• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-13 kg oto koltuğu arıyorum

karrdelenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
409
260
123
İzmitte oturuyorum İzmit çevresi veya İstanbuldan olmasi tercihim. Temiz kullanilmis oto koltuğu arıyorum...

Merhaba,

bende maxi cossi colored sand var. resimleri aşağıdadır. Tertemizdir herhangi bir yırtık sökük kırık bir yeri yoktur. Bel kısmında sünger desteği vardır. Sıfır fiyatı 400 lira civarında 150 tl ye verebilirim. Antalyadayım

Bu arada ben bunu coğunlukla evde ana kucağı olarak kullandım. Evde de cok rahat etmiştim.

Ceren

image(10).jpeg

Ürünü eşimle beraber inceledik... Ne kadar kullandınız. Yipranmis deforme olmuş bir yeri varmi eğer indirim yaparsanız elden teslim almayı düşünüyoruz....

Yipranmis ve deforme olmus hicbiryeri yok urunun. Zaten oglum kis bebegi oldugu icin gezme kullanma firsatimiz pek olmadi. Sadece oto koltugu olarak kullandik.

Kemer koruma pedleri ve gunesligide vardir ayni zamanda.

İndirim konusunda urunu gorseniz gercekten istemezsiniz. Bizde buyuk oto koltugu icin para toparlamaya calisiyoruz. Karsilikli mutlu olacagiz yani. Karsilikli evlatlarimizn ihtiyaclari gorulsun.

[QUOTE="sevnuilgil
mis ve deforme olmus hicbiryeri yok urunun. Zaten oglum kis bebegi oldugu icin gezme kullanma firsatimiz pek olmadi. Sadece oto koltugu olarak kullandik.

İndirim konusunda urunu gorseniz gercekten istemezsiniz. Bizde buyuk oto koltugu icin para toparlamaya calisiyoruz. Karsilikli mutlu olacagiz yani. Karsilikli evlatlarimizn ihtiyaclari gorulsun.[/QUOTE]
Eğer fiyatla ilgili kararınız değişirse haberleşebiliriz. Şu an için beklemedeyim.

Merhaba,

bende maxi cossi colored sand var. resimleri aşağıdadır. Tertemizdir herhangi bir yırtık sökük kırık bir yeri yoktur. Bel kısmında sünger desteği vardır. Sıfır fiyatı 400 lira civarında 150 tl ye verebilirim. Antalyadayım

Bu arada ben bunu coğunlukla evde ana kucağı olarak kullandım. Evde de cok rahat etmiştim.

Ceren

Eki Görüntüle 1232724
tesekkur ederim ama fjyatı çok yüksek kargoyla beraber neredeyse 200 bulacak beni aşıyo malesefff....

[QUOTE="sevnuilgil
mis ve deforme olmus hicbiryeri yok urunun. Zaten oglum kis bebegi oldugu icin gezme kullanma firsatimiz pek olmadi. Sadece oto koltugu olarak kullandik.

İndirim konusunda urunu gorseniz gercekten istemezsiniz. Bizde buyuk oto koltugu icin para toparlamaya calisiyoruz. Karsilikli mutlu olacagiz yani. Karsilikli evlatlarimizn ihtiyaclari gorulsun.
Eğer fiyatla ilgili kararınız değişirse haberleşebiliriz. Şu an için beklemedeyim.[/QUOTE]

En son 85 diyebilirim. Olumsuz ise geri dönüşünüzü rica ederim...

Sizdeki Ürünün fotosunu görebilir miyim. Ayrıca elinizde mama sandalyesi, oyun halısı v.s. varsa ilgilenebilirim. Satmak istediğiniz diğer ürünleride eğer varsa görmek isterim. Bide İstanbul da hangi semmte oturuyosunuz....

Sizdeki Ürünün fotosunu görebilir miyim. Ayrıca elinizde mama sandalyesi, oyun halısı v.s. varsa ilgilenebilirim. Satmak istediğiniz diğer ürünleride eğer varsa görmek isterim. Bide İstanbul da hangi semmte oturuyosunuz....
Merhaba ana kucağı fotograftakinin aynısı. Şu an arabada bağlı ceker gonderirim. Pendikteyim ben. Oyun halısı fischer price yağmur ormanı var.

Oyun halisi için ne fiyat dusunuyosunuz ürünlerin resmini görür gormez karar vericem.... Ayrıca pendikte olmaniza cok sevindim izmitten gelicem bende ürünleri almaya :))) çok uzaklara gitmeme gerek kalmiycak :)

Oyun halisi için ne fiyat dusunuyosunuz ürünlerin resmini görür gormez karar vericem.... Ayrıca pendikte olmaniza cok sevindim izmitten gelicem bende ürünleri almaya :))) çok uzaklara gitmeme gerek kalmiycak :)

Oyun halısı da 50 TL

Eklentiler

• 23981db5824c4e67ab2a0220dc6c2b9c_690.jpg
    23981db5824c4e67ab2a0220dc6c2b9c_690.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 43
  • yagmur-ormani-jimnastik-merkezi-oyun-halisi-z.jpg
    yagmur-ormani-jimnastik-merkezi-oyun-halisi-z.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 37
Tamam iki ürünüde alabilirim. İkisini toplam 110 TL yaparsanız bu hafta içi almaya gelebilirim.

Maalesef gerekli indirimi oto koltuğunda yaptığımı düşünüyorum. Oyun halısı sıfırı 130 TL. Bende fazla paralar vererk aldığımdan açıkçası indirim fazla yapamam. İki ürün toplamda 135,00 TL yapıyor.

Maalesef gerekli indirimi oto koltuğunda yaptığımı düşünüyorum. Oyun halısı sıfırı 130 TL. Bende fazla paralar vererk aldığımdan açıkçası indirim fazla yapamam. İki ürün toplamda 135,00 TL yapıyor.
Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. Ama iki ürün birden alıyorum biraz indirim yapmanizi rica ediyorum.

Back