Bebek İkinci El 0-2 yaş*Carter's*OshKoshB'gosh*Levis*Puma*Nautica*Calvin Klein*Chicco*Mothercare*Polo assn.*Adidas*

HAKSİZLİK ETMEYELİM ARKADASA SİTE DE KURAL YOKKİ SU FİYATİN UZERİNDE SATARSİN SATAMAZSİN DİYE İSTEYEN ALİR VAR Kİ ALİCİSİ SATİYO ARKADAS
AYRİCA ANLAYİSLİ BİR İNSAN Kİ SANDALETİ BEN ALDİM BEBEGİMİN AYAGİ BİR NUMARA KUCUK GELDİ GERİ ALİRMİSİNİZ DEDİGİMDE KARGO UCRETİNİ BİLE KENDİSİ KARSİLAYARAK ALDİ BU İNCELİGİ BEN KİMSEDE GORMEDİM BİRKEZ DAHA TESEKKUR EDİYORUM İNCİTMEDEN YORUM YAPİLMALİ BENCE

Tesekkur ederim canim

sizin neden memnun kalmadıklarımız topiğinize girdiğinizi şimdi anladım...ürünleriniz çok pahalı.üstelik siz de 2. el alıyorsunuz ve aldığınızdan daha da pahalıya satıyorsunuz.mesela hoppala.150tl ye buradan 2. el olarak almıssınız(msjınızı alıntıladım zaten).1 sene kullanmıssınız.sımdı de 200 tl ye ustune daha da koyarak satıyorsunuz..gördüğümde şok oldum

sizin neden memnun kalmadıklarımız topiğinize girdiğinizi şimdi anladım...ürünleriniz çok pahalı.üstelik siz de 2. el alıyorsunuz ve aldığınızdan daha da pahalıya satıyorsunuz.mesela hoppala.150tl ye buradan 2. el olarak almıssınız(msjınızı alıntıladım zaten).1 sene kullanmıssınız.sımdı de 200 tl ye ustune daha da koyarak satıyorsunuz..gördüğümde şok oldum
Yanlış anlamayin ama birisi satıyorum demiş o da 150tl ye verirsen alırım şeklinde cevaplamis ama ben satıcının arcsibel e sattım şeklinde bir mesajını görmedim? siz sordunuz mu? Belki de başkasından yada sıfır aldı bilemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem sadece hoppala satanların sayfasinda gördüğünüz için böyle yazdiysaniz bence sizde günah almayın.

Yanlış anlamayin ama birisi satıyorum demiş o da 150tl ye verirsen alırım şeklinde cevaplamis ama ben satıcının arcsibel e sattım şeklinde bir mesajını görmedim? siz sordunuz mu? Belki de başkasından yada sıfır aldı bilemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem sadece hoppala satanların sayfasinda gördüğünüz için böyle yazdiysaniz bence sizde günah almayın.
bayanla gorustum arc ye satmıs.kımsenın gunahına gırmem bos yere ben

Beyza hnm.ben buradan 2.el olarak aradim fakat bulamadigim icin sifirini aldim konularimi iyi takip etmenizi oneririm bir konu hakkinda yeterli bilgi sahibi olmadan bu sekilde bana yazamazsiniz siz ariyorum diye baslik atmissiniz bende bende var dedim fiyatta anlasamadik diye bu sekilde kimseyi yargiliyamazsiniz.bu nedir boyle ya istediginiz fiyati kabullendiremeyince kaplan kesiliyorsunuz !

Gorustugunuz bayanin nickini verirmisiniz bana kim hoppla satmis bende ogrenmis oluyim :))

Gorustugunuz bayanin nickini verirmisiniz bana kim hoppla satmis bende ogrenmis oluyim :))[
ne ılgısı var anlasamamakla.herkesın burada fıyatta anlasamadıgı oluyor.ben sadece gorunce sok oldum.zaten hemen mesajınızı alıntıladım gormussunuzdur kımden alındıgını..

Canım seni seviyorum biliyorsun ama bu konuda bence biraz haksızlık etmişsiniz bende satıcıya ürünlerinin yüksek OLDUĞUNU alamayacağımı söylemiştim amabu bir tercih..ikinci elde alabilir ister satar satmayadabilir netice ürün onun artık keyfi bilir kar da yapabilir sonuç Sıfır fiyatından uygunsa yine bizi ilgilendirmez ...Sıfır sattığı ürünlere gelince zaten Sıfır paketli duruyor benim gibi çocuk Yüzünden çıkmayanlarda değerlendirebilir "indirimde zaten aynı fiyat " yazanlar olmuş ama ÇOĞU Zaman çocuklarımıza indirimden beğenip ama bedenini bulamadığımız da oluyor bu durumlar icin bir fırsat bence ..sitesinde bende baktım çıkta beğendim o Sıfır olan ürünlerden ama bedenleri uymuyordu elimde daha fazla olsa almak isterdim Buda bir tercih ...sonuçta zorla değil Alıp almamak elimizde...Kırıcı olmaya gerek yok benim görüşüm 3 günlük dünya kalp kırmayalım beyaaa:KK66:

Herkes alip almamakta ozgur.ben iki cocukla evden cikip magazaya gidemiyorum.gitsem de bazen kalmamis oluyor bazrn bedeni olmuyor.etiketli urun satiyor sonucta.size uyarsa alirsiniz.

