Ya süpürgesi duvarı delen cinsten normal olamaz olmamalı7:30 olsa erken derdim ama 8:30 makul. Benim sabah 7 de ve gece 12de makine açan komşularım oldu. Haftasonu olmamak şartıyla 8:30 erken değil. Haftasonu sabah12den önce açarsa sorun olur.
Sendeki su rahatliktan istiyorum
Keske supurge sesi duysam sabahlari 7de, ogledn sonra kizimi uyuttuktan sonra matkapla part mandat hic bitmeyen tamir islerine basliyolarMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Bencede cok erken ama iste herkesin telasi baska…biri uyku derdinde digeri isi bitirimde aksam is donusu rahat edeyim derdindeBu normal olan bence ama ya.Cidden o saatten supurge yapmaliyim diye gözünü açan birinin ruh hali garip olmali.
Bencede cok erken ama iste herkesin telasi baska…biri uyku derdinde digeri isi bitirimde aksam is donusu rahat edeyim derdinde
Çalışmıyor aksine ben çalışıyorum ama yine de iş çıkışı 6 da evdeyim ona rağmen kimseyi rahatsız etmemek için cumartesi günleri yapıyorum temizliğimiCalişmiyormuşta kadin.
Kimisi öyle seviyor temizliğiYa süpürgesi duvarı delen cinsten normal olamaz olmamalı
İşte buna sinir oluyorum sanırım kadın gece 9 gibi yatıyor ondan erken de uyanıyor bize bela oluyorYat assaa yani ne supurgesi o zaman
Neresi acaba Türkiye mi ?Bize düzenli temizlik için kadın geliyor. 9a doğru gelir. Direkt başlar. Bana normal heldi
Sende aksam 10 dan sonra yap bakalim rahatsiz olacak miİşte buna sinir oluyorum sanırım kadın gece 9 gibi yatıyor ondan erken de uyanıyor bize bela oluyor
Benden rahatsız olmaz ki aşağıdaki olur aşağıdakinin günahı neSende aksam 10 dan sonra yap bakalim rahatsiz olacak miyani baktin rahatsiz olmuyor sende rica edersin cok erken vakittr yapma diye..
Agauahhaba kiz guldurdun beniBenden rahatsız olmaz ki aşağıdaki olur aşağıdakinin günahı ne
8.30 çok erken bir saat değil, akşam 6-7 de çok geç bir saat değil bence siz de gayet işten sonra çamaşır süpürge vs işlerinizi yapabilirsiniz. Apartmanda yaşıyorsak ufak tefek bazı şeylere katlanacağız mecburen ama bunlar olağan saatler dışında olmamalı tabiÇalışmıyor aksine ben çalışıyorum ama yine de iş çıkışı 6 da evdeyim ona rağmen kimseyi rahatsız etmemek için cumartesi günleri yapıyorum temizliğimi