar karismak normal degil ya.
Kadin belki ise gidecek, belki Baska isleri var, belkide sadece keyfinden islerini erken saatde halledip bitirmek istiyor.
Merhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Simdi söyle düsünün, o Kadin belki calisiyor, belki cocuklari okuldan kresden gelecek , onlar gelmeden is yetistirmeye calisiyor. Yani bilmiyorum Ben Mi cok hassas degilim sese karsi ama bir süpürge ne kadar ses cikarabilir ki. Bir camasir makinesi sikma islemi (10/15 DK) ne kadar ses cikarabilir ki.Benim arkadasın ev sahibi üst katında oturuyo. kız 8aylık gebeyken bile sabah 7buçukta takır tukur süpürge sesine uyanıyodu. Defalarca rica etti tamam cnm dikkat ederim dedigi ertesi sabah 7de başladıbazı insanlarda beyin olmadıgı gibi bazılarındada var ama ters çalişiyo :)))) yapma dedikçe daha çok yapıyo tutup sevecen bi güzel onu istiyo