• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 0-6 Yaş grubu bakıcılık/ablalık yapmak istiyorum/ Beylikdüzü

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Ben Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. 0-6 Yas grubu'na bakıcılık veya ablalık yapmak istiyorum. Pedagojik Formasyon sahibiyim. Gelişim psikolojisi başta olmak üzere psikolojinin birçok alt dalında eğitimler aldım. Üniversite mezunuyum. İlgilenenler olursa ayrıntıları özelde konusuruz..

belki buralarda araştırma yapmak için çok erken ama, ben de şu an 37 haftalık hamileyim ve çalışan bir anneyim. seneye eylül-ekim gibi işe dönemem gerekecek ve bu yüzden bebeğimi emanet edebileceğim en güvenilir yeri/kişiyi araştırıyorum. ben adakentte oturuyorum, evimde küçük bir terrier köpeğim var. bakıcı olursa köpeği de seven, onu da dışlamayacak biri olsun istiyorum. köpeğim çok şekerdir, ısırmaz asla. siz bu koşullar altında benim evimde benim bebeğime bakar mıydınız? sabah 7de evden çıkıyoruz, akşam en geç 6da evde oluyoruz. bir de ücret hakkında da bilgi almak istiyorum. ilginize teşekkürler...

Back