Bebek İkinci El 0-2 yaş*Carter's*OshKoshB'gosh*Levis*Puma*Nautica*Calvin Klein*Chicco*Mothercare*Polo assn.*Adidas*

18:carters tşört pantalon takım KULLANILMADI 18 ay 55 tl

Eklentiler

• 11348820_10153334916413545_470589489_o.jpg
    11348820_10153334916413545_470589489_o.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 93
20:CARTERS SALOPET TAKIM 18 AY KULLANILMADI 55 TL

Eklentiler

• Adsız5.png
    Adsız5.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 11282489_10153334918333545_147316159_o.jpg
    11282489_10153334918333545_147316159_o.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 73
merhabalar...
puma sarı eşofman takımı
chicco sandalet
osh kosh füme sweat
osh kosh yeşil sweat satılmıştır

21:OSH KOSH KOT CEKET KULLANILMADI 3 YAŞ 65 TL

Eklentiler

• OSH KOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    OSH KOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    190,5 KB · Görüntüleme: 73
  • OSH KOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    OSH KOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 78
  • OSHKOSH 3 YAŞ CEKET.png
    OSHKOSH 3 YAŞ CEKET.png
    166,9 KB · Görüntüleme: 89
  • OSHKOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    OSHKOSH CEKET 3 YAŞ.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 66
  • OSHKOSH CEKET 3YAŞ..jpg
    OSHKOSH CEKET 3YAŞ..jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 64
Sıfır ürünü zaten sitesinden kredi kartına bilmem kaç taksitle alırız maksad burda onun elinde kalmasın biz de uygun fiyatla sahip olalım..
konu sahibinin affına sığınarak şunu eklemek istiyorum yeri gelmişken tek onun için değil genel olarak kastediyorum.gerek bu forumda gerek bit pazarı bölümünde neredeyse sıfırıyla aynı hatta daha pahalı satan çok kişi oluyor dile getirildiğinde de işte ben bilmem şu kadara almıştım ama diyor.halbuki o urunun sitesine girip bakıyorum urun indirime girmiş çok daha ucuza satılıyor.gunumuzde birçok alışveriş sitesi var ayrıca markaların kendi online satış siteleri var ve buralardan artık kaliteli ürüne özellikle indirim sezonunda çok uyguna ulaşmak mümkün oluyor.onun için benim urunum yok marka yok kaliteli zamanında şu kadara aldım demek yerine ürüne Fiat biçmeden bir sitelere göz atsınlar.ornegin geçen bir bayan fabrika marka kot pantolon koymuş valla morhipoda aynı pantolon çok daha ucuza satılıyordı

Sıfır ürünü zaten sitesinden kredi kartına bilmem kaç taksitle alırız maksad burda onun elinde kalmasın biz de uygun fiyatla sahip olalım..
merhaba benim ilanı yayınladıgım tarihte carters ın sitesindeki fiyatı 74,90 tl di.ve bır haftadır sağlık problemlerimden dolayı siteyle ilgilenemiyorum lütfen önyargılı ve acımasızca yorumlar yapmayın bir kişi bi şey yazdıgında peşinden yazan yazana en son mesaj tarihime bakıpta anlamanız gerek ben o salopetleri40 tlde yapsam yine pahalı dersiniz en iyisi almayacagınız şeylere yorum yapmadan sitesinden istediğinz taksit sayısıyla alın neticede kimseye silah zoruyla satış yapmıyoruz

bencede ikinci el için fazla pahalı etiketli bile olsa sonuçta sıfır grubuna girmez

üzerinde etiketide olsa 2.ele girdiği için fiyat direkt dibe mi vurması gerek ? ayrıca ikinci el diye küçümsediğiniz etiketi üzerinde ürünü almayıda planlamayın o zaman

lütfen ciddi alıcılar yazsın !
ürünü almaya niyeti olmayıp mualefet yapmaya çalışan arkdslar lütfen sayfamı kirletmeyin !!!

üzerinde etiketide olsa 2.ele girdiği için fiyat direkt dibe mi vurması gerek ? ayrıca ikinci el diye küçümsediğiniz etiketi üzerinde ürünü almayıda planlamayın o zaman
biz ikinci el diye küçümsemiyoruz ki ayrıca yok fiatına da satın demiyoruz ama atıyorum 50 küsüre satılan bir şeye de 50 tl Fiat biçmek biraz abes oluyor sıfırı 50 tl lik ürününüz iyiyse 35 deseniz bile zaten alıcı bulur.yoksa kimsenin parası pul değil bedavaya satın diyen yokki

merhaba benim ilanı yayınladıgım tarihte carters ın sitesindeki fiyatı 74,90 tl di.ve bır haftadır sağlık problemlerimden dolayı siteyle ilgilenemiyorum lütfen önyargılı ve acımasızca yorumlar yapmayın bir kişi bi şey yazdıgında peşinden yazan yazana en son mesaj tarihime bakıpta anlamanız gerek ben o salopetleri40 tlde yapsam yine pahalı dersiniz en iyisi almayacagınız şeylere yorum yapmadan sitesinden istediğinz taksit sayısıyla alın neticede kimseye silah zoruyla satış yapmıyoruz
Ne çok yazmışsınız iki satırlık yoruma
Siz kimsiniz ki burda yorum yapan insanların fiyat düşse de almayacağını söyleyecek kadar hadsizleşebiliyorsunuz?
Carters sitesinde 15 liraya indirse 7,5 liraya mı satacaksınız? Öncelikle aldığınız fiyatı baz alın sitedeki satış fiyatını değil.kaldı ki yurtdışından biz de aldık bu ürünleri, siteyle alakası olmayan fiyatlara hem de..
kar amacıyla değil karşılıklı anlaşmak üzere satış yapın.

HAKSİZLİK ETMEYELİM ARKADASA SİTE DE KURAL YOKKİ SU FİYATİN UZERİNDE SATARSİN SATAMAZSİN DİYE İSTEYEN ALİR VAR Kİ ALİCİSİ SATİYO ARKADAS
AYRİCA ANLAYİSLİ BİR İNSAN Kİ SANDALETİ BEN ALDİM BEBEGİMİN AYAGİ BİR NUMARA KUCUK GELDİ GERİ ALİRMİSİNİZ DEDİGİMDE KARGO UCRETİNİ BİLE KENDİSİ KARSİLAYARAK ALDİ BU İNCELİGİ BEN KİMSEDE GORMEDİM BİRKEZ DAHA TESEKKUR EDİYORUM İNCİTMEDEN YORUM YAPİLMALİ BENCE

X