Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aylık hamileyim bi oğlum olacak.eşim kıyafet alamayacağımızı ablasının bebeklik kıyafetlerini giydirmemi söylüyor.oğlum kız kıyafetleri giysin istemiyorum ikinci el kıyafet almak istiyorum lütfen yardımcı olun. İstanbul ataşehirde oturuyorum elden alabilirim
7 aylık hamileyim bi oğlum olacak.eşim kıyafet alamayacağımızı ablasının bebeklik kıyafetlerini giydirmemi söylüyor.oğlum kız kıyafetleri giysin istemiyorum ikinci el kıyafet almak istiyorum lütfen yardımcı olun. Istanbul ataşehirde oturuyorum elden alabilirim
Canım bende şaşırdım eşine gerçekten, ilanlarımda aradığınntarz ürünler vqr, temiz ve markalı bir ii kez giyilmiş ürünler, belki bişeyler beğenirsin
7 aylık hamileyim bi oğlum olacak.eşim kıyafet alamayacağımızı ablasının bebeklik kıyafetlerini giydirmemi söylüyor.oğlum kız kıyafetleri giysin istemiyorum ikinci el kıyafet almak istiyorum lütfen yardımcı olun. İstanbul ataşehirde oturuyorum elden alabilirim
merhaba canım benim oğlum altı aylık oldu ve yenı dogan altı aylığa kadar ne kadar kıyafeti varsa hepsini verebilirim hazır bekliyor suan ama izmirdeyim kargo ücretini karşılarsan hemen gönderirim ..hiç giymedigi şeylerde var hele mevlüt seti 1 kere giydi tasıma çantası kanguru hepsini vericem istersen acele cvp yaz bi çok yere haber verdim kim önce yazarsa ona göndercem..
mail attımTamam ama özelden mesaj atamıyorum.bugün bi arkadaş aradı onun oğlu ve benim oğlum için çok iyi olur.onun durumu benden daha kötü çoğunu ona veririm.aynur.gulseren@hotmail.com mail atarsanız hemen adresi göndereyim.ilgilendiğiniz için teşekürler