Merhaba Arkadaşlar,
Bugün doktorumla görüştük ve muayene oldum. Bugün de Beta HCG'de bir değişiklik olmadı ve <0.100 çıktı. Doktorum ultrason ile de kontrol etti. Herhangi bir gebelik görünmüyor. Artık eminiz. Regl gecikmesi de bugün yarın son bulacak muhtemelen çünkü karnımda ağrı var ve bu ağrıyı tanıyorum yıllardır. : ) Yaşadığım durumun açıklamasına gelince; kimyasal gebelik. Yani yumurta ve sperm döllenmiş, bir gebelik oluşmuş fakat rahimde tutunamamış. Sık karşılaşılan ve kadınların çoğunun farkında olmadan bile yaşadığı bir durummuş zaman zaman. Çünkü döllenen yumurtaların 50%'si sağlıklı bir şekilde tutunup büyümeye devam edebiliyormuş. Yaptığım testlerde de ikinci çizginin çıkmasının nedeni kimyasal bir gebelik yaşamış olmammış. Kimyasal gebelikte de bir miktar Beta HCG yükseliyor, gerçekten de bir gebelik oluyor fakat yerleşemiyor ve son doğal yoldan son buluyor.
Benim için stresli ve yorucu bir deneyimdi açıkçası ama iyiyim. Hayatta herşeyin doğru bir zamanı olduğunu biliyorum. Bizim için doğru zaman bu değilmiş belli ki. Umarım aranızda mutlu haberini bekleyen arkadaşlar vardır ve o haberi en kısa sürede alırlar! : )
Buradan denemeye devam ettiğimiz sürede sizleri de güncellerim. Sizlerle bu bir iki haftalık serüveni paylaşmak güzeldi. Destekleriniz için teşekkürler!
Sevgiler! : )