Ben tedaviye başladığım da 33 yaşında idim alkol sigara geçmişim var idi ilk tedaviye başladığımda doc bir doktor tedavi etti direk
tüp bebek ilaçları ile başladım tek kullandığım vitamin de folik asit idi 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluştu 5. Gün embriyolarını transfer ettik negatif sonuç aldım son kalan 6. Gün embriyoları da transfer edip olumsuz olursa başka bi tüp bebek merkezine geçerim diyordum bu son kalan 6. Gün embriyosu transfer için merkeze gittiğimde doc olan doktorumun o hastaneden ayrıldığını öğrendim hemşireler de aynı hastanenin profu ile yani Cem bey ile görüştürdüler beni Prof olan doktor da kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi yeniden tedavi etmek istediğini söyledi fiyatta yardımcı olacağını söyledi bizde kabul ettik bu yeni tedavi de sigara alkol geçmişim olduğu İçin glutatyon isimli bir vitamini damar yolundan uyguladı yanında da 10 tane vitamin takviyesi verdi 2 ay boyunca hepsini kullandım ve yumurtalarım toplandı bu sefer 7 adet 5. Gün embriyom oluştu hiç 6. Gün embriyo oluşmadı ertesi ay hemen transfer yapıldı şükürler olsun ki ilk transfer de pozıtıf sonucu aldık vitaminlerden mi dir nedir hamileliğim de çok rahat geçti yaz boyu ful denizde idim hiç denizden çıkmadım doğumdan bir gün önce bile dışarda geziyordum bir müddet te sigaraya devam ettim şimdi kızım 2 aylık