Herkes alip almamakta ozgur.ben iki cocukla evden cikip magazaya gidemiyorum.gitsem de bazen kalmamis oluyor bazrn bedeni olmuyor.etiketli urun satiyor sonucta.size uyarsa alirsiniz.
tabiki ıstedıgı fıyata satar canlarım ben ona nıye kızayım.sonucta marka ve kalıtelı..benım sasırdıgım nokta 2.el aldıgı urunu kullanıp aldıgından daha da yuksege satması

Canım seni seviyorum biliyorsun ama bu konuda bence biraz haksızlık etmişsiniz bende satıcıya ürünlerinin yüksek OLDUĞUNU alamayacağımı söylemiştim amabu bir tercih..ikinci elde alabilir ister satar satmayadabilir netice ürün onun artık keyfi bilir kar da yapabilir sonuç Sıfır fiyatından uygunsa yine bizi ilgilendirmez ...Sıfır sattığı ürünlere gelince zaten Sıfır paketli duruyor benim gibi çocuk Yüzünden çıkmayanlarda değerlendirebilir "indirimde zaten aynı fiyat " yazanlar olmuş ama ÇOĞU Zaman çocuklarımıza indirimden beğenip ama bedenini bulamadığımız da oluyor bu durumlar icin bir fırsat bence ..sitesinde bende baktım çıkta beğendim o Sıfır olan ürünlerden ama bedenleri uymuyordu elimde daha fazla olsa almak isterdim Buda bir tercih ...sonuçta zorla değil Alıp almamak elimizde...Kırıcı olmaya gerek yok benim görüşüm 3 günlük dünya kalp kırmayalım beyaaa:KK66:
tabiki ıstedıgı fıyata satar canlarım ben ona nıye kızayım.sonucta marka ve kalıtelı..benım sasırdıgım nokta 2.el aldıgı urunu kullanıp aldıgından daha da yuksege satması..haklısın kalp kırmaya değmez.optum

Ben tekrar belirtiyorum ins S suute arkadas duyarli biridir girince cevap yazar ben hoppalayi 2.el almadim arkdsa teklif verdim gec kalmisin zaten satilmis B beyzaa006 konuyu tam anlamadan yorumlariniza halen devam ediyorsunuz.

Bahsettiğiniz bayan anladığım kadarıyla ben oluyorum. Sizinle bu konuda hiç bir görüşmemiz olmadı. Bana gelen ilgili bir mesaj da yok. Kaldı ki hoppalayı arcsibel adlı kişiye de satmadım. Bana hiç birşey sormamışken sordum demeniz, bir de benim ağzımdan arcsibel'e satmış olduğumu söylemeniz hiç hoş değil.

Bahsettiğiniz bayan anladığım kadarıyla ben oluyorum. Sizinle bu konuda hiç bir görüşmemiz olmadı. Bana gelen ilgili bir mesaj da yok. Kaldı ki hoppalayı arcsibel adlı kişiye de satmadım. Bana hiç birşey sormamışken sordum demeniz, bir de benim ağzımdan arcsibel'e satmış olduğumu söylemeniz hiç hoş değil.
B beyzaa006 umarim bu mubarek ayda yaptiginizdan ders cikarir ve bana yaptiginiz gibi baska insanlarada kendi istedigi fiyati kabullendiremeyince iftira atmazsiniz!!!

ar
Sizininle muhattap olupta kendimi de sizinle birlikte kucultucek karakterde insan olmadigim icin yazinizi gormezden geliyorum ben fiyatimi koymusum ister alirsin ister almazsin !
arkadaşım sen bu insanlara bakma burda beleşçi coktur. sen istediğin gibi fiyatlandırmakta serbestsin beğenen alır beğenmeyen de lütfen susarsa hepimiz memnun oluruz. bedavaya getireneyince bir de nasıl hadsizleşmişler pes diyorum. lütfen takma sen bu insanları

B beyzaa006 umarim bu mubarek ayda yaptiginizdan ders cikarir ve bana yaptiginiz gibi baska insanlarada kendi istedigi fiyati kabullendiremeyince iftira atmazsiniz!!!
nıye gunahını alayım kı benım demek ıstedıgım su:sen ıkıncı el alacagında 150ye verırsen alayım yazmıssın cunku pıyasası o..ama kendın 2. el satarken gıydırıyorsun fıyatı..neyse kıb

X