• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...07.08.10 h&i düğünümüz...

çok hoş resimler mutluluğun gözlerinden okunuyo bir ömür böyle devam eder inşallah mutluluklar kaydirigubbakcemile5

canim cok güzel görünüyosun,allah basinizi bozmasin hangi sarkiya dans ettiniz merak ettim kina ve dügün???yerimseniben

Ne kadar mutlu olduğunuz fotoğraflardan belli oluyor.Umarım bu mutluluğunuz bir ömür sürer:))

canim cok güzel görünüyosun,allah basinizi bozmasin hangi sarkiya dans ettiniz merak ettim kina ve dügün???yerimseniben

amin tatlım, ilk dansımız nişanımızda da, kınamızda da düğünümüzde de aynıydı
tarkan:asla
ikinci şarkımız da
mustafa ceceli: hastalıkta sağlıkta opuyorumnanaktan

Ne kadar mutlu olduğunuz fotoğraflardan belli oluyor.Umarım bu mutluluğunuz bir ömür sürer:))

evet gerçekten güzel düğünler geçirdik, eşim de ben de ne olursa olsun 'tekrarı yok, ne olursa olsun canımızı sıkmıcaz' dedik, baya aksilikler yaşadık ama yine de hep güldük.. guclubacismile

canımm çok sorun yaşamıştın vallahi bekliyordum düğün gününü mutluluklar allah mesut etsin canım

canımm çok sorun yaşamıştın vallahi bekliyordum düğün gününü mutluluklar allah mesut etsin canım

evet gerçekten çok sorunlar yaşadım, hatta artık bitti dediğim bile olmuştu ama güçlü olmayı başardım, ve geçti gitti... sorunlar da bitti düğün dernek de :lepi: şimdi koca bir hayat var önümüzde, allah hep ağız tadı verir inşallah...

Hayırlısı olsun. Aynen fotoğraflarda olduğu gibi gülen yüzün hiç solmasın.
Allah mesut etsin inşallah. Darısı tüm bekarların başına

çok güzel olmuşsun canım.kuşak bağlanırken nasıl tuttun kendini ya sıradaki gelin adaylarına akıl ver. ben dayanamam ağlarım:( elindeki kına ve eve girerken uyguladıklarınız çok hoş ayrıntılar. tebrik ederim allah mesud etsin

çok güzel olmuşsun canım.kuşak bağlanırken nasıl tuttun kendini ya sıradaki gelin adaylarına akıl ver. ben dayanamam ağlarım:( elindeki kına ve eve girerken uyguladıklarınız çok hoş ayrıntılar. tebrik ederim allah mesud etsin

kuşak bağlamasını aslınka erkek kardeşim yapacaktı, ben hep ağlarım diye düşünmüştüm, babamla aramızda sorunlar var, burda da paylaşmıştım, babam bağlayınca çok ağlamak gelmedi içimden, zaten ağlayacak bişey yok, ağlayacak bişey yok, ağlayacak bişey yok diye tüm düğünlerde saydım durdum ağlamadım ama yine de sonunda eşimle evimize giderken tutamadım kendimi mafoldumben
iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim, allah isteyen herkese daha iyilerini yaşatsın inşallah :Saruboceq:

Back