Bebek İkinci El 0-2 yaş*Carter's*OshKoshB'gosh*Levis*Puma*Nautica*Calvin Klein*Chicco*Mothercare*Polo assn.*Adidas*

ar

arkadaşım sen bu insanlara bakma burda beleşçi coktur. sen istediğin gibi fiyatlandırmakta serbestsin beğenen alır beğenmeyen de lütfen susarsa hepimiz memnun oluruz. bedavaya getireneyince bir de nasıl hadsizleşmişler pes diyorum. lütfen takma sen bu insanları
terbıyesızlesme.ne bedavası.ben dılencı mıyım terbıyesız..ben ona dedım kı kendın 2. el alacagında 150ye alayım dıyorsun ama aynı urunu sen 2. el satarken en az 200 dusunuyorum dıyorsun dedım..terbıyelı ol

B beyzaa006 yeter artik sen nasil bir kadinsin satici bayanla gorustum deyip bana iftira atiyorsun ve halen utanmadan yazmaya devam ediyorsun senin huyun cok kotu tavsiyem sen buradan cocuguna bisey arama kimsenin gunahini almadan bastir parani sifirini al .kimseyi bu sekilde iftira atarak manevi yipratmaya hakkin yok

B beyzaa006 yeter artik sen nasil bir kadinsin satici bayanla gorustum deyip bana iftira atiyorsun ve halen utanmadan yazmaya devam ediyorsun senin huyun cok kotu tavsiyem sen buradan cocuguna bisey arama kimsenin gunahini almadan bastir parani sifirini al .kimseyi bu sekilde iftira atarak manevi yipratmaya hakkin yok
ne kadar cok uzattınız benım kızgınlıgım sana degıl yukarıda hakkımda bılıp bılmeden konusan kadına.sana dedıgım suydu ama sen uzattıkca uzattın.kendın 2. el alacagında 150ye alayım dıyorsun ama aynı urunu sen 2. el satarken en az 200 dusunuyorum dıyorsun dedım..daha nıye uzatıyorsunuz kı.ısteyen ıstedıgı fıyata satar sadece bana garıp geldı.artık yoruldum gercekten

sizin neden memnun kalmadıklarımız topiğinize girdiğinizi şimdi anladım...ürünleriniz çok pahalı.üstelik siz de 2. el alıyorsunuz ve aldığınızdan daha da pahalıya satıyorsunuz.mesela hoppala.150tl ye buradan 2. el olarak almıssınız(msjınızı alıntıladım zaten).1 sene kullanmıssınız.sımdı de 200 tl ye ustune daha da koyarak satıyorsunuz..gördüğümde şok oldum

bayanla gorustum arc ye satmıs.kımsenın gunahına gırmem bos yere ben

tabiki ıstedıgı fıyata satar canlarım ben ona nıye kızayım.sonucta marka ve kalıtelı..benım sasırdıgım nokta 2.el aldıgı urunu kullanıp aldıgından daha da yuksege satması

Bahsettiğiniz bayan anladığım kadarıyla ben oluyorum. Sizinle bu konuda hiç bir görüşmemiz olmadı. Bana gelen ilgili bir mesaj da yok. Kaldı ki hoppalayı arcsibel adlı kişiye de satmadım. Bana hiç birşey sormamışken sordum demeniz, bir de benim ağzımdan arcsibel'e satmış olduğumu söylemeniz hiç hoş değil.

nıye gunahını alayım kı benım demek ıstedıgım su:sen ıkıncı el alacagında 150ye verırsen alayım yazmıssın cunku pıyasası o..ama kendın 2. el satarken gıydırıyorsun fıyatı..neyse kıb
Tebrik ediyorum sizi beyza006 su ramazan ayında israrla sorduğumda satanla görüştüm kimsenin günahını almam durduk yere diyip sagolsun arkadaş doğruları yazınca piyasası bu demek istedim dediğiniz için insan çok istediği bir şeye ulaşamayınca ancak bu kadar farklı! Davranışlar sergileyebilirdi.

Kul hakkı dedikleri bu olsa gerek.

X