• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01 Kasım 2012 İtibariyle Diyete Başlayanların Paylaşım Alanı

tanesi 31 kalariymiş :53: çokmuş yahu ama ara öğün olarak 2 tane yiyebilirim herhalde.tamam bugün öğle yemeğim 1 muz ve süt karar verdim.arada da 2 tane grissini biraz peynir yerim akşama da yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum.off çok saçma bi şekilde ilerliyor benim diyetim neyi ne zaman yiceğimi bilemiyorum :50:

bende varım 2 aydır dikkat ediyorum kılolarıma,64.5tan 59.5a düştüm dahada veremiyorum. çok yemiyorum,eskisi kadar ekmeğide kestim ama hala veremıyom bende 1.55 felan boyum.haydin hayırlısı kızlar inşallah hepimiz taş gibin hatunlar oluruz :):32:
:32:

tanesi 31 kalariymiş :53: çokmuş yahu ama ara öğün olarak 2 tane yiyebilirim herhalde.tamam bugün öğle yemeğim 1 muz ve süt karar verdim.arada da 2 tane grissini biraz peynir yerim akşama da yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum.off çok saçma bi şekilde ilerliyor benim diyetim neyi ne zaman yiceğimi bilemiyorum :50:

bence diyette olduğunu unutmaya çalış devamlı diyetteyim psikolojisi insanı yorar :)ekmek şeker tuz ve unlu gıdalardan uazak durduğun müddetçe istediğini ölçülü olarak ye insallah kısa sürede istediğimiz kiloya düşebiliriz ya:1::1::1:

bende 1 kasımda diyete başladım ama benim yolum çok uzun nerden baksan 4+5 ay diyet yapmam lazım sporumu yaptım 25 dk airobik birde müzikle oynadım ama ne oynama evi salladım :9::8: buarada kötü bişey yaptım sabah arkadaşımda kahve içtik 2 dilim ıslak kek yedim:17::18::56: bugün yemegime dikkat edicem mümkünse yemicem işte böyle

bu arada her sabah aç karnına 5 li çay içiyorum 9 lu çay bana agır gelir tek böbrekliyim :26::26:

evet sanırım o yüzden çok kasıyorum kendimi diyette değilim ben sağlıklı besleniyorum arkadaşlar yanlış anlamışsınız beni siz :9: az önce öğle yemeğimi de yedim 6 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve bir bardak ayran :8:

evet sanırım o yüzden çok kasıyorum kendimi diyette değilim ben sağlıklı besleniyorum arkadaşlar yanlış anlamışsınız beni siz :9: az önce öğle yemeğimi de yedim 6 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve bir bardak ayran :8:

Bende varım arkadaşlar dün başladım bende vermem gereken 25 kğ var nasıl olcak bilmiyorum ama bu sefer kesin vermeliyim.dukan diyetine başladım

%Aerobik dans örenin video izle resimli,Pilates hareketleri pilates,pilates,pilates egzersizleri,pilates video,pilates,pilates antrenman program,çalmas,pilates egzersizleri,antrenman,program,pilates egzersizleri,pilates vcd'leri.videolar kızlar valla bayılacam midem o kadar büyümüş ki diyet yapıyorum ama yarı aç bugün temizlik yaptım pazara gittim akşama yemekyaptım üstüne 30 dk spor bide tempolu müzikle oynadım nasıl sizce öglen 4 tane küçük biber dolması 1 dilim ekmek yogurt ara ögün 1 tane nar:39::37::32:

nasıl gidiyor bakalım diyet durumları ..ben kendimi bir şeyler yememek için zor tutuyorum .ünkü bir şein tadına baktımmı devamı geliyor.bu saatten itibarende bir şey yemeyi düşünmüyrum ama bitki çayına devam

bende bugun hep salataya verdm kendımı ya bıde muzık acıp 20 dk oynadım yılmak yok kızlar dayanıcaz

ben çok mutsuzum kızlar çünkü dün akşam saat 7 buçuk gibi 1 porsiyon pide yedim çok pişmanım :26: ama bugün dikkat edicem söz verdim kendime hatta akşam yemeği yemicem :50: sabah simit yerime 2 tane kıymalı börek yedim :26: öğlen için de patates haşladım onu yicem..arada bitki çaylarımı ihmal etmiyorum..şimdilik bu kadar..

bende specıal k yedim yeşil çayımıda içtim sabah yarım saat koştum bir tanede yeşil elma yedim öylende patates salatası yapıcam yağsız tuzsuz

Offf offf sabah hersey cok guzel gidiyorrrrr.Ceyrek domates, yarim kibrit kutusu kadar bile olmayan peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek ile doyan ben ; eve geldigim zaman is cigrindan cikiyor ne yazik ki.Evde tatli varsa bu bitsin daha yemem diyorum ve o tatliyi bitirene kadar yiyorum vs.vs...

arkadaşlarr bugün sabah tartıldım ve şükürler olsun 2.5 kilo vermişimmmm 1 haftada fena değil sanki:nazar::1::1:
ayrıca bugün sporada başlıyorum iş çıkışları hafta da 2 gün gideceğim ama olsun neticede az da olsa hareket bereket bakalım gelecek hafta da aynı performansı gösterebilecek miyim:1:
hedef 65 daha yolum uzun ama olsun hafta da iki versem bana yeter fazlası olursa harika ama olanla yetinmek lazım:1::1:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X