- Konu Sahibi pamukprensesim_
MERHABA ARKADASLAR / kısa yazamıcam sımdıden özür dılerım evlılığımın ikinci ayına girmıstık henüz o gün koltukları cektım hanı hersey malum olmadı hamılelıkte ama o gun oturdum kızım ordamısın annenıde ikilemde bıraktın ağır seyler kaldırdım dıye durup dururken ağladım sonra aksam esım geldı kan testı ıcın evımızın yanındakı özel hastaneye gittik bir saat sonra alırsınız dedıler yemek yedık dısarda laylaylom gittk hastaneye testı alıp cıktık doktora o sözü o muhtesem söz dökülü verdi ağzından hamilesiniz dedı donmus bır sekılde dısarı cıktım esım yuzume baktı (aklıma geldıkca hala ağlıyorum) ben hamileyım dedım sonra gumeye basladık heycan korku tedırgınlık mutluluk hepsını eve 4 5 adım yurume mesafesınde gözumun önunden gectı ilk 4 ay hafıf bulantılar sonra o güzel tekmeler sonra bu kadar saclı doğucağını işaret eden mide yanmaları derken 9 ayı doldurduk bastan berı normal doğumuda onaylasam sonlara doğru heo ona bişy olucak basaramıcam korkusuyla ki ALLAH BILIYO yüreğımı asla kendımı dusunmedım 39 da sezeryana karar verdık doktorumla son 2 3 günü asla anlatamam allahım son ayda benım gıbı korku yasayan tüm hamılelere yardımcı olsun yok sağlıklı doğucakmı yok o yok bu derken son güne geldık 3 ablam annem bendeydı o aksam kımseyı görmedı gözüm herkez yuzume bakıyo ağlamamak ıcın zor tuttum kendımı sabitlestırdım ağlamıcam asla gücsüz olmicam dedım 08 08 2010 saat 9 45 te geldı ebeler hadı bakalım dedıler esımı istedım yanımda amelıyathanaye kadar annemın yuzune bakamadım bılıyorumkı bakarsam ağlıcam annem bende gelım dedı hayır dedım esım geldı doktorum kapıdaydı DOKTORUM SAİT HALIL BINLERCE TŞKR) NOLDU NIYE GELDIN DEDI KIZIMI ALMAYA GELDIM DEDIM AFFERIN SANA DEDI GULUSTUK AMELIYATHANEYE GİRDİM 8 KISILER BEN ESPIRI YAPIYORUM HİÇ GÜZEL DEYIL BURASI BEYENMEDIM DIYORUM DOKTORUM VERIN ANESTEZIYI MASADA BILE ESPIRI YAPIYO DIYO EN SON BAK SIMDI SANA HAVA VERICEZ DEDIKLERINI HATIRLIYORUM UYANDIM 25 DAKIKA SONRA İLK SÖZUM KIZIM NASIL OLDU DOKTORUM COK IYI NERDE DEDIM YUKARIDA BABASIYLA DEDI BEN ANNE OLDUM DEDIM EVET DERYACIM DEDI ANLATAMAM TARIF EDEMEM COK RAHAT KALKTIM HEMEN KENDME GELDIM ODAMA CIKTIM KIZIM DAMLAM DÜNYANIN EN GÜZEL HEDIYESI BUKADARMI GÜZEL OLUYOMUS BU KADARMI DEĞERLIYMIS VERDILER KUCAĞIMA BAKTIM ANLAYAMADIM BU KADAR GÜZEL BU KADAR ANLAMLI BİR HEDIYEYI HAKEDICEK NAPTIM ALLAHIM DEDIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BANADA YAŞATTIN BU DUYGUYU TATTIRDIN DEDIM ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR RABBİM İSTEYEN HAKEDEN HERKEZE TATTIRSIN BU DUYGUYU KIZIM DAMLAM ŞİMDİ YANIMDA MIŞIŞ MIŞIL UYUYOR KOKUSU BİTER DIYE KOKLAMAYA CEKINIYORUM ARTIK BENIMDE ELLERIM CENNET KOKUYOR ...