- Konu Sahibi gunesim07
merhabalar bende araniza yeni katildim bugün karsilikli güzel bilgi alisverisinde bulunacagimizi ümit ediyorum...
Hosgeldin ,bende Almanyadan.Bende umut ediyorum arkadasim .Cok güzel bir site.:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende araniza yeni katildim bugün karsilikli güzel bilgi alisverisinde bulunacagimizi ümit ediyorum...
doğumdan sonra ilk giriyorum arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık oldu sizleri çok özledimm merhabalar herkese:teytey:
,teşekkürler canımyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenHepiniz hos geldiniz arkadaslar.
bende geldima.sBende geldim :sm_cool:
selem canıma.sSelamlar Kızlar...
selamlar canım.sSelamlar Kızlar...
merhaba nasılsına.smerhabalar.bende aranıza yeni katıldım ve sizlerle tanışmak istiyorum.a.s
hoşgeldin canım tekrardoğumdan sonra ilk giriyorum arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık oldu sizleri çok özledimm merhabalar herkese:teytey:
teşekkürler canım hoşbuldukHoşgeldiniz bayanlar.a.s.
merhaba canıma.smerhabalar.bende aranıza yeni katıldım ve sizlerle tanışmak istiyorum.a.s
merhaba nasılsına.smerhaba..güle güle büyüt bebeğini:))
merhaba canıma.sslm bayanlar.bu siteye daha önce de takılıyordum.artık aktif olarak aranızdayım :))
hoşgeldin hoşgeldina.sselam bende bugun aranıza yeni katılanlardanım hoşgeldim demihihoyyyt
hoşgeldin canım merhabaa.smrb hihoyyyt bende yeni qeldim aranızda olmaktan dolayı cok mutluyum:teytey:
,teşekkürler canımyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben